Tahta kurusu mu sivrisinek mi?

Ben eski evimde yaşıyordum bu durumu ışığı kapatıyorum birsey ısırıp başka yere gidiyor kaşıntı başlıyor ışığı aciyorum sinek yok bi ses de yok en son beyaz çarşaf serdim telefonun ışığını ayarladim yattım ısırınca direk ışığı yönelttim siyah küçük zipzip yaramaz bir pire neyse ki taşındık yani demem o ki pire olabilir

Kesinlikle tahtakurusu daha geçen gün aynı vakayi dinledim birinden sonuç tahtakurusu cikti

Kurt gibi bişey mi simsiyah hızlı hızlı gidiyor eğer oysa kayınvalide deyken yerde görmüştüm farklı farklı yerlerde 7-8 tane ve baharatları falan çok bozuldu mu acaba diye dusundurdu

Onu da yaptim, isirik oldugu an telefonun fenerini yaktim. Hicbir sey yok.

Incıa sinek kovucuları öneririm çocukalrda da kullanılabiliyor.

Bu sene sivrisinekler nedense sessiz gerçekten. Dün akşam alnımda bir igne batma hissi ve kaşıntı oldu. Saniyeler içinde hizla şişti. Kocaman. Sonra da geçti. Neydi o hiç anlamadım.

Aman tahta kurusu varsa dikkat edin.acayip bi şekilde çoğalıyolar ve yok etmesi çok zor.
Ama olsaydı ışığı yaktığınızda görünürdü.
Geçen yıl bizim eve yakarca diye bir sinek dadandı,ısırdığı yeri anında kabartıyo ve günlerce geçmiyor ve kendini öyle bir gizler ki karanlık ve kuytu yerlerde gezerler.diğer sivri sinekler gibi ışığı görünce gelmezler.
Belki sizinde öyle birşeyler olabilir.evi ilaçlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…