- 25 Eylül 2019
- 135
- 685
-
- Konu Sahibi portakalfidani
Fake diyenlere kızıyorlar ama kimse gelip de buraya gtünü koymaz bence.Kız niye cektın koydun poponu
Kız niye cektın koydun poponu
Bunlar benim popom değil!!! İnstagramdaki yabancı bir kadının.
[/QUOT
Ayyy bi an korktum valla
onun değilmiş popo âmâ baskasininda koymalı tahta popo deyince herkes anlar zatenFake diyenlere kızıyorlar ama kimse gelip de buraya gtünü koymaz bence.
Of bu ne ya. Keşke konuyu açmasaydım. Gt görmek istemiyorum diye hiçbir sosyal hesabım bile yok.
Photoshop a gelKendimi bildim bileli eciş bücüş şekilsiz bi popom var. Kalkık desen asla değil, yer çekimine mücadele etmeden kendini yerlere bırakmış, birisi daha dolgun birisi bi ayağım toprakta cınım diyen cinsten. Pantolon giyince de tahta gibi yayık bir popo. Gözünüzde canlandı bence malesef.Erkek arkadaşımla alışverişe gittiğimizde pantolon denediğimde utanıyorum, o kadar mı kötü durur.. Bacaklarda kalın olunca squatı kafamdan sildim tamamen. Bacaklarımı kalınlaştıracak hareketlerden aşırı tırsıyorum. Bana ne önerirsiniz? Çalışıyorum spor salonuna gitmeye asla vaktim olmuyor, eve epey geç geliyorum. Evde neler yapabilirim? İnstagramda Holly Dolke diye bi kadın buldum. Poposu şöyleymiş, şöyle olmuş!!
Eki Görüntüle 2552108 Fotoğraflar Holly Dolke' e aittir.
İngilizce anlasam kadın neler yapmış da bu aşırı iyi popoya ulaşmış bakacağım da , anlamıyorum. Siz ne diyorsunuz? Neler önerirsiniz?