• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çok geçmiş olsun. Gerçekten okurken tüylerim ürperdi. Allah yardımcınız olsun. Umarım tamamen atlatmışsınızdır. Ben bunu Danla Biliç’te duymuştum. Acaba onunkini de aynı doktor mu yaptı? Çünkü yanılmıyorsam hastanesi var falan diyordu. Bir de en iyisi diye ona gittim falan. Gerçekten böyleleri doktorluk yapmamalı. Eğer aynı doktorsa ve bu sadece bizim duyduğumuzsa daha duyulmadık ne vakalar vardır. Ben de düşünmüştüm bir ara dolguyu ama iyi ki yaptırmamışım. Bu doktoru lipo+bbl için düşünüyordum şu an itibariyle vazgeçtim
Çok teşekkür ediyorum şuanda iyiyim evet ama eskisi gibi sağlıklı hissetmiyorum maalesef.. uzun yürüyüşler spor artık çok zor benim için ..vücudumda çok fazla hasar var doku kayıpları oldu ve deformasyon bariz belli.. insan üzülüyor gerçekten güzel birşey yapmak isteyipte aslında doğalkende güzel olan birşeyi bi doktora inanıp ve bu hale gelmek işin sonunda mental olarakta çok yıpratıcı..fiziksel ve manevi olarakta çok zor bi süreçti.. deformasyonlar için kilo alıp yağ transferi düşünüyorum ama ağrılarım tamamen geçmesi ne kadar sürer bilmiyorum daha önümde uzun bir süreç bar sanırım.. iyi ki yaptırmamışsınız ve yaptırıp bu süreci yaşayan herkese allahtan sabır diliyorum çok zor .. sağlıcakla kalın iyi geceler

Back