Canım benim son turlar
Mesela bugün lazer işleri vs. Vardı
Yarını kuaföre ayırayim diyorum ( Kaş ve ayriyeten ağda olayları )
Valiz hazırlıyorum bir yandan şu an 7 tane oldu ((((;
Bide anneme yardımcı oluyorum
Son 5 gün ve misafirler gelicek düğün için hazırlık yapıyoruz o nedenle yazacak çok şey var
Davetiyeler bitmedi hala dağılımı yapılıyor bi yandan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin cnm
Biz iyiyiz hayat koşturmaca sn nasılsın bayadır yoksun arada uğra please
pişttt kızlar
Bunu yapmak için bir sebebin yok, ne kendine ne eşine eziyet etme bence, ve bu olaya sadece cinsellik olarak bakma. Bu eşler arası uyum, paylaşım, sahip olma duygusu, ait olma duygusu, en özel yakınlaşma. Ya sevginin, aşkın bir nevi göstergesi. Ya ben hamileliğimde bile ara vermedim, istedim ki bebeğim anne karnında bile annesiyle babasının aşkını hissetsin. Yapma, bu güzel günleri boş düşüncelerle harcama.
nilll nasılsın canımm :)
çok halısın aslında ben resmen ikimizede eziyet ediyorum adam artık bıktım 2 ay oldu yapmıycaz artık dedi...
çok üzüldüm ağladım kendime sinirlendim neden böle yaptığımı anlayamıyorum giden gitti korkma artık engel yok diyorum kendimi gaza getiriyorum ama sonu yine hüsran yine gözyaşı.....
ben bu durumu nasıl atlatıcam...
dün eşime böle dewam ederse sonumuz ayrılık gibi görünüyor ddim hayırlısı neyse o olur dedi....
anlycağın 2 taraflı da mutlu değiliz aslında....
ben bile böle yaptığım için istemiyor canım artık çnkü onu yine iterim korkusu yaşıyorum....
acıyor nedense... benm mi böle yoksa herkeste mi böle bilemiyorum... ben mi anormalim acaba.....
Acımayacak canım, ya sen alkol alıyor musun? Hani öyle kırk yılda bir falan, hazırla bir sofra evde, bir kaç duble atın rahatla biraz.
yok canımmm ben onu denedim o bile bana mısın demedi sarhoş olmama rağmen.....
tamamen beyinde bitiyor ben istediğim zaman ve iş ona gelince kasıyorum kendimi acaba acycak mı diye düşünüyorum eşim o kadar rahatlatmasına rağmen....
beyinsel olarak hiç rahat değilim....
aslında uyumsuzlukta var gibi her şekilde deniyoruz ama ben hep "yok öle acır şöyle olsun" diyorum hem kendimi hem onu çok yoruyorum artık sadece "yapmamız gerek, bu olmazsa ewlilik hiç" düşüncesiyle hareket ediyoruz....
akışına bırakmıyoruz... ewde öle vilveleşmelerde yok belki bu da bi etken olabilir....
o istediği zaman hadi yatağa gidelim der öle olur yanii....
tuhaf bi ewliliğimiz var halbuki nişanlıyken böle değildik...
ewlenince heycan mı bitti aşk mı bitti anlamadım....
Sen yap cilve o zaman, arada bakışlar at, otururken öp, hatta üzerinde yakası açık bir kıyafet olsun eğil öperken, baktın gülüyor falan hareketlendi "sinyal gönderiyorum" sanaya da gündüz sıcak içerikli mesajlar at, harekete geçir biraz. Bende neler konuşuyorum:26:
yaaa yapıyorum ben ama o sıkılıyor işte mesela 1 öpüyorum bi daha öpüyorum çok sıcak bunaltma beni diyor haliyle sinirlenyrum bende o zaten öteki koltuğa uzanıyorum.... bu sefer o yaklaşıyor enteresan..
diyorumkii bu ew bizim sadece 2miz varız istediğimizi yapabilirz sadece yatak odaklı düşünme, ben mutfaktayken gel bi boynuma yanağıma öpücük kondur dokun ya da ytardım et bişey yap....
beni tamamen rahatlatmak senin elinde ben çok tedirgin oluyorum akışına bırakmıyoruz beraber film seyretmiyoruz ewlilik bu mu diyorum....
inanki bazen öle sıkılıyorum öle bunalıyorumkiii artık diyorumki bugn boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar sıkıldım yanii.....
Bir danışmana gitsenize, yani bu sorunlar öyle boşanmayı gerektirecek sorunlar değil. Kafanda o kadar büyütme bence. Allah korusun, bunlar tamamen psikolojik sebepler, belki senin rahat olamaman, onu da etkilemiştir. Aşılamayacak sorunlar değil bunlar. Sonuçta vajinismusu bile aşıyor insanlar, senelerce tedavi olup.
yaaa yapıyorum ben ama o sıkılıyor işte mesela 1 öpüyorum bi daha öpüyorum çok sıcak bunaltma beni diyor haliyle sinirlenyrum bende o zaten öteki koltuğa uzanıyorum.... bu sefer o yaklaşıyor enteresan..
diyorumkii bu ew bizim sadece 2miz varız istediğimizi yapabilirz sadece yatak odaklı düşünme, ben mutfaktayken gel bi boynuma yanağıma öpücük kondur dokun ya da ytardım et bişey yap....
beni tamamen rahatlatmak senin elinde ben çok tedirgin oluyorum akışına bırakmıyoruz beraber film seyretmiyoruz ewlilik bu mu diyorum....
inanki bazen öle sıkılıyorum öle bunalıyorumkiii artık diyorumki bugn boşanalım dese tamam diyeceğim o kadar sıkıldım yanii.....
nacizane yorum yapmak istedim
oturup bu konuyu eşinle onu suçlamadan sakince konuşmalısın neler istediğini sakince söylemelisin
çünkü erkekler suçlandıklarını düşündüklerinde çok agresifleşebiliyolar
acı ister istemez ilk zamanlarda oluyo.. bende bile hala ilk birleşmede acı olup sonra alışıyo
bu zamanla çok daha yoluna giren bi olay..
bi de cinsellik görevmiş gibi düşünme.. isteyerek severek yap ama aynı zamanda da soğutma kendini
ilk zaman insan istemiyomuş gibi geliyo yada üşeniyo yada başka sebeplerden canı istemiyo ama başlayınca zevk duyup istiyosun
iki taraflı da özveri gerekiyo ama kadınlar biraz daha fazla özveride bulunuyo malesef çünkü kadın için cinselliğe alışmak cidden süreç isteyen birşey
oturması gerekiyo.. o da yaşaya yaşaya oluyo
eşinin tavrı önemli bi de onu yönlendirmen belki hoşun bile gidebilir.. zevk aldığın şeyleri işveli şekilde söyle şunu yap bunu yap gibilerinden
zevk aldığını görünce daha bi şevkle istediğin gibi davranacaktır bence
acıyacağını kafandan atamasan bile bi anlık acıycak sonra alışçak nasılsa diye kendine telkinde de bulunabilirsin
direkt birleşmeye odaklanma onun öncesinde dokunmalarda da bulunsun eşin.. kadın ne kadar hazır olursa acı o kadar yok oluyo çünkü
boşanmayı da düşünce bile olsa aklına getirme bence o yasaklı cümle yasaklı düşünce olsun aranızda
aşılmayacak hiçbir şey yok inşallah herşey kısa zamanda yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?