- 26 Eylül 2010
- 17.478
- 32.648
- 798
Deme :)Eski konularına bakıyorum kocalar aynı annelere ne demeli onlar da aynı..
Ona göre bak şimdiden önlemini al. 2 sene geçince böyle oluyor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deme :)Eski konularına bakıyorum kocalar aynı annelere ne demeli onlar da aynı..
Ben 3 ü bitirip 4 e geçiyorum amaDeme :)
Ona göre bak şimdiden önlemini al. 2 sene geçince böyle oluyor işte
Aaa ben daha 1 senelik zannediyordum seni. Dur o zaman ben bakayımBen 3 ü bitirip 4 e geçiyorum ama
dediğimi anlamamışsınız. ben ailesini mutlu etsin demedim. kocasını seviyorsa sevgili dili kullanacak. erkeklerin mizacı belli. arada kalırsa annesini tercih eder. başka misyonlarına engel değil kocasına sevgiyle yaklaşmak.Bazı kadınların hayatta eşlerini ve onların ailelerini mutlu etmekten başka misyonları da var yalnız.Bilmem anlayabilir misiniz, sanmıyorum gerçi.
o zaman bu evliliği sürmenin de bir mantığı olmasa gerek. somut ne yapacaksın? yapacağın tek somut şey oturup konuşmak.Bizde bazen konuşmak ister ama genelde konuşmaz, adım atmaz. Önceden daha fenaydı, şimdi konuşmak istemiyorum falan derdi. Şimdi bir nebze konuşuyor ama içi boş. Arpa boyu yol gidecek diye 2 senemi çöpe attım resmen. Hakkımızda hayırlısı diyelim
Erkeklere özel bir durum değil herkes ailesine düşkündür. Annesiyle problem yaşamadım bizzat eşimin kendisiyle yaşıyorum. Annesi istedi diye planımı değiştirmeye çalışıyorlarsa ikisine de cephe alırım haliyle. Kusura bakmayın da ben öyle sevgi pıtırcığı değilim, isteyen gelir, istemeyen gider. Benim için sadece somut şeyler lazım, misal istemiyorum demeli. Yok düzeleceğim diyip ikili oynamanın mantığı yok.
dediğimi anlamamışsınız. ben ailesini mutlu etsin demedim. kocasını seviyorsa sevgili dili kullanacak. erkeklerin mizacı belli. arada kalırsa annesini tercih eder. başka misyonlarına engel değil kocasına sevgiyle yaklaşmak.
Tamda benim yazdıklarıma benzer bir yorum yapmışsınız.adam size açıkça olmuyor demez çünkü adam açısından dört dörtlük bir hayat hem ailesi yanında hem güzel, onun bütün dertlerini çeken eşi var hem kendi hobisi ile ilgili arkadaş grubu var
niye sorunları düşünsün ki çünkü onun için sorun yok
sonraki zamanlarda artık o arkadas grubuyla çeşitli etkinlikler için tatile de gitmeye başlar
bence söze değil icraate bakmalı sinir artık
yani adam evet haklısın değişeceğim dedi değişti mi Hayır
şimdi değişeceğim zaman ver dediğinde neden değişsin ki çünkü onun için sorunsuz muhteşem bir hayat
ayrılsın sev sevgi gösteren başka birini bulsun o zaman.Neden sevgiyle yaklaşma görevi konu sahibine ait?
O dili niye eşi kullanamıyor?
işte mesele o. oğlan çocuğu ile evlenmiş.kadın neydir neydir neydir ben anlamadım?
kadın dediğin önce insandır. insan evlilik bağıyla bağlı olduğu insandan bu tip kararları alırken kendisine danışmasını ister, kendisi de danışır.
erkek, karısıyla annesi arasında kaldığında annesine yaklaşıyorsa oğlan çocuğudur kusura bakmayın. erkek demek de istemiyorum, insan olan haklı olana yaklaşır, bunu yapamıyorsa da ortayı bulur.
sorunun özünü kaçırdığınızı düşünmek istiyorum, bu şekilde düşünmezsem kadını erkeğe ve ailesine köle gören zihniyetiniz olduğunu düşüneceğim çünkü, bu ağır.
işte mesele o. oğlan çocuğu ile evlenmiş.
