- 28 Ağustos 2019
- 2.080
- 2.149
- 133
- Konu Sahibi Cotton Candy
-
Onu bilmemde pko olan biri olarak diyorum kilo ver sadece kilo ver ben 72 den 58 kiloya indim ve herseyim normale dondu dogum kontrol bir tedavi yontemi degil pko da diyet spor yap kilo ver pko num baska sanai yok karnonhidreti hemen kes ayrica o dogum kontroller yuzunden killandim birde onla ugrastim tek cozumu kilo ver
Her gün ama her gün bir hasta bana gelip internette sizin dediginiz gibi degil ya da benim kaynım eltim oyum buyum şunu kullanmış iyi geldi diyor . Ikna edemiyorum / edemiyoruz .
Gelen hastaların yüzde 50 sinden bu cümleleri duyuyorum .
Biktim , bıktık . Hangi ildesiniz bilmiyorum ama herhangi bir dil kursuna gidin yüzde 50 sinden fazlasının doktor olacağına o eminim ki .
Çevremdeki herkes almanyaya gitmek için uğraşıyor . Katara kuveyte giden bile var.
Son zamanlar da tusta cerrahi branslar bos bile kaliyor. Tek nedeni halkın bu tutumu . Kimileri işi şiddete bile döküyor.
Cahil cuhelasiniz demedim ama sağlık konusunda hic bir internet forumunda yorum yapılmaması gerektiğini taraftariyim, size degil acılan bütün sağlık konularına bu yorumu yapıyorum . Bu konuda sevgili mune ile bile tartismisligim vardir.
Muhtemelen yazdiklarim yine anlaşılmayacak . Ülkede doktor kalmazsa belki anlarsınız .
Daha da cevap yazmayacağım. Iyi günler.
polikistiksiniz muhtemelen
kurtulursaniz banada haber verin lütfenBu cümleleri uzman bir doktorun yazacağına inanmıyorum. Mümkünse siz gidin Almanya’da doktorluk yapın zaten.
Kurtulamadım şu kistlerdenSağol yorum için
Ben sana kendi deneyimimi yazayim, fikir olsun istersen. Ben cok duzenli olmasa da her ay adet gorurdum. 35-37 gunleri bulurdu. Evlendikten sonra pko oldugunu ogrendim. Bunun en etkili tedavisi saglikli bir yasam tarzini benimsemek. Mumkun oldugunca paketli gidalardan, sigaradan ve alkolden, ozellikle de sekerden uzak durmak gerek. Her gun olmasa da haftada 3-4 gun spor yapmak gerek. Ben bunlarin yani sira bir de sogan kuru uyguladim. Gercekten de o ayki ultrason muayenesinde polikistik bir goruntu yok dedi doktor. Cunku icmeye basladiktan birkac gub sonra o kistler atılmaya basladi. Hafif kanli kahverengi akintim geliyordu. Bunun yaninda farkli kurler de uyguladim ama hepsini ayri ayri yaptim. Bana en cok fayda saglayan sogan kuru ve testere disli aslanpencesi cayi oldu. O cayi ictigim ay 29. Gun adetim geldi ve hicbir agri ya da sinirlilik hali olmadi. Hormonlarim da olmasi gerektigi seviyeye geldi. Bunlara ragmen gebelik olmayinca bir de rahim filmi cektirmek istedim. Asiri agrili bir rahim filmi oldu. Resmen bagira bagira yalvardim bitsin diye ama sanirim kanallarim acildigi icin agri yasadim cunku ayni ay sadece bir korunmasiz iliskiyle hem de rahimde yara varken gebe kaldim. Oglum 2 yasinda. Bir de 1,5 aylik bir oglum daha var. O da tamamen surpriz oldu. Aslinda isin cogu kafada bitiyor. Hic stres yapma. Sen elinden geleni yap, en hayirli zamanda gelir insallah.
Nasil icitigimi inan unuttum ama internette adet duzensizligi icin nasil icildigi yaziyor. Birebir aksatmadan yapmistim ben. Sogan kurunu de ayni sekilde. Mutlaka duzenli yapmalisinNe güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim.Eşimle konuştuk spora başlayacağız beraber. Soğan kürü çok istedim adetten hemen sonra başlanıyor diye 2 aydır başlayamamıştım. Şimdi adet bitimi başlamayı düşünüyorum nasipse. Testere dişli aslanpençesini ilk kez duyuyorum, deneyeceğim mutlaka. Günde 1 kez mi nasıl ne zaman içiyordunuz ? Tekrar teşekkürler cevap için
Sayar mısınız acaba hangi hastalıklar, cidden bilmiyorum sadece merak.
Bana doktorum kendisi söyledi.
Ki ve ekledi: "sadece tahlil sonuçları yetmez, pko için başka hormonlara da bakılmalı, 2 yumurtalıktaki folikül sayıları da incelenmeli, öyle teşhis koyulmalı. Ama bunların ikisi de yetmez, hastanın fiziksel özellikleri de incelenmeli, fazla tüylenmesi, çenede tüylenme, bel bölgesinde yağlanma varmı ona da bakılmalı." dedi. Bende zaten konu sahibine aaa pkosun sen gibi bir cümle kurmadım. 2 3 kat yüksek olduğu durumlarda pko teşhisi koyulur dedim. Hani bilgisiz cahil cühela bir insan değilim, bilmediğim bir konuda atıp tutacak birisi hiç değilim.
Hanımefendi de belirtmiş zaten pkolu olduğunu. Ha ayrıca şunu söyleyeyim biz veya siz bu foruma dert okumak ya da ilgi alanlarımıza bakmak için giriyor olabiliriz ama bu forumun adı "kadınlar kulübü" yani kadınla alakalı herşey var. Buna kadın hastalıkları da dahil. Biz burada kanser teşhisi koymadık. Yine de hemen hemen her hastalık konusunda doktora git, bizim Google araştırmalarımıza güvenme diyen birçok arkadaş oluyor. Ama burada fikir alışverişi yapmanın bir zararı da olmaz. Neticede hastalık teşhisi koyup ilaç yazmıyoruz. Bu bu hastalık belirtisidir doktora gidip öğrenin yazıp tecrübelerimizi anlatıyoruz.
Hormon değerlerinizde bir problem yok.
Bu değerlere doktor sorun var demez yanda referans aralıkları var zaten sorunlu değil değerleriniz.
Merak ettiğim konu eşinizin morfolojisi 0 yazmışsınız.
Hiç mi bir tane dahi sağlıklı spermi yok.
Nasıl bı tedavi süreci önerildi.
L_arginin hız için muhteşem bi hap.Canım eşim için doktor doğal vitamin destekleri vardı GNC markasının; Artık Türkiye’de yokmuş hatta, şansımıza bir yakınımız Amerika’dan dönerken rica ettik o getirdi. Selenium, hücresel antioksidan ve CoQ-10 ve çinko verdi. Bunlara ilave muz üstüne keçiboynuzu özü ve zeytinyağını incirde bekleterek tüketiyor eşim. Henüz başlayalı 1.5 ay oldu doktor 6 ay kullanılacak demişti. Sonuca göre tüp bebek ya da doğal yoldan hamilelik devam. 3 ayda tahlilleri tekrarlatmayı düşünüyoruz
L_arginin hız için muhteşem bi hap.
Bı araştırın isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?