Tak Tak Takıntı, Takıntıcı Geldi Haaaanııım 🤪

Takıntı...

• Hastalıktır

• Ufak tefek olabilir

• Altında mutlaka başka sebep vardır

• Hayatı zorlaştırır

• Bende hiç yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Koku deyince aklıma geldi..
Tabi o senin dediğin kokular değil
Odanın temizlenmesi bittikten sonra odaya parfüm sıkarım bu benim için oda tam anlamıyla temizlenmiş demektir

Iyi ki de fazla yokmuş, çok şükür yarabbim daha nolsun acabaaaa? Ahsjahs ama o kokuları ben de çok seviyorum çaktırma

Ben bir tık daha fazla takıntılıyım kapı konusunda kapı 3 kere değil 2 kere kilitlenir.
Kilidi söküp baktığında mekaniğini görebilirsin wjshhshs
3 kere kilitlendiğinde tek tarafında yine engel kalmıyor,hiç kilitlememiş gibi ama iki kere kilitlendiğinde sağda ve solda engeli oluyor hırsızlara karşı açması bir tık daha zor oluyormuş .

Ciddi misin ahshahshahsh nasıl aklinda tutuyorsun, o siralama ile mi yerleştiriyorsun tabağa velev ki karistirdin, napiyosun?
Sırayla koymuyorum yav beynim onu bi mantığa göre otomatik olarak sıralıyor o yüzden karıştırmıyorum  durup sırası neydi diye düşünmüyorum yani hiç. Bunu bende teyzem fark etti bir gün kahvaltı yaparken reçelden de alsana dedi tamam dedim sırayı bitirdikten sonra yemişim, reçeli son sıraya koymuşum yani otomatik olarak sen sırayla mı yiyorsun dedi bi düşündüm gerçekten de sırayla yiyormuşum her zaman. Meğer teyzem de sırayla yiyormuş ondan fark etmiş hemen

Benim allerjim var, en kokusuz temizlikler için sayfama ahdjajbds
Benim de bazı kokulara var o yüzden kendi parfümümü sıkıyorum
Evin her yeri ben kokuyor
Valla hiç onu duymadım canım. İki kilidi var ikisini de üç kere kilitliyorum etti mi sana 6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…