Tahlil sonuçlarım bu şekilde fikir verebilecek var mı?

Cotton Candy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
2.080
2.149
133
Kızlar zar zor adet olan biriyim ezelden beri. Çok defa tedavi oldum tedavi bitince hop başa dönüyor. Doğum kontrol hapı, inofolic, glifor-matofin, agnucaston hepsi denendi. 3.5 senelik evliyim 6 aydır çocuk istiyoruz ama ben de pko eşimde morfoloji 0, ileri hareketlilik de sıkıntı var. O tedavi sürecinde. Benimde doktorum hormonlarıma bakmak için adetin 3. Günü gel dedi. Son adet tarihim 8 Ağustostu. Pazartesi bir-iki damla kan geldi. Dün de aynı şekilde. Buna rağmen bugün gidip kan tahlili verdim. Az da gelse 3. Günü. Sonuçlar sağlıklı mıdır bu miktarda kanama için bilemedim. Tahlil sonuçlarım bu şekilde. Sizce normal mi? Cevaplayan herkese teşekkürler

Eklentiler

• E11D0573-81A3-4C41-8814-EFC12A29405F.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 344
Tiroid için ilaç mı kullanıyorsunuz, ben bu değerleri ilaç kullandığım halde göremedim.

Pko ile ilgili bir arkadaş başlık açmış, çok güzel bilgiler vermişti, bulursam linkini eklerim.

Yanlış yönlendirmeyeyim ama fsh lhtan büyük olması lazım tabii doktorunun yorumlaması daha sağlıklı olur

Yanlış yönlendirmeyeyim ama fsh lhtan büyük olması lazım tabii doktorunun yorumlaması daha sağlıklı olur
Fsh lhtan büyük olmamalı ikisi karşılaştırılamayacak değerler. Tüp bebek tedavisi gördüğüm için bilgiliyim bu konuda. Fsh değeriniz gayet iyi yüksek olması problem, erken menopoz vs. Bu değerlere göre çok problem gözükmüyor açıkçası.

İçimi rahatlattınız. Yarın gidicem doktora tabiki ama içim içime sığmadı, fikirlerinizi öğrenmek istedim. Çok Sağolun

Tiroid için ilaç mı kullanıyorsunuz, ben bu değerleri ilaç kullandığım halde göremedim.

Pko ile ilgili bir arkadaş başlık açmış, çok güzel bilgiler vermişti, bulursam linkini eklerim.

Yok hayır hiç sorunum olmadı bugüne kadar tiroid le ilgili. Size de acil şifalar diliyorum. Teşekkür ederim cevabınız için

İkisi de birbirine yakın olmalı diye biliyorum ben.
Eğer lh fshtan 2 3 kat daha yüksekse pko teşhisi koyulur.

Tabiki doktora göstereceğim yarın da, içim içime sığmadı. Belki bi bilen vardır benzer şeyler yaşayan diye sormak istedim
Bakın bu konu için değil sağlıkla ilgili çoğu konu için söylüyorum .
Tek parametre tipta asla yeterli değildir. Lam degerlrinize bakıp buradan yorum yapılması çok yanlış .
Bir çok tanı var aynı kan değerlerine sahip.
Çoğu zaman fizik muayene anamnez usg vb şeyler kandeğerlerini anlamsız kılabilir . Sağlık deneyimlerle açıklanacak bir şey değildir .

Genel olarak haklısınız ama Verdiğim değerler hormonlarla ilgili. Ben genel bi yorum değil, sadece bu değerlerle ilgili sıkıntı yaşayan insanlardan yorum istedim. Teşhis değil fikir istedim ayrıca

Genel olarak haklısınız ama Verdiğim değerler hormonlarla ilgili. Ben genel bi yorum değil, sadece bu değerlerle ilgili sıkıntı yaşayan insanlardan yorum istedim. Teşhis değil fikir istedim ayrıca
Gerçekten tıp konusunda bilgili olan kimse tek parametre ile yorum yapmaz .
Mesela yukarıda hanımefendi yok lh fsh 2 3 kat açıklaması yapmis ben aynı şekilde pko disinda bir kac şey daha sayabilirim.
Bilemeyiz yani .
Zaten konunuz birazdan taşınır, buraya ait bir konu değil .
Iyi günler.

