Ya kızlar size bir şey soracağım . Dert değil de yanlış mı düşünüyorum acaba .
Benim bebeğim 5 aylık . Abimler memlekette oldukları için doğuma gelememişlerdi yakın zamanda geldiler . İşte halam yengem abim 2 yeğenim falan . ( halam bekar sbimlerde kalıyor maddi olarak yardım ettiği için)
Abim pek takı işlerinden anlamaz o işlere evde yengem bakar işte bi yere gidilecek ne alınır ne edilir ne takılır takılmaz vs yengemde .
Neyse yengem bebeğime takı olarak çeyrek getirmiş sağolsun ama eski tarihli baya hemde yani 2012 tarihliydi ilk taktığında dikkat etmedim bi sonra bi baktım ğzerinde 2012 yazıyor ve baya rengi sarıdan ziyade eski olduğu belli babaannem zamanından duran çeyrekler bende de var . “Babannem ölürken vermişti bana da bi kaç tane olurda göremem düğününü çocuğunu diye”
Yengemle bi sorunum yok olmadı hiç aynı apartmandaydık . Ama o direk o şekilde eski çeyrek getirmesi garibime gitti . Bir de kıyafet getirmiş belli böyle rastgele bi mağazadan alınma soluk bi kıyafet etiketi falan yok . Yıkanmış deterjan kokuyor belki kendi yıkamıştır bilemem de giyilmişmi anlamadım o kadar da getirmez herhlde diye düşündüm .
Ya yanlış düşünüyor olabilirim bilmiyorum
ama yada aman alt tarafı bi çeyrek sende amma taktın diyebilirsiniz . Taktım evet çünkü ben 2 yeğenime de hem iyilerini yenilerini aldım taktım … yanlış mı düşünüyorum