takasla arıyorum

mzuhal

Yer Gök Dua İle..........
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
1.328
130
163
Yozgat
Konumdaki esyalarımı degerlendirecek Bayan kol saati ev icin süs eşyaları tablo biblo vs eşarplar tercihim

Konunuzdaki topuklu Bot kaç NO acaba bende ev için sus eşyaları var

[QU"Tutuy, post: 44107158, member: 706805"]Konunuzdaki topuklu Bot kaç NO acaba bende ev için sus eşyaları var[/QUOTE]
36 canm

Konumdaki esyalarımı degerlendirecek Bayan kol saati ev icin süs eşyaları tablo biblo vs eşarplar tercihim
ev için güzel aksesuarlarım tablolarım var canım ama takas bana uymuyor satabilirim arzu edersen çok güzel parçalar satın alırım diyorsan resim yollayacağım sana

dimahi, post: 44144721, member: 492060"]ev için güzel aksesuarlarım tablolarım var canım ama takas bana uymuyor satabilirim arzu edersen çok güzel parçalar satın alırım diyorsan resim yollayacağım sana[/QUOTE]
Bakablirim canm atarsan beğenirsem olur ya da ihtiyacn bisey varsa atarım takaslasırız benim de var yükleyeceğim seyler ama resim sayım dolmus istedigin eksiklerin nelerse bence anlaşırız

dimahi, post: 44144721, member: 492060"]ev için güzel aksesuarlarım tablolarım var canım ama takas bana uymuyor satabilirim arzu edersen çok güzel parçalar satın alırım diyorsan resim yollayacağım sana
Bakablirim canm atarsan beğenirsem olur ya da ihtiyacn bisey varsa atarım takaslasırız benim de var yükleyeceğim seyler ama resim sayım dolmus istedigin eksiklerin nelerse bence anlaşırız[/QUOTE]
nakite ihtiyacım oldu canım oyüzden

mzuhal canım bu üçlü set çok şık güzel bi züccaciyeden almıştım evlenirken kendinden desenli rengi çok hoş bir kahve 3ü 25tl

osmanlı tuğrası içinde besmele tablom çok kıymetli bi parça 25tl

bu da kanvas tablo 10tl

hepsini alırsan 50 tl canım mzuhal

ayrıca konumda iki adet eşarp var bi tanesi çok ucuz siyah ipek beğenirsen 15ten veririm

Son düzenleme:
ayrıca elimde ipek olmayan 6 adet eşarbım var bazıları sıfır diğerleri de bi kaç kere takılmış hepsini toptan alırsan 20 tl ye verebilirim konumda resimleri yok bakmak istersen atarım bi ara inş. mzuhal

bendimahi ca beyazlı eklediğin esarba bayıldm bu sıralar boyle eşarp bakıyorum ama maddi sıkısıgm o yüzden takas yapalm mı esarpla istedigim bi parca çünkü beğendiğin ne olursa konumda hatta bi kac parca ble olur

Bu kombinim le hala ama ya biliriz hepsini gönderirim 38 pantolon bedeni tunik yine 38 ve 40

canım etiketli eşarbı takaslamam ben ya malesef çok üzgünüm etiketi üzerinde bildiğin sıfır yapabileceğim en fazla 35 e indiririm o kadar

38 bedenim evet ama tunik giymiyorum ve o çanta bana göre değil ne yazıkki tatlım

etiketli ipeği eşarbı ancak aynı seviyedeki bi ipek eşarpla takaslarım başka olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…