Tacize uğradım hamilelikten korkuyorum

Dilekndhxjrbdj

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
11
3
23
Yaklaşık 4 ay önce arkadaşımın sevgilisi tarafından tecavuze uğradım neler olduğunu çok net hatirlamasamda hayal meyal birşeyler var hamilelikten korkuyorum bunun sebebi de karnimda kalp atışı hissediyorum ama bana mı ait yoksa bir bebek mi var bilmiyorum ayrıca gogusumde farklılık var ucu büyüdü. Ama 4 aydır regl de oluyorum.bu durumdan çok utanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Yaklaşık 4 ay önce arkadaşımın sevgilisi tarafından tecavuze uğradım neler olduğunu çok net hatirlamasamda hayal meyal birşeyler var hamilelikten korkuyorum bunun sebebi de karnimda kalp atışı hissediyorum ama bana mı ait yoksa bir bebek mi var bilmiyorum ayrıca gogusumde farklılık var ucu büyüdü. Ama 4 aydır regl de oluyorum.bu durumdan çok utanıyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Utanması gereken sen değilsin.

Polise gitmedin mi?

4 aya karnınız bile büyürdü, regl de oluyormuşsunuz zaten hamile olmanız mümkün değil.
Ama diğer konuya gelince, polise gitmediniz mi?

Evet haklısınız ama ailemle konuşamıyorum zaten konuşsam da beni dinlemezler. Ben hamileysem diye çok korkuyorum

Ben inanmadım konuya. İnşallah da gerçek değildir. Tecavüze uğramışsınız sanki çok sıradan, her gün olan bir olay gibi anlatıyosunuz.

Ayrıca ailemle konuşamıyorum diyip tecavüzü saklıyosunuz ama üstünden 4 ay geçmiş. Hamileyseniz bile kürtaj süresi çoktan bitmiş. Yani zaten öğrenecekler

4 aya karnınız bile büyürdü, regl de oluyormuşsunuz zaten hamile olmanız mümkün değil.
Ama diğer konuya gelince, polise gitmedin
Ama diğer konuya gelince, polise gitmediniz mi?
Polise gidemedim çünkü ablamla yasiyorum ve ailem bu durumu öğrenir. Ben çok katı bir ailede büyüdüm onların namus kavramı çok farklı öldürürler di beni

Ben inanmadım konuya. İnşallah da gerçek değildir. Tecavüze uğramışsınız sanki çok sıradan, her gün olan bir olay gibi anlatıyosunuz.
Böyle bir konu da dalga geçilir mi Allah aşkına çaresizim diyorum ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiyorum

Henüz 30 dk önce katılmış, tecavüze uğradığını ve dört aydır regl olmadığını söylüyor zaten makul biri ilk regli gecikince test yapardı. Dört ay geçmiş, meme uçları değişmiş hamilelikten korkuyorum diyor. Detaylar bana fazla absürt geldi bence fake

Hiç inandırıcı değil 4 ay bekleyip buraya konu acmaknyerine tahlil yaptır test yaptır
Madem konuyu sallayacak bari mantıklı salla
Herkez bu kadar rahat olamıyor benim ailem öyle rahat insnlar da değil bende bilirdim test yaptırmayı doktora gitmeyi ama basım belaya girer kolay mı sanıyorsunuz ben bunu için polise bile gidemedim

Henüz 30 dk önce katılmış, tecavüze uğradığını ve dört aydır regl olmadığını söylüyor zaten makul biri ilk regli gecikince test yapardı. Dört ay geçmiş, meme uçları değişmiş hamilelikten korkuyorum diyor. Detaylar bana fazla absürt geldi bence fake
Regl oluyormuş sanırım, ama şimdi ailem beni öldürür falan yazınca bende pek bir inanmadım.

Herkez bu kadar rahat olamıyor benim ailem öyle rahat insnlar da değil bende bilirdim test yaptırmayı doktora gitmeyi ama basım belaya girer kolay mı sanıyorsunuz ben bunu için polise bile gidemedim
test dediğin gir wc ye yap ailenin nerden haberi olucak
Şimdi hamileysen ne olucak o aile ne yapicak o zaman
nasıl anlatacan ne diyecen

Ailenizin rahat olup olmamasıyla alakası yok. Eczaneye gidip 3-5 kuruşa test alıp bir umumi tuvalette bile yapabilirsiniz. Nerden bilecekler? Eczaneye gitmiyo musunuz hiç?

Ailen o kadar sıkıysa asıl semt değiştirir gerekirse umumi tuvalette bile olsa test yapar durumu netleştirirsin. Ay neyse

Ne düşünürseniz düşünün ama ben bedenimi ortaya koyarak böyle ağır bir durumu oyuncak hâline getirecek biri değilim sürekli okudum herşeyi araştırdım eğer hamileysem diye düşünüp hergun kafayı yedim yazılan yazilari okudum belki yorumların faydası olur diye ama sonunda emin olmak istedim çünkü benim yaşım küçük ve ben bu durumu kaldıramıyorum emin olmak istedim öyleyse de değilse de yardımcı olunmasını istedim. Korkularımı bilemezsiniz ne yaşadığımı bilemezsiniz kalbiniz sadece inanmak istediklerinizle dolmuş insanların yaşadığından çok anlatmasına bakıyorsunuz zaten utandigim aynada yüzüme bakamadigim bir durum bu bedenimi kaybettim hâlâ diyorsunuz ki fakr helal olsun gerçekten ya

Her şeyden önce polise gitmediniz mi?

Ailenizin rahat olup olmamasıyla alakası yok. Eczaneye gidip 3-5 kuruşa test alıp bir umumi tuvalette bile yapabilirsiniz. Nerden bilecekler? Eczaneye gitmiyo musunuz hiç?
Ben şehirde yasamiyorum ilcedeyim ve küçük bir ilçe herkez herkesi tanıyor

X