- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
Direkt sivri isirigi gibi farki yokResim atsanız iyi olur tahta kurusu isiriginin şekli kırmızı ve içi şiş olur
Uyuz olmuş olabilirsiniz doktora gidin bence.Çarşaflarınızı kaynar suda yıkayıp kızgın ütüyle ütüleyin.
O zaman gece bir ara kalkın ve evin duvar kenarlarına dikkatlice bakın. Tahta kurusu çok küçük ve kahverengidir. Benim öğrenci evimde vardı evi ilacladim öyle geçtiDirekt sivri isirigi gibi farki yok
Kardeşimde de aynı belirtiler vardı.Özellikle geceleri daha fazla kaşıntı oluyor.Eğer öyleyseniz fazla yayılmadan gidin bence.
Kardeşinde de varmış. Bu uyuz bulaşıcı mı oluyorKardeşimde de aynı belirtiler vardı.Özellikle geceleri daha fazla kaşıntı oluyor.Eğer öyleyseniz fazla yayılmadan gidin bence.
Tabiki bulaşıcı dikkt edin.Kıyafetlerde bile 2-3 gün yaşıyormuş.Bana bulaşmadı ayrı evlerde kaldığımız için.Kardeşinde de varmış. Bu uyuz bulaşıcı mı oluyor
Bende gece kasinti olmuyor, uyandigimda birkac tane yeni kasinan yeni isirilmis gibi duran yer var. Sirtimda yok kolumda cok az yuzumde de hicbir sey yok.Kardeşimde de aynı belirtiler vardı.Özellikle geceleri daha fazla kaşıntı oluyor.Eğer öyleyseniz fazla yayılmadan gidin bence.
Tamam sagolunO zaman gece bir ara kalkın ve evin duvar kenarlarına dikkatlice bakın. Tahta kurusu çok küçük ve kahverengidir. Benim öğrenci evimde vardı evi ilacladim öyle geçti
Gobegimde de hicbi sey yok bacaklarimda cok var.Uyuzda en çok karın göbek bolgesinde kaşıntı olur. Oraya yerleşir. Deri altından ilerleyerek gider o yüzden sıra halinde noktalar olur. Tahta kurusunu bilmiyorum. Ama onunda gece faaliyete geçtiğini duydum. Cildiyeye gidip sorun böyle farklılıklar hissediyorsaniz.
Gecen yil yoktu, bu yil bezdim vallahi. Fisfislar bile cok etkili olmuyor, tabii bahsettigim sey sinekse. Insallah bitlenmemisimdirYa Allah affetsin elektrikli sinek öldürücü var, ışık yanıyor sinekler ışığa gidiyor ya gidince çat diye ses çıkıyor. Biz onunla ancak rahat uyuyoruz. Yoksa sürekli ısırıyor. Onu tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?