- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Bak kadın bana deli muamelesi yapma,deprem oluyo derim basın dönüyordur dersin,gıcık oldum derim sevgi patlamasi dersinSevgi patlaması yaşıyorsun aslında, yanlış anlamışsın hissettiğin şeyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak kadın bana deli muamelesi yapma,deprem oluyo derim basın dönüyordur dersin,gıcık oldum derim sevgi patlamasi dersinSevgi patlaması yaşıyorsun aslında, yanlış anlamışsın hissettiğin şeyi
Pinkom İkimizede kızmasınKıyamam ben sana
Harbicim nevoşa değil bana yap, nazını tuzunu
Harbim yüz milyon baloncuk yok pardon yüz milyon öpücük yolluyorum
Sahi mi Benimde en sevdiğim sensin
Şu dünyada en sevdiğim nevos sensin biliyon demi
Canım benim deli gibi davranma sendeHamile kadınsın başının döndüğünü düşündüm, e şimdi de durduk yere gıcık oldum diyorsun, hormonların fenaBak kadın bana deli muamelesi yapma,deprem oluyo derim basın dönüyordur dersin,gıcık oldum derim sevgi patlamasi dersin
Evettt çok seviyom seni bennSahi mi Benimde en sevdiğim sensin
Al ışteCanım benim deli gibi davranma sendeHamile kadınsın başının döndüğünü düşündüm, e şimdi de durduk yere gıcık oldum diyorsun, hormonların fena
Çok teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel gozukuyor
Neden hep bana kızıyorsunAl ışte
HarbimEvettt çok seviyom seni benn
Erkek üye yasak ya silmişler, ben okudum ya birşey yoktuİrkekli konuya noldu be.Bisuru bildirim gördum gibi gibi sonra pufff yok oldular konu da ucmuş bildirimlerimi geri istiyorum .Meraktan çatliyciiiiim.
Bizde seni öpüyoruzHaamişide öpüyoooorum .pinky i nevoşu herkesi muck.
Hiç gelip sorma bizi Öyle kuru bir öpücükHaamişide öpüyoooorum .pinky i nevoşu herkesi muck.
Kuru öpücuk müHiç gelip sorma bizi Öyle kuru bir öpücük
Öptüm lacivert'im
Yarım ağız bir öpücük atıp kaçıyorsunKuru öpücuk mü
Cok fenayım yaaaa