• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tak Tak Takıntı, Takıntıcı Geldi Haaaanııım 🤪

Takıntı...

• Hastalıktır

• Ufak tefek olabilir

• Altında mutlaka başka sebep vardır

• Hayatı zorlaştırır

• Bende hiç yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bunu da alın burdan ahhsahhshw
Bu ne arkadas herkezzzZ mi kırık olur🤣🤣 (şaka şaka, ben de aşırı takığım kelimelere🤭)
Sen yazınca aklıma geldi, dolap kapağı değil ama, yatarken odamin kapısı kapali olmali🤣
Yok kız ben bariz kırığım🤣🤣🤣kocam nasıl katlanıyor bana ben bilmiyorum🤣🤣daha da vardır da en taktıklarım bunlar. Aklıma geldikçe yazarım 😜😜

-Yazım ve imla kurallarına az biraz takığım (geyikli, şakalı yazışmalardan bahsetmiyorum.) Özellikle yanlış yazılan kelimeler bende çarpıntı yapıyor. :KK12::skandal::KK57::KK70:
Örnek sık yapılan yanlışlar; HAYEL, ULTRASYON, YANLIZ, YALNIŞ, İYKİ... ay daha dolu da, devamını birlikte getiririz😬😂
Ben de bu konuda biraz takıntılıyım. 🙈😅 Örnekleri devam ettireyim madem; 'nabıosun, örtmen, meraba vs' şu an aklıma başka gelmedi ama gerçekten bu durum irrite ediyor beni.

Gençler, hadi itiraf edin be! Yer yer kimselere söyleyemediğiniz, gizliden gizliye yürüttüğünüz, kulağa saçma gelen veya alenen milleti darladığınız TAKINTIlarınız var mı? Çok basit de olabilir, çooook uçuk da, hadi dökülün de accık kendimizle alay edelim :21:

Ben başlayayım;
-Sayı seçme şansım varsa mutlaka tek sayı ile biteni seçiyorum, çift sayıda bi bitmemişlik var sanki ya:KK70:
-Temizlik takıntım var ama tam tersi, yani yapmak istememe takıntısı, vakti gelince mecbur yapıyorum ama o zaman bana bi daral geliyor, bi basıyor :KK70::KK70:
-Bulaşık makinesindeki kaşıklığa mutlaka çatallar bir tarafta, kaşıklar başka bir tarafta, aynı yöne bakıyor olarak dizilecek, öyle yapılmamışsa çaktırmadan düzeltiyorum, dolapta da kulplu bardaklarin kulbu aynı yöne bakacak. (yok düzen takıntım filan yok, kıyafet dolabımdan belli orası :KK45:)
-Yazım ve imla kurallarına az biraz takığım (geyikli, şakalı yazışmalardan bahsetmiyorum.) Özellikle yanlış yazılan kelimeler bende çarpıntı yapıyor. :KK12::skandal::KK57::KK70:
Örnek sık yapılan yanlışlar; HAYEL, ULTRASYON, YANLIZ, YALNIŞ, İYKİ... ay daha dolu da, devamını birlikte getiririz😬😂
-Bir de cinsiyet eşitsizliği üzerine kurulan cümlelere takığım, içim durmuyor duyunca; kocana sahip çıkamadın mı? Daha babasına bakamıyor kocasına nasıl bakacak? İkimiz de çalışıyoruz ama ev işi bende gibi gibi gibi😳😳😬
-Daha da aklıma geldikçe yazarım, sıra sizde, eminim harika yaratıcı takıntılar çıkacak, en saçma takıntıyı seçeriz birlikte 🤣🤣🤣

Bi de davetli listesi mi oluyomuştu hı? Du bakimmm;

@Bal0ncuk
@Matmazeell
Paresilaaa Paresilaaa
@Hemsirecik
@benneyanginlargordum
@Bendenkimseyebahsetmeyin
@Gsyabk
Akmerim Akmerim
@Meredith Grey
@Sirinca
@Nureella

