• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tak Tak Takıntı, Takıntıcı Geldi Haaaanııım 🤪

Takıntı...

• Hastalıktır

• Ufak tefek olabilir

• Altında mutlaka başka sebep vardır

• Hayatı zorlaştırır

• Bende hiç yok

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Markette ürünü önde olanlardan almam. Rafin arka kısımlarından alırım. Hem az ellenmis olsun diye hem de birinin gözü kalmıştır bana yar olmaz sonra diyerekten :KK70:
Ya ben de çoğu kez arkadan alirim da sebep olarak hic yar olmayacagini dusunmemistim ahdjandnsnd. Bi de deterjan, yumusatici filan en dolusunu almak var 🤣🤣🤣

-Kesinlikle yanlış söylenen kelimeleri düzeltirim özellikle "herkes" kelimesi ve "şarj" kelimesini düzeltirim. Neden herkez ve şarz derler anlamıyorum 🙄🙄🙄
-Hiçbir dolap kapağı açık kalamaz. Kaldı ise hiç üşenmem kalkar kapatırım. 🙄🙄🙄
-Kapıyı üç kere kilitlerim. Kilitledikten sonra kendime doğru çekerim. Açılıp açılmadığını kontrol ederim🙄🙄🙄
-Saçımı çift sayıda yıkarım. 2, 4 vs olur ama 1, 3, 5 vs olmaz. 🙄🙄
-Musluktan su damlayamaz. Onu kapatana kadar rahat edemem. İş yerinde özellikle o tuvaletteki su sesi beni deli eder. Odanın karşısında. Gider kapatırım. 🙄🙄🙄
Çok mu çok takıntılıyım 🙄🙄

Bende koltuktaki yastıklara karşı bi takıntı var biri oturup kalktıktan sonra yine düzeltip yerine koymam lazım bide evi temizlikten sonra gece yatmadan ışıkları bi açar toplu ve temiz evime bakıp rahatlarım 🤣😂
Topiğimiz hayırlı olsun daylerim🎊🎉

-Kesinlikle yanlış söylenen kelimeleri düzeltirim özellikle "herkes" kelimesi ve "şarj" kelimesini düzeltirim. Neden herkez ve şarz derler anlamıyorum 🙄🙄🙄
-Hiçbir dolap kapağı açık kalamaz. Kaldı ise hiç üşenmem kalkar kapatırım. 🙄🙄🙄
-Kapıyı üç kere kilitlerim. Kilitledikten sonra kendime doğru çekerim. Açılıp açılmadığını kontrol ederim🙄🙄🙄
-Saçımı çift sayıda yıkarım. 2, 4 vs olur ama 1, 3, 5 vs olmaz. 🙄🙄
-Musluktan su damlayamaz. Onu kapatana kadar rahat edemem. İş yerinde özellikle o tuvaletteki su sesi beni deli eder. Odanın karşısında. Gider kapatırım. 🙄🙄🙄
Çok mu çok takıntılıyım 🙄🙄
Bunu da alın burdan ahhsahhshw
Bu ne arkadas herkezzzZ mi kırık olur🤣🤣 (şaka şaka, ben de aşırı takığım kelimelere🤭)
Sen yazınca aklıma geldi, dolap kapağı değil ama, yatarken odamin kapısı kapali olmali🤣

Bende koltuktaki yastıklara karşı bi takıntı var biri oturup kalktıktan sonra yine düzeltip yerine koymam lazım bide evi temizlikten sonra gece yatmadan ışıkları bi açar toplu ve temiz evime bakıp rahatlarım 🤣😂
Topiğimiz hayırlı olsun daylerim🎊🎉
Ev temizlenince bakıp mutlu olan eşim, ben de pöfff yine birsürü zamanımızı aldı modunda🤣🤣🤣
Sağol kuzuuum, birlikte nice takıntılılara, ay topiklere🤣🤣

Back