Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşlaşık 1-2 parmak kalınlığında, düz, pırlanta gibi kesme sıra taşlı bir tacım var canım. ister normal taç gibi, ister topuz etrafına kullanılabiliyor. sade asil bi taç. düşünürsen foto atayım.Merhaba. Nişan için taç arıyorum yalnız vaktim olmadığından dolayı Eminönüye gidemiyorum. Netten baktım güvenemedim almaya. Acaba tacını satmak isteyen var mıdır? İnce prenses tacı olursa daha iyi olur.
buket değil de tacım satılıktır
Canım fotosu varsa atabilir misin?yaşlaşık 1-2 parmak kalınlığında, düz, pırlanta gibi kesme sıra taşlı bir tacım var canım. ister normal taç gibi, ister topuz etrafına kullanılabiliyor. sade asil bi taç. düşünürsen foto atayım.
Canım çok güzelmiş yalnız ben biraz daha taşlı istiyorum yoğun olarakBen cok severek kullanmistim
Isterseniz tacimi satabilirim
Hicbir kusuru yoktur
Canım çok güzelmiş yalnız ben biraz daha taşlı istiyorum yoğun olarak
Tatlim bu da var büyük ama bu biraz pahali
Ne kadar peki
Canım çok güzelmiş yalnız ben küçük birsey arıyorum. Çok teşekkürler yine de..25 tl tatlim
canım o zaman benim taç, tam aradığın gibi bi taç. ama deseni yok. sadece düz orta kalınlıkta sıra sıra taşlar. topuz etrafına da dolanabilir. düz de takılabilir.Canım çok güzelmiş yalnız ben biraz daha taşlı istiyorum yoğun olarak
Canım fotosu telimde varmış. Ekliyorum.Merhaba. Nişan için taç arıyorum yalnız vaktim olmadığından dolayı Eminönüye gidemiyorum. Netten baktım güvenemedim almaya. Acaba tacını satmak isteyen var mıdır? İnce prenses tacı olursa daha iyi olur.