Kendisi de hak veriyor kocakarılara. Kalkıp burada bir kadını çocuğu üzerinden eleştiriyor dedikodusunu ediyor.Bana daha doğmadan başladılar yok sen çok pimpiriklisn her şeye hastaneye gidiyorsun. Çocuk doğunca kızınca geri özür dileme otoriteyi bilsin senin yüzün yumuşak . Çocuk her agladiginda kucağına alma kucağa alışmasın.
Şimdi o görümceyi gömmelerindne zevk aldığı kocakarılar kendisini eleştirmeyecek sanıyor. Kendisi mükemmel anne olacak herkes vay sen anne olmaya doğmuşsun diyip ellerini öpecekler sanıyor. Kendisinin çocuğu tuvalet işini erken halledecek belki ama bu sefer de geç konuştu geç yürüdü kıyasları olacak.Emzirmek dışında çocuğu kucağına alabilir mi acaba o zaman onlar daha iyi biliyor der
Esi de annem özlüyor hayatımdan girer akşam yemeğinden çıkar nasıl olsa
Vay be ne haddime demiş çok hoş ya
O kocakarilar asssla bitmiyor . Birde şaka yaoanlar var sürekli sen görürsün bir daha uyku haram . Bu günleri Cook arayacaksın bir daha uyuyamayacaksin iyi uyuKendisi de hak veriyor kocakarılara. Kalkıp burada bir kadını çocuğu üzerinden eleştiriyor dedikodusunu ediyor.
Çocuk dört yaşında bayramda anneannesiyle köye gidebilir. Sanki hala emen bebekmiş gibi kınım kınım kınayacak bir durum değil annesiz bir hafta kalması. Bu görümceyi kötü anne yapmaz. Dört yaş çocuğu normal şartlarda anaokuluna gider, kendi üstünü de giyer kendi yemeğini de yer. Uzmanlar da yaşı kadar gün annesinden ayrı kalabilir derken kalkıp bu konuda görümceyi kocakarılar eleştirdi diye hak verip konuşmasına hayret ediyorum.
Sunshine ın içinde bir kocakarı yaşıyor aslında beklentilerinin çok dışında bir kafa yapısı var aslında. Yani içinde aslında gayet ataerkil bir kadın var.
Ya onu ben de diyorum ama içimdenO kocakarilar asssla bitmiyor . Birde şaka yaoanlar var sürekli sen görürsün bir daha uyku haram . Bu günleri Cook arayacaksın bir daha uyuyamayacaksin iyi uyutamam arkadaş anladık zor olacak siz bunları söyleyince bir şeyler düzeliyor mu hayır . İnsanlar bayılıyor başkasının işine karışmaya gerçekten .
Sunshinin da asıl korkusu bence şu gorumceme bunu yapıyorlar benim çocuğuma da yapacaklar. Şimdi gorumcenin çocuğunu eşi çok seviyor bir de peşlerine takıyor yolda gezmede sürekli beraber ondan gıcık olmuş . Bunları çözmesi gereken o oysaki . Görümce sıkıntılı mi değil mi bilemeyiz ama demek ki çocuk annanede duruyor yoksa o kadar uzak mesafeye alıp goturemezdi. Herkesin kendi hayatı kararlarına karışmamak lazım
Kendisi de hak veriyor kocakarılara. Kalkıp burada bir kadını çocuğu üzerinden eleştiriyor dedikodusunu ediyor.
Çocuk dört yaşında bayramda anneannesiyle köye gidebilir. Sanki hala emen bebekmiş gibi kınım kınım kınayacak bir durum değil annesiz bir hafta kalması. Bu görümceyi kötü anne yapmaz. Dört yaş çocuğu normal şartlarda anaokuluna gider, kendi üstünü de giyer kendi yemeğini de yer. Uzmanlar da yaşı kadar gün annesinden ayrı kalabilir derken kalkıp bu konuda görümceyi kocakarılar eleştirdi diye hak verip konuşmasına hayret ediyorum.
Sunshine ın içinde bir kocakarı yaşıyor aslında beklentilerinin çok dışında bir kafa yapısı var aslında. Yani içinde aslında gayet ataerkil bir kadın var.
