'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

epey yogunmussun sen canım
Allah kolaylıklar versin :)

Hoşgeldin cnm
Biz iyiyiz hayat koşturmaca sn nasılsın bayadır yoksun arada uğra please

kendime ara verdim canım o yüzden yoktum ortalıkta ve diğer sosyal platformlardaa

nilll nasılsın canımm :)

çok halısın aslında ben resmen ikimizede eziyet ediyorum adam artık bıktım 2 ay oldu yapmıycaz artık dedi...

çok üzüldüm ağladım kendime sinirlendim neden böle yaptığımı anlayamıyorum giden gitti korkma artık engel yok diyorum kendimi gaza getiriyorum ama sonu yine hüsran yine gözyaşı.....

ben bu durumu nasıl atlatıcam...

dün eşime böle dewam ederse sonumuz ayrılık gibi görünüyor ddim hayırlısı neyse o olur dedi....

anlycağın 2 taraflı da mutlu değiliz aslında....

ben bile böle yaptığım için istemiyor canım artık çnkü onu yine iterim korkusu yaşıyorum....

acıyor nedense... benm mi böle yoksa herkeste mi böle bilemiyorum... ben mi anormalim acaba.....

Acımayacak canım, ya sen alkol alıyor musun? Hani öyle kırk yılda bir falan, hazırla bir sofra evde, bir kaç duble atın rahatla biraz.

Acımayacak canım, ya sen alkol alıyor musun? Hani öyle kırk yılda bir falan, hazırla bir sofra evde, bir kaç duble atın rahatla biraz.

yok canımmm ben onu denedim o bile bana mısın demedi sarhoş olmama rağmen.....

tamamen beyinde bitiyor ben istediğim zaman ve iş ona gelince kasıyorum kendimi acaba acycak mı diye düşünüyorum eşim o kadar rahatlatmasına rağmen....

beyinsel olarak hiç rahat değilim....

aslında uyumsuzlukta var gibi her şekilde deniyoruz ama ben hep "yok öle acır şöyle olsun" diyorum hem kendimi hem onu çok yoruyorum artık sadece "yapmamız gerek, bu olmazsa ewlilik hiç" düşüncesiyle hareket ediyoruz....

akışına bırakmıyoruz... ewde öle vilveleşmelerde yok belki bu da bi etken olabilir....

o istediği zaman hadi yatağa gidelim der öle olur yanii....

tuhaf bi ewliliğimiz var halbuki nişanlıyken böle değildik...

ewlenince heycan mı bitti aşk mı bitti anlamadım....

Sen yap cilve o zaman, arada bakışlar at, otururken öp, hatta üzerinde yakası açık bir kıyafet olsun eğil öperken, baktın gülüyor falan hareketlendi "sinyal gönderiyorum" sana ya da gündüz sıcak içerikli mesajlar at, harekete geçir biraz. Bende neler konuşuyorum:26:

yaaa yapıyorum ben ama o sıkılıyor işte mesela 1 öpüyorum bi daha öpüyorum çok sıcak bunaltma beni diyor haliyle sinirlenyrum bende o zaten öteki koltuğa uzanıyorum.... bu sefer o yaklaşıyor enteresan..

diyorumkii bu ew bizim sadece 2miz varız istediğimizi yapabilirz sadece yatak odaklı düşünme, ben mutfaktayken gel bi boynuma yanağıma öpücük kondur dokun ya da ytardım et bişey yap....

beni tamamen rahatlatmak senin elinde ben çok tedirgin oluyorum akışına bırakmıyoruz beraber film seyretmiyoruz ewlilik bu mu diyorum....

inanki bazen öle sıkılıyorum öle bunalıyorumkiii artık diyorumki bugn boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar sıkıldım yanii.....

Bir danışmana gitsenize, yani bu sorunlar öyle boşanmayı gerektirecek sorunlar değil. Kafanda o kadar büyütme bence. Allah korusun, bunlar tamamen psikolojik sebepler, belki senin rahat olamaman, onu da etkilemiştir. Aşılamayacak sorunlar değil bunlar. Sonuçta vajinismusu bile aşıyor insanlar, senelerce tedavi olup.

bi ewlilik terapistine gidelim dedim o ne yapacak yapamadığımızı mı anlatcaksın o ne diyebilir napabilirki senin kafan rahat olmadıktan sonra dedi....

