- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi dayler dayler
-
Şimdi o kilidi sakince yerine bırakıyorsun ve buraya doğru geliyorsun, evet harika... Gel bakalım gell.. Neyin var senin kuzumBen bir tık daha fazla takıntılıyım kapı konusunda kapı 3 kere değil 2 kere kilitlenir.
Kilidi söküp baktığında mekaniğini görebilirsin wjshhshs
3 kere kilitlendiğinde tek tarafında yine engel kalmıyor,hiç kilitlememiş gibi ama iki kere kilitlendiğinde sağda ve solda engeli oluyor hırsızlara karşı açması bir tık daha zor oluyormuş .
O zaman yuzde bin bes yuz genetik aktarim, baska tanimi yokSırayla koymuyorum yavbeynim onu bi mantığa göre otomatik olarak sıralıyor o yüzden karıştırmıyorum  durup sırası neydi diye düşünmüyorum yani hiç. Bunu bende teyzem fark etti bir gün kahvaltı yaparken reçelden de alsana dedi tamam dedim sırayı bitirdikten sonra yemişim, reçeli son sıraya koymuşum yani otomatik olarak sen sırayla mı yiyorsun dedi bi düşündüm gerçekten de sırayla yiyormuşum her zaman. Meğer teyzem de sırayla yiyormuş ondan fark etmiş hemen
Abovvvv ben sadece cengeli döndürüyorum, üstelik 1.kattayimBenim de bazı kokulara var o yüzden kendi parfümümü sıkıyorum
Evin her yeri ben kokuyor
Valla hiç onu duymadım canım. İki kilidi var ikisini de üç kere kilitliyorum etti mi sana 6
Şimdi o kilidi sakince yerine bırakıyorsun ve buraya doğru geliyorsun, evet harika... Gel bakalım gell.. Neyin var senin kuzum
Cesaretine hayranım tatlımAbovvvv ben sadece cengeli döndürüyorum, üstelik 1.kattayim
Kötü bir sey yasasam muhtemelen ben de öyle olurum, bsy yasamadim diye artizlikCesaretine hayranım tatlım
Eşim bekarken evlerine hırsız girmiş o yüzden
Evde oturunca da kilitliyoruz düşün artık
Goygoy beyaaaaheyyy neler oluyor burdabensiz dedikodu hiç yakıştıramadım
Bahar temizliğim bitti
sınavlarım başlıyor
aöf bebeğem yaaaGoygoy beyaaaane sınavı yevrummm. Gecmis olsunnn
Aa aynj bende boyle yaparim hatta alti 2 ustu 3 kilitlerim o soylenti de gercek degilse birini genede 3 tur kitlemis oluyim diyeBen bir tık daha fazla takıntılıyım kapı konusunda kapı 3 kere değil 2 kere kilitlenir.
Kilidi söküp baktığında mekaniğini görebilirsin wjshhshs
3 kere kilitlendiğinde tek tarafında yine engel kalmıyor,hiç kilitlememiş gibi ama iki kere kilitlendiğinde sağda ve solda engeli oluyor hırsızlara karşı açması bir tık daha zor oluyormuş .
Bu cok mantikliEvden çıkmadan önce kettle'ın, ocağın ve bazen de musluklarin fotoğrafını çekerim
Annem de oyle :)Çayı boş içemem yanına tatlı olması lazım.
Usttekine cok guldum, hahshaha hangisi doğruysa bi 2 bi 3 mantikliAa aynj bende boyle yaparim hatta alti 2 ustu 3 kilitlerim o soylenti de gercek degilse birini genede 3 tur kitlemis oluyim diye
Caydanlik konusunda da bi anjm vardir yeni evliydik bi gun kahvalti yapip disari ciktik bi sure sonra ben cayin altini kapatmadm galba dedm esimde kapatmadysan olan olmustur zten bosver dedi eve gelnce gidip baktim ocagin dugmesi acik ama alti yanmiyor cnku hep el aliskanligi isim bittigi an dogalgaz vanasini kapatirim ocagin onu kapatmisim Allah tan .
Takintiliyimdir eskiden dha cok takntiliydim ama cocugm olali eskisi kadr takamiyorum biseylere
Ben de uyumadan önce ve evden çıkmadan önce kapatıyorum ocağın doğalgaz vanasınıAa aynj bende boyle yaparim hatta alti 2 ustu 3 kilitlerim o soylenti de gercek degilse birini genede 3 tur kitlemis oluyim diye
Caydanlik konusunda da bi anjm vardir yeni evliydik bi gun kahvalti yapip disari ciktik bi sure sonra ben cayin altini kapatmadm galba dedm esimde kapatmadysan olan olmustur zten bosver dedi eve gelnce gidip baktim ocagin dugmesi acik ama alti yanmiyor cnku hep el aliskanligi isim bittigi an dogalgaz vanasini kapatirim ocagin onu kapatmisim Allah tan .
Takintiliyimdir eskiden dha cok takntiliydim ama cocugm olali eskisi kadr takamiyorum biseylere
Ay o bu olursa su olcak bende de vardı ahsjabbbsnsBen eskiden xxxxxxxlarç bir tiptim, zamanla takintili birine dönüstüm.
Sadece cocukken yolda karolari sayaydim. Ve yok kapi calarsa soyle olacak, yok elimden bu duserse boyle olacak derdim en fazla.
Simdi en dibini yasiyorum her seyin.
Gecen takinti testi yaptim nette, yuksek duzeyde ciktim.amannn gitsem ilac verseler ne olacak ki, gunu kurtaricam iste. Ama bununla yasamayi ogrenmek daha bir survivor
Sen hapisteymissin ben bilemedim ahshabbsaEtiketli oldugumu daha yeni gördümdayler dayler reis
Evden çıkmadan önce ana prizleri (buz dolabı harici) çekerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?