Ya gerçekten hayatımın komple değişeceğinin farkındayım . Bir kedi sahiplendim onda bile değiştiYa onu ben de diyorum ama içimden
Çünkü şu bir gerçek en iyi ihtimalle ilk bir sene iki üç saatte bir uyanmak gerçekten insanı çok zorluyor. Hala hamile görünce üzülürüm ondan
Neyseki iki üç sene içinde düzene giriyor uyku işin. Zorluğunu içine girmeden de anlamıyorsun. O bunlar iyi günlerin en kolay zamanları diyenlere kızardım ama şimdi şimdi anlıyorum. Gerçekten en zor kısmı uykusuzluk olsa da o zamanların da kolaylığı ayrıymış. Annelik hiç bir zaman kolaylaşmıyormuş. Bunu ben dört yaştan sonra algılamaya başladım mesela. Eskiden her şey düzelecek eski günlerime ne zaman döneceğim diye bakıyordum. Şimdi anlıyorum onu diyenlerin ne demek istediğini. Hç bir şey aynı olmayacak aslında hayatımın yeni bir dönemine geçtim. Eski hayatım geride kaldı. Evet daha zor olan şeyler de var ve oldukça çok tabii daha güzel olan şeylerde var. Ve bunu bebek ufakken yada hamileyken anlayamıyorsun. Zamanla sen de hak vereceksin.
Sen hiç canını sıkma.Ya gerçekten hayatımın komple değişeceğinin farkındayım . Bir kedi sahiplendim onda bile değiştikaldı ki yetiştireceğimiz çocuk eminim ki beni bambaşka etkileyecek. Şu an annemin bile kazık kadar olmama rağmen en çok ilgilendiği çocuğu benim evliyim evim ayrı ona rağmen manevi olarak beni düşünüyor . Sıkıntıli bir hamilelik geçirdiğim için . Hiç bitmeyecek bir sorumluluk . Ama artık bebek olmuşsa hamile birine sende başını yaktın demek çok mantıklı da gelmiyor
Çok teşekkür ederimSen hiç canını sıkma.
Kulaklarını kapat.
Anın tadını çıkar.
Bol bol dua et.
Allahım yardımcın olsun inşallah.
Hanım demeyecektik ya.Çok teşekkür ederim
Lale hnm yorumlariniza bayılıyorum bu arada sizden hep pozitif yorumlar görüyorum
İnşallah sizde bebeğinizi sağlıkla büyütün
Ben onu unutmuşum evet bunu konuşmuştukHanım demeyecektik ya.
Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Allahım razı olsun inşallah.
Tüm yavrular sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.
Ben bu durumları savunmuyorum ki zaten ki yapan olursa da sevmesemde savunurum kızı bahsettiğim nokta farklı. Konu annelik değil eleştirmek değil o insanları bırakın kendisi de söylüyor abisi de sen sanki çocuğa mı bakıyorsun da diyor. Benim yengemde hamile ben şimdiden annemi babamı uyarıyorum sakın süt bez bebek konusunda yorum yapmayacaksınız diye konu annelik değil kızlar anlamıyorsunuz.Valla doğurunca göreceksin eski insanların 99u sütün yetmiyor, bu çocuk aç, kilosu yetersiz de diyor. Eskilerin 99u aaa hala bezli mi AA hala emiyor mu, kucağa alıştırmışsın sen de diyor. O eskiler çok bildiğinden karışmıyor. Siz devam edin buna size de yapacaklar o zaman anlarsınız. Kucağınızda çocuk emerken ay bunun sütü yaramıyor, yağsız bunun sütü bak bak cılız bu çocuk benimkiler yosundu tosun da dediklerinde bakalım biliyorlar haklılar diyecek misiniz?
