- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi dayler dayler
Umut fakirin ekmeği![]()
Ekmek deme, luppo de ahshaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut fakirin ekmeği![]()
Yok kız ben bariz kırığımBunu da alın burdan ahhsahhshw
Bu ne arkadas herkezzzZ mi kırık olur(şaka şaka, ben de aşırı takığım kelimelere
)
Sen yazınca aklıma geldi, dolap kapağı değil ama, yatarken odamin kapısı kapali olmali![]()
Yaz yaz, okuyam da halime sukredem ahjdajhssYok kız ben bariz kırığımkocam nasıl katlanıyor bana ben bilmiyorum
daha da vardır da en taktıklarım bunlar. Aklıma geldikçe yazarım
![]()
Ben de bu konuda biraz takıntılıyım.-Yazım ve imla kurallarına az biraz takığım (geyikli, şakalı yazışmalardan bahsetmiyorum.) Özellikle yanlış yazılan kelimeler bende çarpıntı yapıyor.
Örnek sık yapılan yanlışlar; HAYEL, ULTRASYON, YANLIZ, YALNIŞ, İYKİ... ay daha dolu da, devamını birlikte getiririz![]()
Böyle bir topiğim de var çoğu kişi gelip yazmıştı biliyorum takıntılarınıGençler, hadi itiraf edin be! Yer yer kimselere söyleyemediğiniz, gizliden gizliye yürüttüğünüz, kulağa saçma gelen veya alenen milleti darladığınız TAKINTIlarınız var mı? Çok basit de olabilir, çooook uçuk da, hadi dökülün de accık kendimizle alay edelim
Ben başlayayım;
-Sayı seçme şansım varsa mutlaka tek sayı ile biteni seçiyorum, çift sayıda bi bitmemişlik var sanki ya
-Temizlik takıntım var ama tam tersi, yani yapmak istememe takıntısı, vakti gelince mecbur yapıyorum ama o zaman bana bi daral geliyor, bi basıyor
-Bulaşık makinesindeki kaşıklığa mutlaka çatallar bir tarafta, kaşıklar başka bir tarafta, aynı yöne bakıyor olarak dizilecek, öyle yapılmamışsa çaktırmadan düzeltiyorum, dolapta da kulplu bardaklarin kulbu aynı yöne bakacak. (yok düzen takıntım filan yok, kıyafet dolabımdan belli orası)
-Yazım ve imla kurallarına az biraz takığım (geyikli, şakalı yazışmalardan bahsetmiyorum.) Özellikle yanlış yazılan kelimeler bende çarpıntı yapıyor.
Örnek sık yapılan yanlışlar; HAYEL, ULTRASYON, YANLIZ, YALNIŞ, İYKİ... ay daha dolu da, devamını birlikte getiririz
-Bir de cinsiyet eşitsizliği üzerine kurulan cümlelere takığım, içim durmuyor duyunca; kocana sahip çıkamadın mı? Daha babasına bakamıyor kocasına nasıl bakacak? İkimiz de çalışıyoruz ama ev işi bende gibi gibi gibi
-Daha da aklıma geldikçe yazarım, sıra sizde, eminim harika yaratıcı takıntılar çıkacak, en saçma takıntıyı seçeriz birlikte
Bi de davetli listesi mi oluyomuştu hı? Du bakimmm;
@Bal0ncuk
@Matmazeell
Paresilaaa
@Hemsirecik
@benneyanginlargordum
@Bendenkimseyebahsetmeyin
@Gsyabk
Akmerim
@Meredith Grey
@Sirinca
@Nureella
Ve herkes![]()
Oldu o zaman 'yakşamlar' ahhshahsha. Ya görünce içim sıkışıyor resmenBen de bu konuda biraz takıntılıyım.Örnekleri devam ettireyim madem; 'nabıosun, örtmen, meraba vs' şu an aklıma başka gelmedi ama gerçekten bu durum irrite ediyor beni.
Ay ben cok guzel uyuyorum hic umrumda olmuyorYaa siz çok yaşayın çok güldümben de birinin yanımda sakız çiğnemesinden nefret ediyorum tahammülüm yok o sese. Yemek yerken ağız şapırdatanlarla çok kavga etmişliğim var. Bir de gece uyumadan önce her yeri toplar öyle uyurum yoksa uyuyamıyorum
![]()
Ay ben konuyu arattıydım takıntı yazarak ama bulamadımBöyle bir topiğim de var çoğu kişi gelip yazmıştı biliyorum takıntılarını![]()
Yani konunun olduğunu bilmiyordum, var mıdır acaba böyle bir konu diye aradim, bulamadımBöyle bir topiğim de var çoğu kişi gelip yazmıştı biliyorum takıntılarını![]()
Anaaaam ya benim küçük paşa da tükürerek konuşuyortükürerek konuşanlar benm en büyük takıntım.. Allah bin bela vere![]()
![]()
Küçük paşa çocuk mu, kıyamamAnaaaam ya benim küçük paşa da tükürerek konuşuyoronu çıkardın dimi icinden
![]()
Evet 5 yaşında konusurken yüzümüzü yıkıyor mübarekKüçük paşa çocuk mu, kıyamam![]()
Ahhaahsha ama küçük o daha yaa, yavaş yavaş öğrenecek annesi kıyamamEvet 5 yaşında konusurken yüzümüzü yıkıyor mübarekeşim eli ile yüzünü sivazlayip elhamdülillah diyor o derece
![]()
ay kiz bende dolap ve musluk var hatta lavaboda bi damla olsa bile silerim-Kesinlikle yanlış söylenen kelimeleri düzeltirim özellikle "herkes" kelimesi ve "şarj" kelimesini düzeltirim. Neden herkez ve şarz derler anlamıyorum
-Hiçbir dolap kapağı açık kalamaz. Kaldı ise hiç üşenmem kalkar kapatırım.
-Kapıyı üç kere kilitlerim. Kilitledikten sonra kendime doğru çekerim. Açılıp açılmadığını kontrol ederim
-Saçımı çift sayıda yıkarım. 2, 4 vs olur ama 1, 3, 5 vs olmaz.
-Musluktan su damlayamaz. Onu kapatana kadar rahat edemem. İş yerinde özellikle o tuvaletteki su sesi beni deli eder. Odanın karşısında. Gider kapatırım.
Çok mu çok takıntılıyım![]()
canim ayak bende de vardi hala cogunda huylanirim ama esiminkilerine alistim artikBide ben ayaktan cok tiksinirim ya asla elimi suremem opulmekten asla hoslanmam
kiz benim evden biri bisey alip götürse ruhum duymazAy sen de en sevmediğim insan tipisin üzgünüm ahsjahdhshshd
bu sanirim cogu yeni temizlik yapmislar da varBende koltuktaki yastıklara karşı bi takıntı var biri oturup kalktıktan sonra yine düzeltip yerine koymam lazım bide evi temizlikten sonra gece yatmadan ışıkları bi açar toplu ve temiz evime bakıp rahatlarım
Topiğimiz hayırlı olsun daylerim![]()
kiz ben asiri sinirlendigim zaman aglamakli olurum birse cokk ama cok sinirlendiysem ve laf yetistirmek zorundaysam bende de oluyor bazentükürerek konuşanlar benm en büyük takıntım.. Allah bin bela vere![]()
![]()