Avrupa'da ne oluyor sanıyorsunuz? Küçüğün de rızası vardı mı deniyor, o saatte orada işi neymiş mi deniyor? Avrupa da sapık yok mu, var tabii. Yakalanınca neyi var neyi yok kaybedeceğini bilerek kalkışıyorlar bu işlere. Yakalanan pedofili öğretmen de oldu, evini satıp dava masrafları tazminat ödediği gibi yıllarca hapis yatacak.
Mahkemede takım elbise giyene veya beni tahrik etti diyene indirim vermiyorlar. Suçlu kesinlikle ceza alıyor, 2 kız büyüttüm orada. Polisler düzenli olarak okula gelip bilgilendiriyor çocukları. Haklarınız şu bu veya yardıma ihtiyacı olan bize gelsin, kesinlikle bilgileriniz açığa çıkmaz ve korunursunuz diyorlar. Suç ve suçlunun milliyeti yok, her yerdeler. En azından Avrupa'da çocuk tacizcileri okul servis şöförü veya kantinci yapılmıyor.
Konu sahibi, özel kurs mu özel ders mi? Ben mesela ev ortamında isterse parçacık fiziği profesörü olsun kabul etmiyorum. Ya benim evimde olur ya da bakanlıktan izin alınmış yeri yurdu ismi belli yerde olur özel ders. Kızım içeride ders alırken ben de dışarıda oturur beklerim. Benim kızımın dudağından buse almış adam için forumlarda çare aramam fikir sormam. O adamın ağzından burnundan gelir yaptığı pislik. Bişey yapmayın desek yapmayacak mısınız?