Tak Tak Takıntı, Takıntıcı Geldi Haaaanııım 🤪

Takıntı...

• Hastalıktır

• Ufak tefek olabilir

• Altında mutlaka başka sebep vardır

• Hayatı zorlaştırır

• Bende hiç yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yok kız ben bariz kırığımkocam nasıl katlanıyor bana ben bilmiyorumdaha da vardır da en taktıklarım bunlar. Aklıma geldikçe yazarım

Ben de bu konuda biraz takıntılıyım. Örnekleri devam ettireyim madem; 'nabıosun, örtmen, meraba vs' şu an aklıma başka gelmedi ama gerçekten bu durum irrite ediyor beni.

Böyle bir topiğim de var çoğu kişi gelip yazmıştı biliyorum takıntılarını

Yaa siz çok yaşayın çok güldüm ben de birinin yanımda sakız çiğnemesinden nefret ediyorum tahammülüm yok o sese. Yemek yerken ağız şapırdatanlarla çok kavga etmişliğim var. Bir de gece uyumadan önce her yeri toplar öyle uyurum yoksa uyuyamıyorum

Ben de bu konuda biraz takıntılıyım. Örnekleri devam ettireyim madem; 'nabıosun, örtmen, meraba vs' şu an aklıma başka gelmedi ama gerçekten bu durum irrite ediyor beni.
Oldu o zaman 'yakşamlar' ahhshahsha. Ya görünce içim sıkışıyor resmen çok fazla örnek var da şuan aklıma getiremiyorum

Ay ben cok guzel uyuyorum hic umrumda olmuyor
Sakızı hunharca çiğneme istegi oluyor ama evde tek başımayken ahdhabdhs

benim aslinda fazla takintim yok sükür evden fitursuzca cikabiliyorum

ama dolap kapaklari ve cekmeceler hafif aralik olsun uyuyamam nekadar uykum varsada erinmem kalkar kapatip öyle yatarim birde dusum bittiginde o dus basligi kafamin üstünden üc kez ceviriririp arilip durulup tertemiz oldum derim

birde kokulari cok severim mesela benzin elime bile damlatirim ki bütün gün buram buram gelsin koksusu onun haricinde yagli boya kokusu cok hos geldiginde tadina bakmistim canim cekmisti saatin bilekde biraktigi deri kokusu , cimen , gas vesaire kokular cok hosuma gidiyor yiyesim geliyor

birde eve nekadar aksesuar dekorasyon vazo misali alsam bi diger temizlikde kaldiririm geri hic kalabaliga gelemem ne var ne yok alir atar yada baskasina veririm .....

ay kiz bende dolap ve musluk var hatta lavaboda bi damla olsa bile silerim

bu sanirim cogu yeni temizlik yapmislar da var umarim yani ... ben bi ara wc temizligi yaptiysam tuvalete kimseyi sokmuyordum girme daha biraz temiz dursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…