Yanlış anladılar papatya çocuğu konu yaptım sandılar da değil. Küçücük bebe günahsız bilmiyorum yapamadım. Bakmadım da. Eşimde çoğu zaman almadı yanına tabi kaynanam ondada laf etti. Biyere gidiyoruz getiriyor eşimde kim bakcak getirme dediğinde ben bakcam sanane diyor. Kaç kere söyledim kayınvalidem anlamıyor ki ay kızımda özlüyor ona sormadım ki diyor. Anasıyla işimiz yok benim çocuğum diyor. Çocuğun babası eşim gibi davranıyorlar desem inanır mısın ? Ay inşallah aklı oğluma çeker aynı oğluma benziyor aynı oğlum şuna bak aynı hareketler onun daha birsürü şey. Çocuk sanki damadının değil de onunmuş gibi.Ama bu tamamen senin sorunun Kanarya ben hiç bir çocuğun sorumluluğunu alamam kusura bakmayın annesiz getirdiyseniz siz bakacaksiniz diyeceksin . Arabaya da almayacaksin . Sen olayların hep yanlış tarafındasin . Bana göre çocuk annesiz dolasamaz ben olsam izin vermem de kayınvalidene bu durum bana ters sen sorumluluğu aldın madem yanından ayırma diyeceksin . Annesiyle gorumcen arasında olan durum onları ilgilendirir . Sen o onu diyor bu bunu diyor diye bkasrsan iki gün sonra çocuğun olunca onlar senin hakkında da konuşur. En iyisini annesi bilir deyip ağızlarının payını vermen lazım ki ilerde emin ol seni de eleştirecekler. Yanlış noktalara takılıyorsun kanarya kocan hayatından memnun peşine çocuğu takıyor sözde söylense de sen görümceye takıyorsun ,kocan benzin parasını alıyor pesinize çocukla kayınbabayi takıyor sen kayinbabaya takiyorsun
İfşa olmamak için yaşını tam söylemek istemesemde dayanamayacağım. Çocuk 2 yaşında 10 gün gitti. Çocuk 3 yaşına girdi 10 gün yine gitti. Hatta kaynanam komple götürecekmiş 1 sene kalsın bende benim çocuğum diyor. Dün akşam önceki akşam hep kaynanamda. Haftasonuda. Ben eleştirmiyorum çocuğun suratını görürseniz ne halde olduğunu anlarsınız. Tüm gün yumurtayla duruyor. Hiçbirşey yemiyor. Anneye gitmiyor bakmıyor istemiyor. Psikolojisi iyi değil anlatabildim mi ? Birlikte yürürken bile al şunu abi alsana sana kitledim diyor. Çocuk 1 hafta ateşler içinde yattı da sokak başındaki hasteneye götürmediler gecenin köründe eşime söylüyor ailesi. Eşimde baba günlerdir x e diyorum söz dinlemiyorlar götürsünler dedi. Kocakarı kafa yapım olsa psikolojik taciz yapardım senelerdir 1 kere bile yorum yapmadım. Eşim kardeşine laf ettiğinde bile annesidir sen karışma dedim. Haksızlık ettiğinizi düşünüyorumKendisi de hak veriyor kocakarılara. Kalkıp burada bir kadını çocuğu üzerinden eleştiriyor dedikodusunu ediyor.
Kesinlikle bundan korkuyorum şükürler olsun. Kaynanam görümcem yokken gitmiş eve çocuğun valizini hazırlamış götürcem sana mı sorcam diyip 2 yaşındaydı. Çocuğa karşı olumsuz hissetmeye başladım 1 yaşındaykende biyere gittiğimizde girer kocasının koluna atardı eşime çocuğu. Biyere giderken görüyoruz kaynanam götürün diyor. Alamayız anne diyorum hesap soruyor. Anne babası nerde bu çocuğun ya ?O kocakarilar asssla bitmiyor . Birde şaka yaoanlar var sürekli sen görürsün bir daha uyku haram . Bu günleri Cook arayacaksın bir daha uyuyamayacaksin iyi uyutamam arkadaş anladık zor olacak siz bunları söyleyince bir şeyler düzeliyor mu hayır . İnsanlar bayılıyor başkasının işine karışmaya gerçekten .
Sunshinin da asıl korkusu bence şu gorumceme bunu yapıyorlar benim çocuğuma da yapacaklar. Şimdi gorumcenin çocuğunu eşi çok seviyor bir de peşlerine takıyor yolda gezmede sürekli beraber ondan gıcık olmuş . Bunları çözmesi gereken o oysaki . Görümce sıkıntılı mi değil mi bilemeyiz ama demek ki çocuk annanede duruyor yoksa o kadar uzak mesafeye alıp goturemezdi. Herkesin kendi hayatı kararlarına karışmamak lazım
Sanırım siz benim kayınailemin akrabasısınız ahahahahÜfff. Anlamadığın şu, bunlar senin meselen değil.
Ayrıca her ateşte ateş düşürücü verilmesi daha zararlıdır. Ben ilk üç günde ateşi 39 olmadan düşürmem. Çünkü oğlum ateşe dirençli ve doktoru ateşin düşürülmemesi gerektiğini düşünür. 3 gün içinde ateş bitmezse doktora gideriz biz mesela.
