- 5 Aralık 2013
- 33
- 5
- 36
- 34
- Konu Sahibi yarenim123
-
:) şu anki aklım olsa evlenmezdim bir yandan maddiyatsızlık bir yandan bu sorunlar yıpratıyor insanıUzgunum iade sureniz gecmis.
düşünmüyor değilim evi bir çok kez terk edip gittim ama hepsinde geri döndüm ileride pişman olurum diye ve işin kötüsü ailem eşimi çok seviyor hep olur böyle şeyler yaşınız daha çok genç diyorlar
:) şu anki aklım olsa evlenmezdim bir yandan maddiyatsızlık bir yandan bu sorunlar yıpratıyor insanı
Birde çocuk yoksa iyi korun:) şu anki aklım olsa evlenmezdim bir yandan maddiyatsızlık bir yandan bu sorunlar yıpratıyor insanı
çocuk yok zaten bu durumda istemiyorum daha kendi sorunlarımızı çözemedik böyle durumda çocuk büyütmek istemem.Birde çocuk yoksa iyi korun
dışarı çıksın ama bunu abartınca normallikten çıkıyor. bir kere arkadaşının yanına gitme daha dün ordaydın bekar erkekler gibi her gün ne işin var orda insanlar yanlış düşünecek dedim beni evde gözüyaşlı bırakıp yine de gittiHiç mi arkadaşıyla bir dışarı çıkmayacak maça gitmeyecek para biriktirmek iyi güzel de bu kadar da herşeyden kısmak normal degil
Kim neden yanlış düşünsün maç izlemeye gidiyordur eve al digitürk otursun evde izlesin o zamandışarı çıksın ama bunu abartınca normallikten çıkıyor. bir kere arkadaşının yanına gitme daha dün ordaydın bekar erkekler gibi her gün ne işin var orda insanlar yanlış düşünecek dedim beni evde gözüyaşlı bırakıp yine de gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?