- 11 Aralık 2018
- 39.732
- 246.272
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Derinlemesine düşünmicekmişiz. Canı arkadaşını hayatından çıkarmak istemiş bahanesi de bu olmuş işte. Normalde insan sebep sorar çünkü. Konuya yazacak pek bir şey kalmadı sanırım artık.ya evet bir sürü ihtimal var. ben olsam direkt hayatımdan çıkarmak yerine nedenini öğrenmeye çalışırdım.
Her mevzuyu bu kadar derinlemesine düşünmek bana mantıklı gelmiyor.
Ben, bana yapılan davranışa bakarım.
E arkadaşımı haklı çıkarmak için uğraşana kadar biraz da bana hak vermeyi deneseniz. Belki benim de bir travmam vardır? Yani destek görmek istemem, karakola eşlik edilmesini istemem nasıl bu kadar absürt karşılanıyor anlayamıyorum.
Çok yorucu bir insansınız.Derinlemesine düşünmicekmişiz. Canı arkadaşını hayatından çıkarmak istemiş bahanesi de bu olmuş işte. Normalde insan sebep sorar çünkü. Konuya yazacak pek bir şey kalmadı sanırım artık.
Derinlemesine düşünmicekmişiz. Canı arkadaşını hayatından çıkarmak istemiş bahanesi de bu olmuş işte. Normalde insan sebep sorar çünkü. Konuya yazacak pek bir şey kalmadı sanırım artık.
Değil...Çok yorucu bir insansınız.
Daha önce de bencillikleri oldu bana karşı ama daha tolere edilebilir şeylerdi. Hep özür dilediği için affettim. Ama bu son nokta oldu.
Saldırmak için değil anlayıp, yapıcı bir yorum yapmak için konuları okursanız bazı detaylar gözünüzden kaçmaz. Çünkü konuma yazmışım açık açık bunları. Değil mi?
Haksız düşürmek gibi bir çabam yok asla. Aksine kaç saat önce profesyonel destek alın dedim. Ama siz o mesajıma da beğendim basıp geçtiniz. Arkadaşlarınızla paylaşmış olmanıza kadar destekledim.Aradım demişim değil mi? Sonra da mesaj atmışım. Beni haksız duruma düşürmek için bu çaba niye?
Şu an da yargı dağıtma sırası size geçti anlaşılan :)Haksız düşürmek gibi bir çabam yok asla. Aksine kaç saat önce profesyonel destek alın dedim. Ama siz o mesajıma da beğendim basıp geçtiniz. Arkadaşlarınızla paylaşmış olmanıza kadar destekledim.
Sizin yaşadığınızın ne olduğunu yaşamayan asla bilemez ancak tahmin eder. Ben bilenlerdenim! Üstelik toplu taşımada popo ellemesi falan da değildi!
Konuşmayayım destek olayım dedim ama yok siz dünya sizin etrafınızda dönüyormuş gibi ona buna çatıp duruyorsunuz!
Ben tecavüzden kendime ve adama zarar vererek kurtuldum hanımefendi! Adam öldürme pahasına yırtındım! Herkesi ayağa kaldırdım o civardaki! Arkadaşımı ailemi eşimi değil doğrudan polisi aradım kaçamasın diye!
Bilmeden yargı dağıtıp duruyorsunuz!
Adamın kafasına çantanızı geçirip neden o otobüsü ayağa kaldırmadınız??!
Dalga geçebiliyorsunuz.. Peki..Şu an da yargı dağıtma sırası size geçti anlaşılan :)
Adama ne yapıp yapmadığımı nereden biliyorsunuz?
Hala destek beklememi, dünyanın benim etrafımda döndüğünü düşünmeme eş tutuyorsunuz. Bence daha fazla ne siz dil döküp yorulun ne de ben yorulayım.
Konu mesajıma bakın.Dalga geçebiliyorsunuz.. Peki..
Konuya ne yazdıysanız onun üzerinden cevaplar alırsınız.
40 yaşındayım. Hayatımda ilk kez birine harcadığım zamana acıdım..
Her mevzuyu bu kadar derinlemesine düşünmek bana mantıklı gelmiyor.
Ben, bana yapılan davranışa bakarım.
E arkadaşımı haklı çıkarmak için uğraşana kadar biraz da bana hak vermeyi deneseniz. Belki benim de bir travmam vardır? Yani destek görmek istemem, karakola eşlik edilmesini istemem nasıl bu kadar absürt karşılanıyor anlayamıyorum.
Yazimdan bunu mu anladiniz? Suç bizim mi dedim? Herkes de o dakika aklina gelen yorum yuzunden basmiş beğenmedim butonuna. Anlatmakla size yardimlari oluyor mu? O adama cezalari peki? Peki bu durumun arkadaşlar arasinda dolaşmasi hoş mu? O ahlaksizin cevabini verin dedim her halde. Susma dedim. Eğer senin ayibinsa hiç konuşma derdim ama insanlar neyi nerede anlatmasini bilmeli. Gitsin polise anlatsin. Annesine babasina anlatsin. Belki o adami bulup agzinin payini verirler. Ama arkadasa ben tacize ugradim mesaji yazmakdansa guçlu kadin olup olayin peşini birakmamak. O adamin cezasini almasini sağlamak gerek.
Canım geçmiş olsun benim de aynı şey başıma gelmişti çok kötü hissetmiştim anlıyorum seni.Allah bir daha yaşatmasın pisliklerMerhabalar herkese,
Geçtiğimiz gün toplu taşıma aracında tacize uğradım. Bunu detaylıca anlatmak istemiyorum.
Kendimi kötü hissettim ve bir arkadaşımla konuşma gereği duydum. İlk olarak aklıma 11 yıllık arkadaşım geldi. Aradım. Müsait olmadığını vs söyledi. WhatsApp'tan tacize uğradığımı yazdım. Mesajı okudu. Saatlerce online oldu, ne bir mesaj yazdı ne de aradı. Bütün bir akşam, gece, sabah..
Sağolsunlar diğer arkadaşımlarım desteklerini esirgemediler.
Bu 'sözde' arkadaşım olan insanın nice bencilliğini görmüştüm. Tolere edilebilir mevzular olduğu için, hep affettim.
Sosyal medyada sürekli kadınlarla ilgili duyar kasan bir arkadaşımız bir de bu kişi.
Hiç bir açıklama yapmadan hayatımdan çıkardım onu. Her yerden engelledim.
Sadece bencil biri değil, kötü biri olduğunu da düşünüyorum.
O kadar kalbim kırıldı ki. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. İnanması belki zor ama tacizden daha çok arkadaşımın bu yaptığı üzdü beni.
Sizlere içimi dökmek istedim.
Normal yasamınızda da böyleyseniz arkadasınızı hayatınızdan cıkarmanıza arkadasınız adına bayaa sevindim.Peki, bir daha bir derdinizi paylaştığınız zaman link atın tamam :) diye yorum atacağım.
Yaşadığınız travmatik bir olayla dalga geçildiğinde sakin kalabiliyorsanız, sabrinizin bir kısmını bana verebilirsiniz :)Normal yasamınızda da böyleyseniz arkadasınızı hayatınızdan cıkarmanıza arkadasınız adına bayaa sevindim.
Önceden de bu tarz mevzuları olduğu için birkaç kez arkadaşlığımız bitme noktasına gelmişti. Özür dilemişti vs.Peki siz ona sordunuz mu neden cevap vermemiş? Belki hastası var belki cenazesi var, size yapılan tacizle o an ilgilenemeyecek kadar derdi var? Peki bu durum böyle ise kim bencil