- Konu Sahibi CoskuylaYasamak
-
Bence bu konuyu uzatma, sonuçta onlar düşünemiyorsa senin istemen doğru olmaz...İlerde sorun olacağına hiç takmasınlar daha iyi...
Bence de takı meselesi hiç sorun edilmemeli...Benim de 2 hafta sonra sözüm var bana iki tane bilecik takacakalrını söylediler ama 20şer gramlık çünkü aşkımın abisinin karısına öyle takmışlar... altının ayarı gramı benim için hiç önemli değil hiç ilgilenmezdim böyle şeylerle... ben iki bilezik değerinde tek kalın bilezik istedim kullanabilmek için...35 gramlık ve bileğime göre yapılcaktı 40 gmlığına da yapabilirler dedim ve o anda böyle bişeyi söylediğim için çok pişman oldum utandım asla böyle bi hata yapmam... önmli olan hhuzur ve mutluluk gerisi boşş...
ben burda daha öncede yazmıstım söyleme boşver fln die herkes gibi ama sen gidip söylemişsin bu meseleler yüzünden ayrılan cok kişi var sahsen ben erkek olsam sevgilimde gelip bana su gram su kadar bilezik fln dese ayrılırım bilezik içinmi evleniyor benim içinmi bende nişanlandım nişanda bir set taktılar o kadar düğündede bir set 5 bilezik taktılar ailemden hiç kimsede sunu bunu takacaksın demedi gelen giden soruodu ne anlaştınız ne takacaklar die nasıl sinirleniodum ya sanki baslık parası gibi ne anlastınız bunlar tabi yetişme tarzına baglı valla ben 5 bileziklede mutluyum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?