Tahta gibi eciş bücüş popo

sağdaki popo bir dizi estetik geçirmiş bence
Harbiden çekeceğin çileye değmez. Gün gelir hamile kalırsın jöle gibi elinde kalır o popo. Birkaç enjekte ile kim'in kinden mi istersin kylie'ninkinden mi istersin ne istersen yaparlar. Para biriktir spor yapacağına tembellik mode off

benim böyle bir derdim yok ama konu sahibi üzerine alır inşallah :)

Ben düzenli spor yaptığım dönemde hem bacaklarım inceledi, hem popom şekillendi. Gayette squat, jump squat, sumo squat yaparak. Bacaklarım kalınlaşmadı tabiki bacak hareketlerini de yapıyordum hem de evde yapılabilecek basit hareketler hepsi. Bacak için dog pie, donkey kick, lunge yap. Youtube da çıkar

Squat asla bacak kalınlaştırmaz hatta sumo squat bacak inceltmeye baya baya faydalı. Yıllardır spor yapan birisi olarak söylüyorum spor yapıp kalınlaşsan hiç görmedim. Zaten öyle kas yapmak hiç kolay iş değil

Merdiven çıkmanızın bir nebze yardımı olur. Birde gün içinde ayakta dururken bile yapabileceğiniz popo kasma hareketi var. Benim istemediğim kadar büyük olmasına rağmen aklıma geldikçe yaparım

Sadece squat yapmıcaksın ki
Pilatese başla
Videolar var nette
Kalça yoğunlukta çalış
Toparlanır

Bir beyenmedim galiba, asiri kasli erkek vucudu nasil iticiyse. bu öyle itici
Azicik yumusak görünsün bizim olsun ne olacak
Benim de popom büyüdü sporla ama böyle degil
Belki giydigi donun da etkisi vardir ama bu görüntü bana dogal gözükmüyor

Koyduğunuz 2 fotoğraf aynı kadına ait değil, Holly Dolke kimse bir şeylerin reklamını yapıyor olabilir, zira insanlar kilo alıp verirken vücudun belli bölgeleri çatlar, örneğin bacak, popo, karın vb gibi, ilk foto flu muhtemeldir ki popo da ve bacaklarda çatlaklar var, 2. foto gayet net, hile var yani:))
2. fotodaki gibi olmak istiyorsanız en azından 1 yılınızı düzenli spor yaparak geçirmelisiniz, bir üyemiz vardı kullanıcı adı aklıma gelmiyor kızın, öncesi ve sonrası tüm fotoğraflarını koyarak squat yaparak popo ve bacaklarını çok güzel şekillendirmişti, Holly Dolke'nin değişiminden çok daha gerçekçi bir değişim geçirdi, keşke topiği görse de yazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…