Takı Çıkmazı

• Konu Sahibi Konu Sahibi adatuna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

adatuna

Ziyaretçi
kıslar merhaba hepinize size birşey soracaktım.sözlüyüm ve yakında nişanım var sözlümün ailesi başka şehirde yaşadıkları için kayınvalidem alışverişe buraya gelecek fakat altınları yaşadıkları yerden alalım diyorlar.sizde de böylemi oldu?altınları kendilerimi getirdiler oysa ben kendim beğenmek istiyordum.ne yapmalıyım.şimdiden saolun cevaplar için..

banada nişanda kendilerinin dah aönceden aldıkları inci seti taktılar, pek seçim şansım olmadı,
bu seti ya nişanda yada düğünde takacaklardı bende nişanda olsun düğünde gelinliğin üzerşne kendi seçtiğim bir suyolu set alırım dedim ve bu şekilde oldu canım

saol pınarpin.hem seti hem bilezikleri onlar biz getirelim diyorlar.Annemde kabul etme diyo.iki arada bi derede kaldım

dediğim gibi benimkini çook önceden almışlar bozuldum ama bişi diyemedim,
ama seninki yeni alınacaksa senin seçip beğenmen daha uygun olur tabiki.
nişanlına bu isteğini söyle bence. kendim seçmek istiyorum bunun kadars doğal birşey yok de.

neden ordan alacaklar ki, önceden mi hazırlamışlar acaba. ben nişanda kendim seçtim, düğünde kendi zevklerine göre almışlardı ama çok beğenmiştim. bence sorun ettiğine değmez bile:umursamaz:

pınar yeni alıncak tüm takılar..ben en iisi kendim beğeneyim.üstelikte tüm para sözlümden çıkacak neden karışıyorlar anlamadım

kahvekolik..önceden hazırlama diye birşey yok güyaa tanıdıkları varmış indirim yaptırcaklarmış.ama ben buna pek inanamadım elbise diilki bu altın.heryerde gramı nerdeyse aynıdır

pınar yeni alıncak tüm takılar..ben en iisi kendim beğeneyim.üstelikte tüm para sözlümden çıkacak neden karışıyorlar anlamadım

kahvekolik..önceden hazırlama diye birşey yok güyaa tanıdıkları varmış indirim yaptırcaklarmış.ama ben buna pek inanamadım elbise diilki bu altın.heryerde gramı nerdeyse aynıdır

hım anladım. belki de sen ağır bişeyler istersin ama güçleri yoktur sana bu olmasın diyemeyecekleri için ordan almak istiyolardır. ciddi diyorum bak tatsızlığa değmez, takanın kendi şerefidir. sen ağırlığını bozma yüz göz olma bence. düğünde takmayan bile var ki nişanda hem setin hem bileziklerin takılacakmış işte. peki nişanlın kimden yana?

canım saol.bencede tatsızlığa gerek yok.sözlüm kendisi beğensin demiş annesine fakat kayınvalidem illa arayım sorayım demiş.belki kabul eder diye.bakalım nolcak sanırım kabul etcem artık napim

canım saol.bencede tatsızlığa gerek yok.sözlüm kendisi beğensin demiş annesine fakat kayınvalidem illa arayım sorayım demiş.belki kabul eder diye.bakalım nolcak sanırım kabul etcem artık napim

ya baktın beğenmedin düğünde beğenmediğin şeyleri bozdurur sevdiğin şeyleri alırsın. çare mi yok.

saol canımcımmmmm.bana moral verdin çok hemde düşünüp duruyordum cevap verdiğin için saol eline koluna sağlık ..

canım benim de nişanlım kendi parasıyla aldı setimi.kayınvalidem bişey demedi.hatta kendi dedi nişanlıma burdan alma kızla bakın die. geldi nişanlım beraber aldık.

hem canım şu var.biz nişanlımla gezdik rahat rahat ikimiz aldık.sorduk her yere.altın deyip geçme görünüş olarak aynı olan fakat arasında 400 lira fark olanlar bile var.onlarda belki senin yanında rahat bakamayız die diolardır.

em saol canım bende aklıma kötü birşey getirmeyeyim vardır bi sebebi demekki.ben setimi ankaradan alayım siz bilezikleri ordan alın diyeyim her iki tarafında gönlü olsun

Bence hic kafana takma, güzel de olsa cirkin zaaten takilmiyor bunun icin simdiden tantana yasamana degmez.
Ama sözlüne söle, bütceniz neyse en azindan seti ben secsem olmazmi?
Veya gel biz burda bakalim sen annenlerle ordan buna benzer birsey alirsin, bu sekil yönlenire bilirsin.
En azindan begendigim olsunki seve seve takim de.

canım benim böyle ufak şeylere takılırsann mutlu olamazsın inan bana
başkasında nasıl olmuş sende de aynısı olsun takıntısı yapma ben nişan alışverişinde
kayınvalidem mağaza giriyo ben nişanlımla kapıda o sigara içerken yanımdayım kızım gel bepensene
anne siz beğenin işte ya diyodum bırak alsın ne olacakk bana dedesi bilezik almıştı 5 tane ben göremedim bile hiç aklımada gelmedi keşke gidip seçseydim diye
ama sonra ne oldu bütün hepsini birleştirdim farklı model hepsi bir oldu

kafaya takılcak bı sorun değil yaa
hiç takısı olmayan var altın altındır bence almaları yeterlı
bıde altın heryerde aynı fıyat değil cnm yanyana 2 kuyumcuda bıle gr fıyatları değişıktır
ve bende hep tanıdığımdan alırım ındırımlı alırım belkı gercekten öledır
hem bu gercekten sorun değil annene soyle düşünmelerı yeter de

amaaannnn altın olsunda bırak desenı farklı olsun....

canım belki sen pahalısını beğeneceksin
onlar kendi bütçelerine göre alacaklar sanırım,orta halli
bencede bunun için tatsızlık yapmaya değmez
ilerde istediğin gibi alırsın
takılma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…