Tahta gibi eciş bücüş popo

portakalfidani

⛈⛄️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
135
685
Kendimi bildim bileli eciş bücüş şekilsiz bi popom var. Kalkık desen asla değil, yer çekimine mücadele etmeden kendini yerlere bırakmış, birisi daha dolgun birisi bi ayağım toprakta cınım diyen cinsten. Pantolon giyince de tahta gibi yayık bir popo. Gözünüzde canlandı bence malesef. Erkek arkadaşımla alışverişe gittiğimizde pantolon denediğimde utanıyorum, o kadar mı kötü durur.. Bacaklarda kalın olunca squatı kafamdan sildim tamamen. Bacaklarımı kalınlaştıracak hareketlerden aşırı tırsıyorum. Bana ne önerirsiniz? Çalışıyorum spor salonuna gitmeye asla vaktim olmuyor, eve epey geç geliyorum. Evde neler yapabilirim? İnstagramda Holly Dolke diye bi kadın buldum. Poposu şöyleymiş, şöyle olmuş!!

Fotoğraflar Holly Dolke' e aittir.
İngilizce anlasam kadın neler yapmış da bu aşırı iyi popoya ulaşmış bakacağım da , anlamıyorum. Siz ne diyorsunuz? Neler önerirsiniz?

Son düzenleme:
bizim şu şeyma subaşı da popo kaldırma uygulaması yaptırıyor hiiiç de etkili değil hala aynı. bunun ben ameliyatla ilgisi olduğunu düşünüyorum.

Photoshop a gel belinden de kaburga mı aldırmış az akıllı olun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…