Sayar mısınız acaba hangi hastalıklar, cidden bilmiyorum sadece merak.
Bana doktorum kendisi söyledi.
Ki ve ekledi: "sadece tahlil sonuçları yetmez, pko için başka hormonlara da bakılmalı, 2 yumurtalıktaki folikül sayıları da incelenmeli, öyle teşhis koyulmalı. Ama bunların ikisi de yetmez, hastanın fiziksel özellikleri de incelenmeli, fazla tüylenmesi, çenede tüylenme, bel bölgesinde yağlanma varmı ona da bakılmalı." dedi. Bende zaten konu sahibine aaa pkosun sen gibi bir cümle kurmadım. 2 3 kat yüksek olduğu durumlarda pko teşhisi koyulur dedim. Hani bilgisiz cahil cühela bir insan değilim, bilmediğim bir konuda atıp tutacak birisi hiç değilim.
Hanımefendi de belirtmiş zaten pkolu olduğunu. Ha ayrıca şunu söyleyeyim biz veya siz bu foruma dert okumak ya da ilgi alanlarımıza bakmak için giriyor olabiliriz ama bu forumun adı "kadınlar kulübü" yani kadınla alakalı herşey var. Buna kadın hastalıkları da dahil. Biz burada kanser teşhisi koymadık. Yine de hemen hemen her hastalık konusunda doktora git, bizim Google araştırmalarımıza güvenme diyen birçok arkadaş oluyor. Ama burada fikir alışverişi yapmanın bir zararı da olmaz. Neticede hastalık teşhisi koyup ilaç yazmıyoruz. Bu bu hastalık belirtisidir doktora gidip öğrenin yazıp tecrübelerimizi anlatıyoruz.