- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Meleğimm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meleğimm
Himm milfoy daha baska ama ya hem yumusak hem citirHazır bakla yufkası bulursan onla da yapabilirsin, teşekkür ederim![]()
Milföyle çok güzel oldu, baklava yufkasını ben denemedim ablam denemiş, dün resmi yollayınca baklava yufkasını tavsiye ettiHimm milfoy daha baska ama ya hem yumusak hem citirins bakalim aklimda olsun
![]()
Ben sana rakip olabilir miyim ya, benimki sıradan bi köfte, öyle tarif vermek için açtım konuyu, senin mercimek köften çok çok güzelHiç güzel olmamış
Eline sağlık
Niye rakip oluyorsun bana![]()
sorma çok iyi bakıyorMeleğimmKocan olacak adam aldı seni elimden, iyi bakıyordur inşallah
![]()
O niyemisO zaman biraz zor denersin![]()
Maşaallah sultanımO niyemisdün kozalak manti,bugün de patates dolmasi yaptim hamile halimle
![]()
Yalançııı sen beni ezikledinnMaşaallah sultanımBen sana nazar olmasın diye öyle söyledim
![]()
Tabi tabiiiiHiç öyle birşey yapmadım![]()
Harbim hamilelik seni duygusal ve alıngan yaptıTabi tabiiii![]()
He ben manyağım? Herşeyi yanlış anlıyorum öyle mi demek istedinHarbim hamilelik seni duygusal ve alıngan yaptıBen yoksa öyle birşey söyler miyim
O madalya varken taş olurum taş
![]()
He ben manyağım? Herşeyi yanlış anlıyorum öyle mi demek istedin![]()
Ayyy kıyamam HarbimeHe ben manyağım? Herşeyi yanlış anlıyorum öyle mi demek istedin![]()
Pinkom yardıt etStrese sokma be kadını, hamile hamile seni üzdüğünü düşünüp, üzülür şimdi o
![]()
Sana neeeStrese sokma be kadını, hamile hamile seni üzdüğünü düşünüp, üzülür şimdi o
![]()
Öp BELKI affederimAyyy kıyamam HarbimeAy asıl ben manyağım,dilimi(klavyemi)eşsek arısı soksunda bir daha laf etmesin
![]()
Kıyamam ben sanaPinkom yardıt et![]()
Sevgi patlaması yaşıyorsun aslında, yanlış anlamışsın hissettiğin şeyiSana neeesana da bi gıcık oldum suan sebepsiz
Öp BELKI affederim![]()
Harbim yüz milyon baloncuk yok pardon yüz milyon öpücük yolluyorumSana neeesana da bi gıcık oldum suan sebepsiz
Öp BELKI affederim![]()