- 2 Ekim 2015
- 1.295
- 1.296
-
- Konu Sahibi portakalfidani
Harbiden çekeceğin çileye değmez. Gün gelir hamile kalırsın jöle gibi elinde kalır o popo. Birkaç enjekte ile kim'in kinden mi istersin kylie'ninkinden mi istersin ne istersen yaparlar. Para biriktir spor yapacağınasağdaki popo bir dizi estetik geçirmiş bence
benim böyle bir derdim yok ama konu sahibi üzerine alır inşallah :)Harbiden çekeceğin çileye değmez. Gün gelir hamile kalırsın jöle gibi elinde kalır o popo. Birkaç enjekte ile kim'in kinden mi istersin kylie'ninkinden mi istersin ne istersen yaparlar. Para biriktir spor yapacağınatembellik mode off
Aslında estetik olduğuna katılmak için alıntılamıştım hızımı alamayıp o kısmı teğet geçmişimbenim böyle bir derdim yok ama konu sahibi üzerine alır inşallah :)
Aslında estetik olduğuna katılmak için alıntılamıştım hızımı alamayıp o kısmı teğet geçmişim
Bu ne demekdemet abla sen misin
E kendin kaşındın, popolu başlığı açmayacaktın.Of bu ne ya. Keşke konuyu açmasaydım. Gt görmek istemiyorum diye hiçbir sosyal hesabım bile yok.
Yazım yanlışı :)E kendin kaşındın, popolu başlığı açmayacaktın.
Pardon ya yazım yanlışı yapmamışım ki. Sizin bu yazdıgınız da şimdi algıladım. Ama hala demet abla olayını anlamadımE kendin kaşındın, popolu başlığı açmayacaktın.
Onu ben de anlamadım. Yalnız sizin ilk yoruma çok güldümPardon ya yazım yanlışı yapmamışım ki. Sizin bu yazdıgınız da şimdi algıladım. Ama hala demet abla olayını anlamadım