Sinir bozmak için yorum yazıyorsunuz. Bu konunun içinde tek gereksiz yorum sizinkisi. Size de iyi günler

Sayar mısınız acaba hangi hastalıklar, cidden bilmiyorum sadece merak.
Bana doktorum kendisi söyledi.
Ki ve ekledi: "sadece tahlil sonuçları yetmez, pko için başka hormonlara da bakılmalı, 2 yumurtalıktaki folikül sayıları da incelenmeli, öyle teşhis koyulmalı. Ama bunların ikisi de yetmez, hastanın fiziksel özellikleri de incelenmeli, fazla tüylenmesi, çenede tüylenme, bel bölgesinde yağlanma varmı ona da bakılmalı." dedi. Bende zaten konu sahibine aaa pkosun sen gibi bir cümle kurmadım. 2 3 kat yüksek olduğu durumlarda pko teşhisi koyulur dedim. Hani bilgisiz cahil cühela bir insan değilim, bilmediğim bir konuda atıp tutacak birisi hiç değilim.
Hanımefendi de belirtmiş zaten pkolu olduğunu. Ha ayrıca şunu söyleyeyim biz veya siz bu foruma dert okumak ya da ilgi alanlarımıza bakmak için giriyor olabiliriz ama bu forumun adı "kadınlar kulübü" yani kadınla alakalı herşey var. Buna kadın hastalıkları da dahil. Biz burada kanser teşhisi koymadık. Yine de hemen hemen her hastalık konusunda doktora git, bizim Google araştırmalarımıza güvenme diyen birçok arkadaş oluyor. Ama burada fikir alışverişi yapmanın bir zararı da olmaz. Neticede hastalık teşhisi koyup ilaç yazmıyoruz. Bu bu hastalık belirtisidir doktora gidip öğrenin yazıp tecrübelerimizi anlatıyoruz.

Her gün ama her gün bir hasta bana gelip internette sizin dediginiz gibi degil ya da benim kaynım eltim oyum buyum şunu kullanmış iyi geldi diyor . Ikna edemiyorum / edemiyoruz .
Gelen hastaların yüzde 50 sinden bu cümleleri duyuyorum .
Biktim , bıktık . Hangi ildesiniz bilmiyorum ama herhangi bir dil kursuna gidin yüzde 50 sinden fazlasının doktor olacağına o eminim ki .
Çevremdeki herkes almanyaya gitmek için uğraşıyor . Katara kuveyte giden bile var.
Son zamanlar da tusta cerrahi branslar bos bile kaliyor. Tek nedeni halkın bu tutumu . Kimileri işi şiddete bile döküyor.
Cahil cuhelasiniz demedim ama sağlık konusunda hic bir internet forumunda yorum yapılmaması gerektiğini taraftariyim, size degil acılan bütün sağlık konularına bu yorumu yapıyorum . Bu konuda sevgili mune ile bile tartismisligim vardir.
Muhtemelen yazdiklarim yine anlaşılmayacak . Ülkede doktor kalmazsa belki anlarsınız .
Daha da cevap yazmayacağım. Iyi günler.

Onu bilmemde pko olan biri olarak diyorum kilo ver sadece kilo ver ben 72 den 58 kiloya indim ve herseyim normale dondu dogum kontrol bir tedavi yontemi degil pko da diyet spor yap kilo ver pko num baska sanai yok karnonhidreti hemen kes ayrica o dogum kontroller yuzunden killandim birde onla ugrastim tek cozumu kilo ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…