- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi dayler dayler
-
Evden çıkmadan önce kettle'ın, ocağın ve bazen de musluklarin fotoğrafını çekerim
Çünkü sonra 'Ulan kapattım mı acaba?' diye huzursuz oluyorum, şak telefonumdan fotoları açıp hidayete eriyorumKontrol ederim yazcan sandım ahshaghsa, niye fotoğraf bize anlatabilirsin biz dostuz
Yaaa shahhshahhshs aşırı mantıklı buldum şuan, ben de yapayım diyerek birbirimizi hasta edelim sonraÇünkü sonra 'Ulan kapattım mı acaba?' diye huzursuz oluyorum, şak telefonumdan fotoları açıp hidayete eriyorum
Evden çıkmadan önce kettle'ın, ocağın ve bazen de musluklarin fotoğrafını çekerim
Yeni topik açılmış bir bakayım demiştim ama hayatımın aydınlanmasını yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti çok zekice sjshjddÇünkü sonra 'Ulan kapattım mı acaba?' diye huzursuz oluyorum, şak telefonumdan fotoları açıp hidayete eriyorum
Hmmm, baloncuk hanım terapiye lütfen devam edin sonunuzu iyi gormshdjwhsjsndeşyalarımın yerinin değiştirilmesinden nefret ederim
musluğa şapşup su değdirilip leke kalması sinirlerimi bozar
yerde saç görmeye tahammülüm yok
aşırı temizlik takıntım var
bende çatalları kaşıkları makinada ayrı ayrı yerleştiriyorum karışık atılmasını hiç sevmemşimdilik aklıma gelenler
tertemiz yeni gelin evinde bahar temizliği yapıyorum ya evi komple indirişimin 3. sü buHmmm, baloncuk hanım terapiye lütfen devam edin sonunuzu iyi gormshdjwhsjsnd
Benim eşimin temizlik takıntısı var, saçlarıma aşırı söyleniyor
Hepimiz hasta olmasa mıydık? Bundan sonra foto çekecekler onlayn miii? AhhshahshsYeni topik açılmış bir bakayım demiştim ama hayatımın aydınlanmasını yaşayacağım hiç aklıma gelmemişti çok zekice sjshjdd
Ben de tam tersi, illa kendi başına içerim, saygi duyar önünde eğilirim ahshahshaÇayı boş içemem yanına tatlı olması lazım.
Ya zaten şöyle bir öngörüm var, açık olsaydı çayın altı aklına bile gelmezdi 'Acaba açık mı bıraktım?' DiyeYaaa shahhshahhshs aşırı mantıklı buldum şuan, ben de yapayım diyerek birbirimizi hasta edelim sonra
Ben 1-2 kere yaşadım bu durumu, birinde 100kmlik bi mesafedeydik arkadaşlarla tam oturduk, eşime döndüm 'ben çayı kapattım mı?' sonrası, aileleri arayıp sizde anahtar var mıydı, komsuya anahtar birakmak lazim, geri mi dönsek, babam cilingirle mi acsa, ablam ohoo açık olsaydi coktan haberiniz olurdu yangindan vs derken babam sagolsun dedi ki dogalgazi kapattırin disardankapattırdık rahatladik, eve gelince de baktim ki kapaliymis çay
Yanına küçük fisfis dezenfektan koy, her tokalasmadan sonra fisfis yangınToklastıktan sonra ellerimi habıre yıkarım simdı artık camasır suyuna basarım gıbı geliyor
Ay en sevmediğim insan tipisin baluş kusura bakma ahsjahshsbsbdtertemiz yeni gelin evinde bahar temizliği yapıyorum ya evi komple indirişimin 3. sü bu
Allah kahretsin ama yine beni çok seviyorsunAy en sevmediğim insan tipisin baluş kusura bakma ahsjahshsbsbd
Bende hep vardı zaten bundan once de.Yanına küçük fisfis dezenfektan koy, her tokalasmadan sonra fisfis yangın
Ama napim kapadığıma dair önümde hiçbir resim belirmedi o an, beynim o kaydı silmiş ahshashhhsYa zaten şöyle bir öngörüm var, açık olsaydı çayın altı aklına bile gelmezdi 'Acaba açık mı bıraktım?' Diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?