Soguk alginligi yagmurda baya islandimgeçmiş olsun cnm
çabucak iyileş inş. ama neyin var cnm
Soguk alginligi canim baya islandim yagmurdaHayırdır cnm geçmiş olsun acil şifalar.
Günaydın kızlaaarrrr
ohhh h.sonu geldi ne güzel
biz bu h.sonu için plan yapmadık bakalım artık kafamıza göre takılmayı düşünüyoruz...
bi de kızlar sizinkiler (yani eşleriniz) arkadaşlarıyla yalnız takılıyo mu? yada takılmak istiyor mu? tutumunuz ne oluyor? ne yapmak lazım eğer gitmek isterse...Şimdi bizimkinin 2 yıldır burda bi çevresi var ve bekar bay arkadaşları var 1-2 tane...Evlilerle bekar old. için takılmamış bekarlarla takılmış doğal olarak şimdide bekar arkadaşlarıyla yine takılmak istiyor bende olumsuz bakıyorum yani beni evde bırakıp gitmesini istemiyorum...Sebebinide güzel güzel dedim; senin bi çevren var ok! Ama benim burda kimsem yok senden başka ve senin hatrına katlanıyorum buraya dedim yani senin yalnız bırakıp gitmemen lazım, çok istersen beraber gidelim...Bu defa da bekar arkadaşlarının rahat edemeyeceği kanısında, artık çocuklar arkadan buna ne dedi bilmiyorum ama ben de belli bi zaman daha geçsin belki o zaman gitmene izin verebilirim dedim ama şimdi istemiyorum dedim tamam dedi bakalım artık hayırlısı...Güzel yorumlarınızı bekliyorum kızlar, özelden de yazabilirsiniz
Soguk alginligi canim baya islandim yagmurda
Geçmiş olsun melomSoguk alginligi yagmurda baya islandim
Dinlend pek sayilmaz ama iyiyim sukur :)Geçmiş olsun melom
h.sonu dinlenebilmişindir inş.
daha iyimisin
Ben evlenilmiş olsa da eşlerin özel hayatlarının olması taraftarıyım. Tabi ki belli sınırlar içerisinde. Bireysel olarak zaman geçirebilmeli kişiler. Benim eşim arada bir çıkar. Ama bu 1-2 saati geçmez genelde. Öyle arkadaşlarla çıkayım gece yarısı döneyim durumu olmaz. Bireysel olarak mutlu olan eşler birbirini mutlu edebilir bence. Vee, ben nasıl sırası geliyor kız arkadaşım ile kız kıza konuşmak ihtiyacı hissediyorsam, o da erkek erkeğe arkadaşları ile konuşmak isteyebilir. Ve mesela ben bakıyorum, eşim öyle arkadaşlarıyla 1-2 saat takılıp eve geldiğinde mutlu oluyor, rahatlamış görüyorum onu bu da beni mutlu ediyor. Şöyle de bir durum var tabi, yani bu çıktığı saatler akşam saatleri değil ben akşam yemeğini hazırlarken mesela. Bizim evimizde kural vardır, akşam yemeğinde sofra olunacak.
Bence sorun etme bunları, senin arkadaş çevren yok diye o senin yanında bekçi değil ki. Kendine bir çevre edinmeye çalışabilirsin bence. Bu apartmanda ki kişiler olabilir, çalışıyor muydun sen hatırlamıyorum ama, iş yerinden kendine uygun bulduğun bayanlardan olabilir, çalışmıyorsan da, bazı kurslara yazılabilirsin. Bir şekilde kendi çevreni kendin edinmelisin.
Bir de azcık cilveli ol, eşim dışarıda olduğu zaman arıyor beni "ne yapıyorsun?, yemek hazır mı? gelirken birşey alayım mı lazım mı?" diye falan. Bende ki cevap şu "sen lazımsın aşkım, gel sen bekliyorum seni".. Koşa koşa geliyor valla O yüzden bazen politik davranmak gerekiyor. Direk izin vermemek, ya da direk karşı çıkmak yerine; izin verip onaylayıp sonra da onun aklını evde bırakmalısın Artık bunları da öğrenin canım
iyi hadi bakalım...Dinlend pek sayilmaz ama iyiyim sukur :)
4 ay oldu hic ozel birsey yapmadikkızlar şimdi çok önemli bi konuda fikirlerinizi bekliyorum...
yarın bizim 1.ayımız
sizler 1.ayınızı nasıl değerlendirdiniz?
ben yemek yapayım güzel bi sofra kurayım diyorum, bide yaş pasta yapayım diyorum üzerinde not olan, sonra romantik bi film, cips vs.
çünkü ilçede old. için yemek yiyecek nezih tek bi mekan var oraya da haftada 1 mutlaka gidiyoruz(hatta nikah yemeğinide orda yemiştik ailecek çok doğal ve güzel bi yer ortamı ama romantik değil maalesef)...
geçen çaktırmadan bizimkine dedim 1.ayımızada az kaldı bizimki de hemen klasik cvp:
ne yani 1. ay, 2. ay diye sayıcakmıyız dedi güldü
aslında beklentimi biliyo fakat egale etmeye çalışıyo ama yemezler
şimdi ne yapmalı kızlar, güzel fikirlerinizi bekliyorum
demek ki her gününüz özel geçmiş melo4 ay oldu hic ozel birsey yapmadik
Her cumartesi sarap balik yapariz simartiriz kendimizidemek ki her gününüz özel geçmiş melo
günaydın cnmHer cumartesi sarap balik yapariz simartiriz kendimizi
Guzel oluyor tavsiye ederim sek sarap icmek istersen yanina mutlaka peynirgünaydın cnm
daha dün akşam arkadaşlarla bunu konuştuk şarap - balık...hiç denemedik, merak ediyoruz ilerki günlerde denemeyi düşünüyoruz bakalım nasip...
Pekala cnmGuzel oluyor tavsiye ederim sek sarap icmek istersen yanina mutlaka peynir
Gunaydin kuzumGünaydın herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?