Ve herkes 😁💕
Böyle bir topiğim de var çoğu kişi gelip yazmıştı biliyorum takıntılarını 😅😅😅

Yaa siz çok yaşayın çok güldüm :KK71: ben de birinin yanımda sakız çiğnemesinden nefret ediyorum tahammülüm yok o sese. Yemek yerken ağız şapırdatanlarla çok kavga etmişliğim var. Bir de gece uyumadan önce her yeri toplar öyle uyurum yoksa uyuyamıyorum:KK73:

Ben de bu konuda biraz takıntılıyım. 🙈😅 Örnekleri devam ettireyim madem; 'nabıosun, örtmen, meraba vs' şu an aklıma başka gelmedi ama gerçekten bu durum irrite ediyor beni.
Oldu o zaman 'yakşamlar' ahhshahsha. Ya görünce içim sıkışıyor resmen😬😬 çok fazla örnek var da şuan aklıma getiremiyorum🤣

Yaa siz çok yaşayın çok güldüm :KK71: ben de birinin yanımda sakız çiğnemesinden nefret ediyorum tahammülüm yok o sese. Yemek yerken ağız şapırdatanlarla çok kavga etmişliğim var. Bir de gece uyumadan önce her yeri toplar öyle uyurum yoksa uyuyamıyorum:KK73:
Ay ben cok guzel uyuyorum hic umrumda olmuyor🤣
Sakızı hunharca çiğneme istegi oluyor ama evde tek başımayken ahdhabdhs

benim aslinda fazla takintim yok sükür evden fitursuzca cikabiliyorum:D

ama dolap kapaklari ve cekmeceler hafif aralik olsun uyuyamam nekadar uykum varsada erinmem kalkar kapatip öyle yatarim:D birde dusum bittiginde o dus basligi kafamin üstünden üc kez ceviriririp arilip durulup tertemiz oldum derim:D

birde kokulari cok severim mesela benzin elime bile damlatirim ki bütün gün buram buram gelsin koksusu onun haricinde yagli boya kokusu cok hos geldiginde tadina bakmistim canim cekmisti:D saatin bilekde biraktigi deri kokusu , cimen , gas vesaire kokular cok hosuma gidiyor yiyesim geliyor:D

birde eve nekadar aksesuar dekorasyon vazo misali alsam bi diger temizlikde kaldiririm geri hic kalabaliga gelemem ne var ne yok alir atar yada baskasina veririm .....

-Kesinlikle yanlış söylenen kelimeleri düzeltirim özellikle "herkes" kelimesi ve "şarj" kelimesini düzeltirim. Neden herkez ve şarz derler anlamıyorum 🙄🙄🙄
-Hiçbir dolap kapağı açık kalamaz. Kaldı ise hiç üşenmem kalkar kapatırım. 🙄🙄🙄
-Kapıyı üç kere kilitlerim. Kilitledikten sonra kendime doğru çekerim. Açılıp açılmadığını kontrol ederim🙄🙄🙄
-Saçımı çift sayıda yıkarım. 2, 4 vs olur ama 1, 3, 5 vs olmaz. 🙄🙄
-Musluktan su damlayamaz. Onu kapatana kadar rahat edemem. İş yerinde özellikle o tuvaletteki su sesi beni deli eder. Odanın karşısında. Gider kapatırım. 🙄🙄🙄
Çok mu çok takıntılıyım 🙄🙄
ay kiz bende dolap ve musluk var hatta lavaboda bi damla olsa bile silerim:D

Bende koltuktaki yastıklara karşı bi takıntı var biri oturup kalktıktan sonra yine düzeltip yerine koymam lazım bide evi temizlikten sonra gece yatmadan ışıkları bi açar toplu ve temiz evime bakıp rahatlarım 🤣😂
Topiğimiz hayırlı olsun daylerim🎊🎉
bu sanirim cogu yeni temizlik yapmislar da var :D umarim yani ... :D ben bi ara wc temizligi yaptiysam tuvalete kimseyi sokmuyordum girme daha biraz temiz dursun diye :D

Back