- 17 Aralık 2015
- 26.971
- 49.259
- 598
- Konu Sahibi freespirit7
yakarca olabilir evinizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A rh +
Hicbir sey gorulmuyo ortalikta da. Yakarca, sinek, bocek... her yere baktik bi sey bulamadikyakarca olabilir evinizde
yakarcayi gormeniz biraz imkansiz olur zatenHicbir sey gorulmuyo ortalikta da. Yakarca, sinek, bocek... her yere baktik bi sey bulamadik![]()
Kesinlikle tahtakurusu daha geçen gün aynı vakayi dinledim birinden sonuç tahtakurusu ciktiBu da dert mi diyeceksiniz arkadaslar ama 10-15 gundur her yerim yara icinde surekli isiriliyorum. Sinek savar sıkıp yatiyorum alti saat etkili yaziyor uzerinde. Gece sinek sesi de duymuyorum ve gece cok bi sey de hissetmiyorum sabah bi uyaniyorum kasinmaya basliyor. Hic ses de yok. Tahta kurusu mu var acaba diye dusundum. Bazalara, yataklarin dikis ve etiket yerlerine baktim alt ve ustlerine, olmadi gecenin korunde uyanip isigi actim bi sey var mi diye hicbi sey yok. Kardesim bendeydi, o da isirildi. Esimde bi sey yok. Kardesim de ses yok diyor. Ikimiz de en az 30-40 yerimizden isirildik kac gundur. Anlamadim ki bu nasil is...
Kurt gibi bişey mi simsiyah hızlı hızlı gidiyor eğer oysa kayınvalide deyken yerde görmüştüm farklı farklı yerlerde 7-8 tane ve baharatları falan çok bozuldu mu acaba diye dusundurduHanımlar Merhaba
Malesef aynı dertten müzdaripim. Yatak odamda farklı günlerde siyah(benzetmem için kusura bakmayın) sperm şeklinde böcek gördüm. Tahtakurusu görsellerine benzemiyorlar sizce Ne olabilir? Yakın zamanda misafir ağırlayacağım için ilaçlatmayı ertelemek zorundayım. Geçici olarak Benim yapabileceğim bir öneriniz var mı? ( ben veya eşim ısırılmadık bu arada-kaşıntımız yok)
Onu da yaptim, isirik oldugu an telefonun fenerini yaktim. Hicbir sey yok.Ben eski evimde yaşıyordum bu durumu ışığı kapatıyorum birsey ısırıp başka yere gidiyor kaşıntı başlıyor ışığı aciyorum sinek yok bi ses de yok en son beyaz çarşaf serdim telefonun ışığını ayarladim yattım ısırınca direk ışığı yönelttim siyah küçük zipzip yaramaz bir pire neyse ki taşındık yani demem o ki pire olabilir![]()