- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
Kasinan yerlere dis macunu surun ben ise yarar mi ki diye surdum cok rahatlatiyor. Ustunu kapatcak sekilde surup biraz bekleyin. Sinek kovucu sprey sıkın. Insallah sinekten baska bi sey degildir.Ayni dert bende de var neredeyse 3 haftadir ne oldugunu anlamadigim bi isirilma var heryerim isirik icinde cozemedim gitti cok kasiniyor ustelik gece basliyor
Yatak basliginin ici mi? Nasil yani tam anlayamadim da nasil buldunuz orada? Ben yatagin her yerine baktim ama basligin neresine yuvalanmislar? Yalniz kardesim geldi, icerdeki koltugu actim orda yatiyordu ve onda da cok isirik var. Varsa da neredeler anlamiyorumAnlattığınız durum bende de vardı. Doktora gittim, böcek ısırığı dedi. Tesadüfen farkettik ben de evin her yerinde sinek aradım, ilaçladım. Yatak başlığının içinde tahta kurusu varmış benim eşimde de bir şey yoktu. İlaçlama şirketi bir kişiyi seçtiklerini söyledi. Gerçekten kaç gündür neler yaşıyoruz, mobilyayla ilgili olduğu için ilaçlama da fayda etmedi.
Evet bazadan cikardim ama yuzumuzde kolumuzda yok. Benim kolumda bir iki tane vardi isirik ve gecti. Bacagimdakilerin de cogu gecti, yani kalmiyor geciyor ama her gece bir iki tane isiriyor. Sineksavar sikmadan once daha fazla isirik oluyordu. Ne oldugunu cozemiyorum, delircem galiba insallah degildir. Tesekkur ederim.Bazanızın altından mı çıkardınız kardeşinize yastık vs. Biz bir gece evde kalmadık kaynak bulamayınca dışarı çıkmışlar yatak başlığında ufacık bir aralıktan. Eve döndüğümüzde gördük tesadüfen. İlaçlama yapıldı hemen, başlığın oradaki ufak aradan çıkmışlar. Yatağınız ahşap mı? Bi de ısırıkların izi kalıyor muydu sizde? İki gün sonra hala ısırdığı yer öyle duruyor mu? Umarım değildir valla Allah düşmanımın başına vermesin çok kötü.
Insallah tesekkur ederimKasinan yerlere dis macunu surun ben ise yarar mi ki diye surdum cok rahatlatiyor. Ustunu kapatcak sekilde surup biraz bekleyin. Sinek kovucu sprey sıkın. Insallah sinekten baska bi sey degildir.
bir komsumda aynı olayı yasadı karınca oldugunu anladılar bir bakın derımBu da dert mi diyeceksiniz arkadaslar ama 10-15 gundur her yerim yara icinde surekli isiriliyorum. Sinek savar sıkıp yatiyorum alti saat etkili yaziyor uzerinde. Gece sinek sesi de duymuyorum ve gece cok bi sey de hissetmiyorum sabah bi uyaniyorum kasinmaya basliyor. Hic ses de yok. Tahta kurusu mu var acaba diye dusundum. Bazalara, yataklarin dikis ve etiket yerlerine baktim alt ve ustlerine, olmadi gecenin korunde uyanip isigi actim bi sey var mi diye hicbi sey yok. Kardesim bendeydi, o da isirildi. Esimde bi sey yok. Kardesim de ses yok diyor. Ikimiz de en az 30-40 yerimizden isirildik kac gundur. Anlamadim ki bu nasil is...
Hicbir sey gorunmuyor her yere baktim canim, ne oldugunu anlayamiyorum.bir komsumda aynı olayı yasadı karınca oldugunu anladılar bir bakın derım
Pirelenmiş olmayasınız.
Isırır şişer kırmızı kırmızı.
Sonra yakalamaya calılırsanızda çok komik zıplarlar.
Evi ilaçla tahta kurusu insan seçer .Sadece seni ve kardeşini yemiş.Eşine dokunmamış.K otrine diye bir ilaç var birebir .15 günde tekrar ilaçla. Geçmiş olsunGobegimde de hicbi sey yok bacaklarimda cok var.
Konu sahibine yazmıştım ama sızede gecerlı olabılır boyle bır sıkıntı yasıyorsanız.Merhaba mesajınız bana mıydı?:) pire nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Benim evimde gördüğüm siyah böyle sanki yüzeyi kaygan gibi ve başı kalın gövdesi inceiğrenç gerçekten. Yatağın altına fener ile baktım ama hiç bir şey göremedim
Evi ilaçla pireyi anlatıyosun sanki pire zıplar yanlız. K otrine diye bir ilaç var .Her şeyin kökünü kazıyor fısfısla kendin sıkıyosun .Bizi o kurtarmıştı.Merhaba mesajınız bana mıydı?:) pire nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Benim evimde gördüğüm siyah böyle sanki yüzeyi kaygan gibi ve başı kalın gövdesi inceiğrenç gerçekten. Yatağın altına fener ile baktım ama hiç bir şey göremedim
Evi ilaçla pireyi anlatıyosun sanki pire zıplar yanlız. K otrine diye bir ilaç var .Her şeyin kökünü kazıyor fısfısla kendin sıkıyosun .Bizi o kurtarmıştı.
On gundur hicbi sey yok cok sukur. Ne oldugunu anlamadim ama kendiliginden gecti bu durum canim.Evi ilaçla tahta kurusu insan seçer .Sadece seni ve kardeşini yemiş.Eşine dokunmamış.K otrine diye bir ilaç var birebir .15 günde tekrar ilaçla. Geçmiş olsun
A rh +Kan grubunuz ne sizinle kardesinizin ?
Allah korusun hepsi birbirinden kotu, on gundur bu isirilma durumu tamamen kesildi. Noldugunu anlamadim. Ama artik yok.Pirelenmiş olmayasınız.
Isırır şişer kırmızı kırmızı.
Sonra yakalamaya calılırsanızda çok komik zıplarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?