- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
- Konu Sahibi dayler dayler
-
Bence herkeste vardır yani inşallahbu sanirim cogu yeni temizlik yapmislar da varumarim yani ... ben bi ara wc temizligi yaptiysam tuvalete kimseyi sokmuyordum girme daha biraz temiz dursun diye
ay onlar cok kötü oluyor on bende bastirmam etrafindan dolansinlarBence herkeste vardır yani inşallah
Bende evi süpürünce iz yapan bi halım var ona bastırmıyorum
Koku deyince aklıma geldi..benim aslinda fazla takintim yok sükür evden fitursuzca cikabiliyorum
ama dolap kapaklari ve cekmeceler hafif aralik olsun uyuyamam nekadar uykum varsada erinmem kalkar kapatip öyle yatarimbirde dusum bittiginde o dus basligi kafamin üstünden üc kez ceviriririp arilip durulup tertemiz oldum derim
birde kokulari cok severim mesela benzin elime bile damlatirim ki bütün gün buram buram gelsin koksusu onun haricinde yagli boya kokusu cok hos geldiginde tadina bakmistim canim cekmistisaatin bilekde biraktigi deri kokusu , cimen , gas vesaire kokular cok hosuma gidiyor yiyesim geliyor
birde eve nekadar aksesuar dekorasyon vazo misali alsam bi diger temizlikde kaldiririm geri hic kalabaliga gelemem ne var ne yok alir atar yada baskasina veririm .....
Iyi ki de fazla yokmuş, çok şükür yarabbimbenim aslinda fazla takintim yok sükür evden fitursuzca cikabiliyorum
ama dolap kapaklari ve cekmeceler hafif aralik olsun uyuyamam nekadar uykum varsada erinmem kalkar kapatip öyle yatarimbirde dusum bittiginde o dus basligi kafamin üstünden üc kez ceviriririp arilip durulup tertemiz oldum derim
birde kokulari cok severim mesela benzin elime bile damlatirim ki bütün gün buram buram gelsin koksusu onun haricinde yagli boya kokusu cok hos geldiginde tadina bakmistim canim cekmistisaatin bilekde biraktigi deri kokusu , cimen , gas vesaire kokular cok hosuma gidiyor yiyesim geliyor
birde eve nekadar aksesuar dekorasyon vazo misali alsam bi diger temizlikde kaldiririm geri hic kalabaliga gelemem ne var ne yok alir atar yada baskasina veririm .....
Ciddi misin ahshahshahshYemeği sırayla yerim. Mesela kahvaltıda yumurta-çay-peynir-zeytin-çay-domates dön başa yumurta-çay-peynir-zeytin-çay-domates gibi
Benim allerjim var, en kokusuz temizlikler için sayfama ahdjajbdsKoku deyince aklıma geldi..
Tabi o senin dediğin kokular değil
Odanın temizlenmesi bittikten sonra odaya parfüm sıkarımbu benim için oda tam anlamıyla temizlenmiş demektir
Bende yok, temizledik de noldu, al batcak simdi yine pefff kafasi varbu sanirim cogu yeni temizlik yapmislar da varumarim yani ... ben bi ara wc temizligi yaptiysam tuvalete kimseyi sokmuyordum girme daha biraz temiz dursun diye
E bi zahmet, kocan o senin gerekirse yikiycenncanim ayak bende de vardi hala cogunda huylanirim ama esiminkilerine alistim artik
Bizdeki atıcı eşim, ortadan kaybolursa ondan biliyomkiz benim evden biri bisey alip götürse ruhum duymazo olmasa kendim kaldirdim sanarim
Canim beni yoracak sekilde degil kapi kilitme fotolarini cekme cok zahmetliIyi ki de fazla yokmuş, çok şükür yarabbimdaha nolsun acabaaaa? Ahsjahs ama o kokuları ben de çok seviyorum çaktırma
Kaldir onu kaldir, biz kaldirdik hepsini, yıllardır halisizizBence herkeste vardır yani inşallah
Bende evi süpürünce iz yapan bi halım var ona bastırmıyorum
Iki hafta sonra aticagin seyi neden alirsin diye söylenirmisn sende esineBizdeki atıcı eşim, ortadan kaybolursa ondan biliyom
O değişik hakkat, saygiyla egiliyorumCanim beni yoracak sekilde degil kapi kilitme fotolarini cekme cok zahmetli
Yok ben sus pus almayi sevmem, zaten cok az esya var ama gelen hediyeler olyor ya, onlari caktirmadan yok ediyorIki hafta sonra aticagin seyi neden alirsin diye söylenirmisn sende esineo bana öyle söylenir de
Yildiz tilbe gibi yikar yikadigim suyunu bile icerim dermisim linc yemek icinE bi zahmet, kocan o senin gerekirse yikiycenn
Ayyyy öğğğYildiz tilbe gibi yikar yikadigim suyunu bile icerim dermisim linc yemek icingurban olsun
Ben bir tık daha fazla takıntılıyım kapı konusunda kapı 3 kere değil 2 kere kilitlenir.-Kesinlikle yanlış söylenen kelimeleri düzeltirim özellikle "herkes" kelimesi ve "şarj" kelimesini düzeltirim. Neden herkez ve şarz derler anlamıyorum
-Hiçbir dolap kapağı açık kalamaz. Kaldı ise hiç üşenmem kalkar kapatırım.
-Kapıyı üç kere kilitlerim. Kilitledikten sonra kendime doğru çekerim. Açılıp açılmadığını kontrol ederim
-Saçımı çift sayıda yıkarım. 2, 4 vs olur ama 1, 3, 5 vs olmaz.
-Musluktan su damlayamaz. Onu kapatana kadar rahat edemem. İş yerinde özellikle o tuvaletteki su sesi beni deli eder. Odanın karşısında. Gider kapatırım.
Çok mu çok takıntılıyım
Sırayla koymuyorum yavCiddi misin ahshahshahshnasıl aklinda tutuyorsun, o siralama ile mi yerleştiriyorsun tabağa velev ki karistirdin, napiyosun?
Benim de bazı kokulara var o yüzden kendi parfümümü sıkıyorumBenim allerjim var, en kokusuz temizlikler için sayfama ahdjajbds
Valla hiç onu duymadım canım. İki kilidi var ikisini de üç kere kilitliyorum etti mi sana 6Ben bir tık daha fazla takıntılıyım kapı konusunda kapı 3 kere değil 2 kere kilitlenir.
Kilidi söküp baktığında mekaniğini görebilirsin wjshhshs
3 kere kilitlendiğinde tek tarafında yine engel kalmıyor,hiç kilitlememiş gibi ama iki kere kilitlendiğinde sağda ve solda engeli oluyor hırsızlara karşı açması bir tık daha zor oluyormuş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?