- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
tekrar geçmiş olsun ama sen yorulursan iyileşmen daha geç olur canımTşkler cnm.Üst solunum yolu enfeksiyonu yani hem grip hem faranjit vardı.
Tam anlamıyla geçmedi ama daha iiyim şuanda.
Bizim haftasonu paso gezmekle geçti.Cumartesi hava burada baya sıcaktı yazdan kalma bir gün gibi.Deniz kenarına kahvaltıya gittik oradan annemin doğumgünüydü akşam geç döndük.Dünde kayınvalidemlere gittik kahvaltıya yine akşam döndük.Hiç evde durmadık o yüzden evin işleri kaldı.Bu akşam erdem halı sahaya gidince harıl harıl çalışmam gerekecek.
tekrar geçmiş olsun ama sen yorulursan iyileşmen daha geç olur canım...Benim de h.sonu paso gezmekle geçti...Pazar günü hiç beklediğim gibi olmadı zaten geç uyandık ve geç kahvaltı hiç bişi yapasım da yoktu eşim illa gezmeye gidelim diyince onu kıramadım...Mevzuat çalışmaca ve ev temizliği maalesef bende de kaldı ...Allah dan eşime geçen hafta ütüleri çifter çifter yapmıştım yoksa ütü ile başım dertte olacaktı bide
bu arada kürk mantolu Madonna ya başladım canım dayanamadım yaa1 sayfa bile olsa okuyom kendi çapımda
hiç okumamaktan iyidir dedimİyi yapmışsın yakında bitirirsin ztn kitabı.Çok kalın ve yavaş ilerleyen bir anlatımı yok.
günaydın canımİyi yapmışsın yakında bitirirsin ztn kitabı.Çok kalın ve yavaş ilerleyen bir anlatımı yok.
Kolay gelsin cnm.
Hayırdır daha yeni evlendiniz niçin taşınıyorsunuzkii
güle güle oturun canımGunaydinn kizlarrr
Yine epey oldu gelemedim evi fln tasidik annemler fln geldi derken anca yazabildim :)
Canim eski evimiz hem benim calistigim yere uzakti hem de fazla soguktu isitamiyoduk evi o yuzden degistikk
güle güle oturun canım
günaydın canım
benim ev işi dün gece bitti ama bugün pertim resmen...Sabah uyanamıyodum, eşim de olmasa biraz zor kalkardım, her yerim ağrıyor gece 2 de uyudum
2 tane de yarım yemek hazırladım h.içi kolaylık sağlasın diye; tas kebabı + karnıyarık
sen nasılsın, umarım iyi olmuşsundur canım
Gunaydinn kizlarrr
Yine epey oldu gelemedim evi fln tasidik annemler fln geldi derken anca yazabildim :)
Canim eski evimiz hem benim calistigim yere uzakti hem de fazla soguktu isitamiyoduk evi o yuzden degistikk
günaydın tatlımValla bu aralar bende yorgun kalkıyorum cnm.Hiç dinlenemiyorum.Haftasonu bir şey yapamadığım için bir gün işten gelince ev süpürdüm diğer gün çamaşır yıkadım,tuvalet,lavabo temizliğine ayırdım.Bugün yapabilirsem biraz ütü yapcam yarında devam ederim.
Yemeğimde yok.
günaydın tatlım
bende acaba hastalığı devam mı ediyo diye düşünüyodum ama hamarat çıktı benim arkadaşım
eşin yemek seçiyo mu bilmiyorum ama basit şeylerle geçiştiriver canım böyle zor zamanlarda insanın aklına yemek de gelmiyo, fırına patates vb. at yada ekmek arasına tavada sucuk + biraz domates+ biber çok ii oluyo....en olmadı kahvaltı.....
benim de ütü duruyo 4 makine çamaşır yıkandı şu an evin 1 odası çamaşırhane gibie tabi doğal olarak beni de ütü bekliyo
bende de var dolmalık biber ama içini alt komşum çok güzel yapıyo bi ondan tarif alayım da öyle yapıcam bende bugün yarın yaparım...Valla hamaratlıktan ziyada mecburietten.İnsan rahat edemiyor evini istediği şekilde görmeyince.
Yemek seçiyor ama genelde sebze yemeklerini
Aynen olmazsa kasaptan ona köfte yada tavuk aldırim yanına bir salata fln geçiştiririz öyle azda çorbam vardı.
Olmazsa bu akşam dolmalık biberlerim vardı onları yaparım yarın için
günaydın kızlar
bugün cumaohh sonunda tatil geldi, ayşem eminim sende mutlusundur
evim temiz gibi h.sonu temizlik yapmıcam kafam rahat biraz bu konuda o nedenle oturup 1 gün mevzuat çalışmayı planlıyorum ve mevzuattan sıkılıncada kitap okuma tabikisive o gün için eşimde arkadaşlarıyla balığa gidicek, sonra 1 günü de kendimize ayırdık gezicez beraber
sizler de durumlar nasıl, ha bu arada ayşecim dolma nasıl oldu yapabildin mi canım?
Hayırlı olsun cnm.İnş yeni evinizde gönlünüzce oturursunuz...
Evin işe yakın olması önmli gerçekten.Günümüzün en kıymetli ve yetmeye şeyi zaman.Ve yollarda zaman geçirmek yollarda yorulmak çok sinir bozucu bişy
Merhaba kızlar, hayırlı geceler.
Hepinizi çok özledim.. Gündüz nete girmem ne yazık ki yasak.
Akşamlarıda ev telaşı ve yorgunluktan hiç giremiyorum..
İyi bakın kendinize, güzel pazartesileriniz olsun şimdiden
teşekkürler , aynı telaş sanırım hepimizde var ev + iş telaşıMerhaba kızlar, hayırlı geceler.
Hepinizi çok özledim.. Gündüz nete girmem ne yazık ki yasak.
Akşamlarıda ev telaşı ve yorgunluktan hiç giremiyorum..
İyi bakın kendinize, güzel pazartesileriniz olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?