ya a ben sadece kendim gidicem anlatcam çağrırsa doktor onu da götürüm sonradan çok bunalıma girdim artık normal değiliz..

nacizane yorum yapmak istedim
oturup bu konuyu eşinle onu suçlamadan sakince konuşmalısın neler istediğini sakince söylemelisin
çünkü erkekler suçlandıklarını düşündüklerinde çok agresifleşebiliyolar
acı ister istemez ilk zamanlarda oluyo.. bende bile hala ilk birleşmede acı olup sonra alışıyo
bu zamanla çok daha yoluna giren bi olay..
bi de cinsellik görevmiş gibi düşünme.. isteyerek severek yap ama aynı zamanda da soğutma kendini
ilk zaman insan istemiyomuş gibi geliyo yada üşeniyo yada başka sebeplerden canı istemiyo ama başlayınca zevk duyup istiyosun
iki taraflı da özveri gerekiyo ama kadınlar biraz daha fazla özveride bulunuyo malesef çünkü kadın için cinselliğe alışmak cidden süreç isteyen birşey
oturması gerekiyo.. o da yaşaya yaşaya oluyo

eşinin tavrı önemli bi de onu yönlendirmen belki hoşun bile gidebilir.. zevk aldığın şeyleri işveli şekilde söyle şunu yap bunu yap gibilerinden
zevk aldığını görünce daha bi şevkle istediğin gibi davranacaktır bence

acıyacağını kafandan atamasan bile bi anlık acıycak sonra alışçak nasılsa diye kendine telkinde de bulunabilirsin
direkt birleşmeye odaklanma onun öncesinde dokunmalarda da bulunsun eşin.. kadın ne kadar hazır olursa acı o kadar yok oluyo çünkü

boşanmayı da düşünce bile olsa aklına getirme bence o yasaklı cümle yasaklı düşünce olsun aranızda
aşılmayacak hiçbir şey yok inşallah herşey kısa zamanda yoluna girer

çok teşekkür ederim yorumun için canım.....

ewet ablamla bile konuştum bu konuyu o da aynı senin gibi söledi ilk acır sonra zewk alırsın kötü bişey değil böle yapma falan dedi bende bile acıyor ilk 11 yıllık ewliyim bide dedi.. şaşırdım....

bi arkadaşım daha dedi aynısı bende de oluyor ama rahat ol devamı çok güzel kasma kendini dedi....

ayyy bilemiyorum bi şekilde bu durumu aşmam lazım bende hoşlanmıyorum bu boşanma lafından ama sırf onu üzmemek için sölüyorum....

çnkü kendimi suçlu hissediyorum....

nasıl bi insanım millet 14 yaşında ewleniyor yapıyorda ben 25 yaşındayım nasıl öle cocukça davranıyorum diyorum... bu kadar mı korkakmışım ben yaaaaa.....

ewlnmeden önce böle değildim nişanlıyken çok iyiydfik hep özlerdik ewlensek keşke hemen derdik çok isterdik birbirimizi ama şimdi ne oldu ne değişti anlamadım....

o zaman şeytan mı dürtüyordu şimdi niye dürtmüyor

Slm kızlar herkese merhaba uzun bır aradan sonra tekrar geldım bu arada forum bıle değişmiş sasırdım topıgımızde asagıya dusmus
ay sonu ısten ayrıldım sonrasında kocişle motorla ege turu yapmaya karar verdık atladık motorumuza bozcada ve assosta konaklamak suretıyle gezdık zevklı ve bı o kadarda yorucu oldu Şimdı tekrar gercek dunyaya dönduk bakalım bu hafta ıcın bır kac tane görüşmem var bana sans dileyin:)

Selammmm
Bir kaç gün foruma girmedik gerçekten baya değişim olmuş
Herkes nerelerde yahu...
Bu arada cuma öğleden sonra izine çıkıyorum 25ine kadar yokum kızlar
O yüzden bu haftanın hemen geçmesini istiyorum.

herkese merhabalar
kızlar tlf dan bi türlü giremiyorum foruma hala hata veriyo site değişti ama güncellemeler yapılmadı sanırsam
bende ilk düğünümü ve kınamı atlattım cok şükür
arada problemler oldu tabi
hala daha da oluyo malesef
ben bi pc bulunca hemen girdim foruma
Ayşenurum kızma cnm
git güzelce tatilini yaşa
bana da dua edin lütfen herşey yolunda gitsin de bi an önce yuvama kavuşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…