Meleğimm
Himm milfoy daha baska ama ya hem yumusak hem citirHazır bakla yufkası bulursan onla da yapabilirsin, teşekkür ederim
Milföyle çok güzel oldu, baklava yufkasını ben denemedim ablam denemiş, dün resmi yollayınca baklava yufkasını tavsiye ettiHimm milfoy daha baska ama ya hem yumusak hem citirins bakalim aklimda olsun
Ben sana rakip olabilir miyim ya, benimki sıradan bi köfte, öyle tarif vermek için açtım konuyu, senin mercimek köften çok çok güzelHiç güzel olmamış
Eline sağlık
Niye rakip oluyorsun bana
sorma çok iyi bakıyorMeleğimmKocan olacak adam aldı seni elimden, iyi bakıyordur inşallah
O niyemisO zaman biraz zor denersin
Maşaallah sultanımO niyemisdün kozalak manti,bugün de patates dolmasi yaptim hamile halimle
Yalançııı sen beni ezikledinnMaşaallah sultanımBen sana nazar olmasın diye öyle söyledim
Tabi tabiiiiHiç öyle birşey yapmadım
Harbim hamilelik seni duygusal ve alıngan yaptıTabi tabiiii
He ben manyağım? Herşeyi yanlış anlıyorum öyle mi demek istedinHarbim hamilelik seni duygusal ve alıngan yaptıBen yoksa öyle birşey söyler miyim O madalya varken taş olurum taş
He ben manyağım? Herşeyi yanlış anlıyorum öyle mi demek istedin
Ayyy kıyamam HarbimeHe ben manyağım? Herşeyi yanlış anlıyorum öyle mi demek istedin
Pinkom yardıt etStrese sokma be kadını, hamile hamile seni üzdüğünü düşünüp, üzülür şimdi o
Sana neeeStrese sokma be kadını, hamile hamile seni üzdüğünü düşünüp, üzülür şimdi o
Öp BELKI affederimAyyy kıyamam HarbimeAy asıl ben manyağım,dilimi(klavyemi)eşsek arısı soksunda bir daha laf etmesin
Kıyamam ben sanaPinkom yardıt et
Sevgi patlaması yaşıyorsun aslında, yanlış anlamışsın hissettiğin şeyiSana neeesana da bi gıcık oldum suan sebepsiz
Öp BELKI affederim
Harbim yüz milyon baloncuk yok pardon yüz milyon öpücük yolluyorumSana neeesana da bi gıcık oldum suan sebepsiz
Öp BELKI affederim