olayı çarpıtmayın. hakaret ettim mi? eğer annesini tercih ediyorsa oğlan çocuğu gibi diyen sizsiniz. kavga etmeye de hemen hazırsınız.ben oğlan çocuğu tabirini konu sahibinin eşi için kullanmadım, sizin tasvir ettiğiniz koca modeli için kullandım. durduk yere konu sahibinin eşine hakaret etmeyin.
böyle başlıyor unuttuysanız tekrar okuyun. 'Bayramda eşimin ailesine gittik. Bir kaç gün kalıp eve dönüp evcillerimizle ilgilenip geri döndük. 2 gün daha kalıp dönecekken dönmemiz gereken gün kayınvalidem eşime gitmememiz konusunda baskı yapmış. Eşimin tavrı malum bir gece daha kaldık.'ben oğlan çocuğu tabirini konu sahibinin eşi için kullanmadım, sizin tasvir ettiğiniz koca modeli için kullandım. durduk yere konu sahibinin eşine hakaret etmeyin.
Evet, ısrarcı olmanın mantığı yok. Belki evcillerime 2 günlük yem, su verdim ki gittiğimde rezil haldeydiler. 1 gün daha kalmanın bedelini onlar ödeyebilirdi.böyle başlıyor unuttuysanız tekrar okuyun. 'Bayramda eşimin ailesine gittik. Bir kaç gün kalıp eve dönüp evcillerimizle ilgilenip geri döndük. 2 gün daha kalıp dönecekken dönmemiz gereken gün kayınvalidem eşime gitmememiz konusunda baskı yapmış. Eşimin tavrı malum bir gece daha kaldık.'
Eski konularinin hepsini okudum, esini sarsip kendine getirmeye calissan da gelmemis. Genc ve eminim guzel bi kadinsin, hayatini ve yillarini harcama...
Sen o ailenin samar oglani, esinin bakicisi degilsin.
O kisma deginmedim bile.. Ayni evde oldugumuz esimi bile ayri odalarda oldugumuz halde kosarak aradim evin icinde. Insan karisini nasi aramaz? Sumsuk ablasi kendi evinde de kalabilirmis akbaba gibi kizin evine ususmus...ben de katılıyorum üzülerek
darbe girişimi gecesi ilk aklına senin gelmesi lazımdı hem de uzaktaymışsın
güzelim seni rencide etmek asla istemedim. ama bazıları bunu bu yola çekiyor her zaman yaptıkları gibi. sadece şu var; erkeklerin çoğunluğu böyle. eşleri ile iletişim kuramazlar. eğer kadın da kocası ile iletişim kuramazsa iş çıkılmaz hale gelir. erkeklerin sevgi göstergesi farklıdır. dile getirmeleri belki zordur. bak özür diledi filan diyorsun. demek ki iletişim kuramıyor. sorunları belki senin gibi göremiyor. sen de onun düşünmesini öyle veya böyle yapmasını arzu ediyorsun. ama erkekler düz mantık. bizim hislerimizi veya düşüncelerimizi bilmezler. onun gözünden bak ilişkiye. sen bu durumlarda kavga çıkartınca, trip atınca onu sevmediğini düşünüyor olabilir bu yüzden arkadaşlarıyla vakit geçiriyor olabilir. evlilik zordur. aynı evin içinde kardeşler anlaşamazken iki yabancının anlaşmasını bekliyoruz. bence biraz sakin ol. biraz tavırlarını gözlemle. ve sevgiyle davran. sevgiyle davranın erkeği kadını yoktur. bazı evliliklerde kadın sevgisini çok gösterir, bazılarında erkek. bir kadın var. kocasını sürekli aldatıyor ama adam deli gibi aşık ve bunu gösteriyor. kadın ise hiç kocasıyla ilgilenmiyor. yani herşeyi bir kenara bırak. seviyorsan sevgini göster. karşılığını görürsün göremezsin bilemiyorum. boşanma dünyanın sonu değil. çekilmez hale geldiyse boşanabilirsin. kimseyi çekmek zorunda değilsin. Allah yolunu açık etsin.Evet, ısrarcı olmanın mantığı yok. Belki evcillerime 2 günlük yem, su verdim ki gittiğimde rezil haldeydiler. 1 gün daha kalmanın bedelini onlar ödeyebilirdi.
Kaldı ki hiç bir planım olmasa bile kaynana dedi diye uzatmanın mantığı yok, teklif edilir bana uyarsa kabul ederim. Uymuyorsa birlik olup üzerime gelmeleri can sıkıcı.