Ayrıca çocuğu dayısına benzetmelerinden mana araman da çok çirkin. Abim geldi yurtdışından Yanyana görünce hoşumuza gitti aynı dayısı diye albümlere baktık. Kaşı gözü şaşı benziyor dedik. Çünkü dayısıHatta oğlan dayıya diye boşa dememişler de dedik. Kocam da benden yakışıklı da zeki de ona çeker inş diye bizimle beraber muhabbetini yapıyor. Abartmayın ya
Farkında mısınız çocuğunuzun babası onların da oğlu kardeşi. Onların gen havuzundan o da alacak. Babaannesi dedesi ikinci derece akrabası olacak. Yani benzetmeleri de iletişim kurmalarına da mani olamazsınız. Bu kadar beğenmiyorsanız çocuk yapmayacaksınız bu ailedenSanırım siz benim kayınailemin akrabasısınız ahahahahyok karışmıyorum zaten beni ilgilendirmez burda nerden açıldı konu anlamadım kusuruma bakmayın anne adaylarının ya da annelerin kalbini kırdıysam keşke sadece dayıya benzetseler bizim o kadar güzel çocuğumuz olmazmış diye de azar yedik görümce hanımdan :) çocuğun sadece ateşi yoktu öksürüyordu ishal olmuştu ve kolunu kaldıramıyordu kustu. Sağlıkçıyım ben biliyorum.
Korkuyorumda bazen ya çocuğum olduğunda rahat bırakmazlarsa ? Çocuğumla ilgilendiğimde biryere götürdüğümde eşime laf yapıcaklar. İlgilenmiyorsun almıyorsun diye söylenicekler.
Telefonu ilk aldığım gün çocuğuyla ilgilenmediği için telefon ekranım kırıldı. Umrunda değil çocuktur yapar tabi ama cidden çocuğa bakmıyor anlatamıyorum. Tek laf etmedim kızmadım bir kere bile sormadı bakayım ne oldu halledelim diye . Bi de ben surat yaptım diye defoldu gitti selamsız sabahsız. Mesele annelik değil.
İletişim kurmalarını engellemek gibi bir amacım yok ki. Daha doğmamış çocuğum için yanımda eşime “ sen görüceksin, bekliyorum zamanını bekliyorum, bak napıcam senin çocuğuna hepsinin acısını alıcam” diye laflarını duymakta hoş değil.Farkında mısınız çocuğunuzun babası onların da oğlu kardeşi. Onların gen havuzundan o da alacak. Babaannesi dedesi ikinci derece akrabası olacak. Yani benzetmeleri de iletişim kurmalarına da mani olamazsınız. Bu kadar beğenmiyorsanız çocuk yapmayacaksınız bu aileden
İfşa olmamak için yaşını tam söylemek istemesemde dayanamayacağım. Çocuk 2 yaşında 10 gün gitti. Çocuk 3 yaşına girdi 10 gün yine gitti. Hatta kaynanam komple götürecekmiş 1 sene kalsın bende benim çocuğum diyor. Dün akşam önceki akşam hep kaynanamda. Haftasonuda. Ben eleştirmiyorum çocuğun suratını görürseniz ne halde olduğunu anlarsınız. Tüm gün yumurtayla duruyor. Hiçbirşey yemiyor. Anneye gitmiyor bakmıyor istemiyor. Psikolojisi iyi değil anlatabildim mi ? Birlikte yürürken bile al şunu abi alsana sana kitledim diyor. Çocuk 1 hafta ateşler içinde yattı da sokak başındaki hasteneye götürmediler gecenin köründe eşime söylüyor ailesi. Eşimde baba günlerdir x e diyorum söz dinlemiyorlar götürsünler dedi. Kocakarı kafa yapım olsa psikolojik taciz yapardım senelerdir 1 kere bile yorum yapmadım. Eşim kardeşine laf ettiğinde bile annesidir sen karışma dedim. Haksızlık ettiğinizi düşünüyorum
Farkında mısınız çocuğunuzun babası onların da oğlu kardeşi. Onların gen havuzundan o da alacak. Babaannesi dedesi ikinci derece akrabası olacak. Yani benzetmeleri de iletişim kurmalarına da mani olamazsınız. Bu kadar beğenmiyorsanız çocuk yapmayacaksınız bu aileden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?