Takılarımı kim çaldı?

Hey Allah'ım ya.

Günaha girmemeye özen gösterin yinede.

Cok sukur ki 1.derece ailem den kimse icin para önemli degil. Allah korusun bu durum insani cok üzer ya.

Eşinizle konuşun. Ailesini sizden daha iyi tanır.

Hırsız muamelesi yapar gibi degilde bi ihtiyacı niz mi vardı diye girsin konuya.

Not# evime bile almam böyle insani.

Üzüldüm bunu yaşamış olmanıza. Alınan altın 1 de olsa 10 da olsa insani incitir.

Siz mesafenizi koruyun.

Evet inanınki sorun miktar değil istersen bi tane olsun evindne gelip çalsa kayınvaliden 1 altınını yine aynı his büyük ihtimal. Onlarla mesafeli olmama rağmen bunu öğrnediğimde kendim ailemi kaybetmiş gibi oturdu yüreğime hüngür hüngür ağladım

Bir sürü problem var kv ile demek ki sadece bu mevzu değil. Sıkıntıli bir durum gerçekten.

Öncelikle sakın olmaya çalışmalısın bu şekilde sadece eşinle kendine zarar verirsin kv çekilir kenardan bir güzel seyreder hali tavrı belli.

Bu kadar soruna rağmen evlenmeyi göze aldıysan eşini seviyorsun demek ki evlendin diye esinin 2 günde senin tarafına geçeceğini düşünüyorsan yanılıyorsun.

Bi sakin ol eşinle suçlayarak değil güzel güzel durumları anlat kenara çekil o halletsin . O altınları alamayacak ama buna emin ol .
Evliliğe böyle kavga ve gürültüyle başlarsan sıkıntı yaşarsın . Esin zaten olgun denge kurabilecek birisi ise seni ezdirmez evine işine bakar bi kaç ay sonra kv ne yaparsa yapsın.
Ha ama öyle biri değilse çekeceğin var demektir .

Her zaman sakin davranmakta fayda var . İnşallah mutlu olursunuz .

3 5 çeyrek için esip gürlemeye gerek yok demiş de biri,buna ses çıkarmazsan daha da tepene çıkarlar. bence sen eşinin aklına gir. eşin gitsin desin niye böyle yaptınız diye. sen dersen sen suçlu olursun sonuçta her halükârda kaynanaya el kızısın. eşine kaba olmadan söylemeni öneririm. ama pasif kalırsa sorun orda başlar işte

Bu kadar üzülmene gerek yok Allah korusun ailenizi demeyin öyle . Bunlar çok sık yaşanan mevzular .
Kv elinizden ısrarla almasından belliymiş zaten . O zaman vermeseydiniz daha iyi ve yerinde tepki olurdu .

Haklısın zaten buraya yazmamın sebebi buydu şu an eşimde yanımda değil elimden bir şey gelmiyo ve ancak kendimi dolduruyorum. Mantıklı fikirlere ihyacım var. Eşim gittkten sonra kardeşimlede saydık tekrar ve en aza indirireektam emin olmadıklarımızı yazmadık keseye atılan bi sürü para zaten görünmüyo yine fazla çıkıyo yine fazla çıkıyo. Ben bile bi yanlışlık olsun diye bekliyorum tekrar sayıyotum yine aynı. Yüzleşmeden asla içim rahat etmicek galiba

Çok haklısınız bu hırsızlıktır. Ama eşiniz arkanızda durmuyorsa bu sadece sizinle eşinizin arasını bozacaksa boşverin. Onlar salağa yatıyorsa siz de direk onları suçlayarak konuşmak yerine CD ye baktık bizdekinden çok farklı düğün salonunda bişey mi oldu diye sorun bakalım

Bu kadar üzülmene gerek yok Allah korusun ailenizi demeyin öyle . Bunlar çok sık yaşanan mevzular .
Kv elinizden ısrarla almasından belliymiş zaten . O zaman vermeseydiniz daha iyi ve yerinde tepki olurdu .
O an tartıştık istemiyorum ben dedim bütün adetleri yerine getirdinizde bu mu kaldı dedim ve fotoğraf çekimine giderken en güzel günümde yaşadışarıöın şokuyla dakikalarca ağladım. Ama orda da eşim benim gibi sağlam durup sesini çıkarmadığ için çekip gittler. Öyleki annemin bana taktığı bilezikleri dahi kolumdan almak istediler vermedim.

