tablo olusturma sorunu

ozlemtnc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
530
839
208
Ben ceptan giriyorum ve cevap bolumndeki yerden tablo olusturdu simdi yorumu duzenleyerek guncelliyorum ama tablo yetmedigi icin bi tablo faha olusturmak istedim olmadi yardimmm

İlk görsele bakmanızı istiyorum, parantez işareti yapmıyorum direkt tablo oluşur çünkü ama sizler görseldeki gibi yapacaksınız, ilk satırlardaki "table, tr sonrasındaki th ve /th'leri görüyorsunuz değil mi? İşte siz tablonuzda yaş, kilo, cinsiyet, tahmini doğum tarihi vb kaç ana başlık açacaksanız o kadar th /th yapacaksınız, kişilerin bilgilerini de alttaki satırlarda gördüğünüz td /td aralarına yazacaksınız, 2. görselde olduğu gibi.

3. Görseli görüyorsunuz, tablonuz bittiğinde böyle görünür, siz tablonuza ne kadar çok şık koymak istiyorsanız o kadar çok th /th koymalısınız, görseldeki tablo 3 şıklı, dilerseniz bunu 4,5,6 bölüme ayırabilirsiniz dediğim şekilde.

Tabloyu hazırlarken mutlaka görselleri baz alın, mesela tabloyu oluştururken [table ile başlanmalı, [tr yazıp sonrasında tablonun başlıklarıyla devam edilip kişilerin bilgileri de yazıldıktan sonra tablo bitiminde de yine önce [\tr sonra [ /table yazılıp tablo bitirilmeli.

Son düzenleme:
Cok teşekkürler zahmet oldu uzun uzun anlatmissiniz elinize emeğinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…