Canım gelip evinden mi çalmışlar belki masrafları oldu kendilerince belki siz vermezsiniz diye içinden aldılar. Ha yapılan doğrumu tabi ki yapmasalar daha iyiymiş.ama olmuş artık bundan böyle daha dikkatli olursunuz.Evet mide bulandırıcı ama eşinizin ailesi ne çok abart ne sürekli bu konuyu konuş.
Git sakince sor evet aldık derlerse kendini güzelce ifade et ama abartma

Bir evlilik nasıl başlarsa öyle devam eder bir 5 bin için Eşinide kendini de üzme değmiyor gerçekten.
Benim kayinvalidem de bana 1 iğne almadı ama düğünden sonra yıllar önce yaptığı borçları benim altınlarımla ödedi. Eşimin hatiri için okey dedim ve bende o zaman 21 yaşındaydım kendi rızamla verdim.Güya verdiklerimi de ödeyeceklerdi üstünden yıllar geçti unuttular bile..

ßimdi bakıyorum Kayinvalidem sürekli para yok para yok derdi hala yok hala yok çok şükür benim durumum çok çok iyi ..
Ben ne kadar verdim cüzdanım iki katı doldu..
Her zaman ki felsefem:) Alan el olmaktansa veren el olmak isterim.

Valla bence siz suçlu çıkarsınız bu işte.yani bunu yapacak karakterde olan insan siz hırsızlık yaptınız yada yapılmasına çanak tutunuz derseniz .ayilir bayılır oğlum senin karın bize hırsız dedi deyip fenalık lar geçirip yavuz hırsız misali sizi bastırırlar gibi geliyo bana.esinde anasına acir da evliliğin yıkılır. Bu durumu çok daha akıllıca kullanin derim ben.simdi susarsaniz Eşinizin gözünde hep bi adım önde olursunuz ailesinden.acik açık konuşun eşinize ben ortalığı ayağa kaldırmayı da bilirim ama senin hatırına evliliğin hatırına susuyorum ama görüşmek istemiyorum derseniz daha kârlı çıkarsınız bence

Eşinizle bunu konuşurken kullandığınız kelimeler cok önemli canim. Kimse ailesine kondurmaz bunu.

Hani evliligine sicramicak sizi uzmeyecek şekilde olmasına özen goster. 2gram altın icin yuvanizda huzurunuz bozulmasin.
Ama bu yapılana da sessiz kalmasın eşin.

Kesinlikle sorun miltar değil hırsızlık hırsızlıktır bize daha çnce sestekleri olmadığı gibi bide elimizde almaya çalışmak çalmak ya da çalınöasına vesile olmak nedir

W wisne83 Defrent ulasimiz baby_bebek Incredible incredible P Patatesim @azerinnn tuce_tuce şimdi yazdım eşime sen geldiğinde yarın sakin kafayla kendin tekrardan sayarsın sonuca görede ne yapacağına karar verirsin. Senin ailen en doğru kararı sen verirsin belkide dediğin gibi bi yanlışlık vardır dedim. Dediğiniz gibi eşime biraz daha ılımlı olmaya karar verdim kızlar tavrım bize zarar vermekten başka işe yaramayacak. Yarın ya herşey süt liman olacak ya da dananın kuyruğu kopacak görücez

Allah korusun sana laf soylemesinler de.

Hani nerden bilelim vebenbirkarinca nin almadığını . olay buraya gelmesinde.

Canim esine karşı ılımlı ve sakin ol.. Çünkü gerçekten para pul olayları sadece sizi üzer. Millet yapacağını yapar. Olannsize olur.

Bize verdikleri miktarı bir kağıda yazıp içine koymuşlardı. Orda yazanla verdikleriyle alakası yok bizim tekrar tekrar cd de saydığımızın. Zaten öyle bi laf ederlerse ve eşim benim değil onlaın yanında olursa bunu görmem iyi olur zaten devam etmez bu ilişki

Insallah tatlilikla çözülür ya. Hic istemiyorum böyle aile olaylarında çiftlerin huzuru bozulsun. Sen yinede son ana kadar seviyeni ve mesafeni koru. Zaten bundan sonra sen benim nazarımda kv ile sıkı fiki olamazsın. Şüphe düştü bi kere.

Muhtemelen kendi tarafından takılan altınları aldılar
Bence hayatınızda görmek istemeyecek kadar abartılacak bir durum yok can sıkıcı belki ama silmeyi gerektirecek falan bişry değil
Klasik tip aile
Eşinizle de aranızı bozmayın boşyere o da anlamıştır o da tahmin etmiştir o da üzülmüştür
Hesap sorsun veya sormasın siz eşinize söylediniz o artık ne yaparsa yapsın

Sanki hissetmiş gibi aradı az önce kv açmadım elim gelip bu olay çözülene kadar en doğrusu bu gibi geliyo şimdi açıp ters bir şey söylemekten korkuyorum. İyi dileklerin içinde çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…