Lekeler, Çiller tabiki lekeler...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Demirleke slm. Oncelikle sari kantaronun lekeler uzerinde etkili oldugunu okudugum icin ilac tedavisinden sinra onu kullanmsya baslicM. Bence tedirgin olma..
Bunun disinda kullandigim ilac cok iyi geldi bana hatta doktor soyledigi icin kollarima da kullanmaya basladim 3 gunde kollarim bike acilmaya basladi
tamam teşekkür ederim. cok sağ ol. insanın keyfi yerine gelir cildindeki lekeler olmayınca .
ne mutlu sana. bi daha oluşmasın inşallah

arkadaşlarrr bende çörekotu yagının ii oldugunu duydum araştırma yapın bi derimmm ayrıca karışımı yaptıran arkadaşlar bana özelden bi yazarmısınız

bana özelden yazan herkese yazıyorum karışımıı yardımcı olmak kanımda var:halay::rapci:

Arkadaslar alinti yaparak mesaj atarsaniz daha cabuk ginderirim size .surekli girip kontrol edemiyorum burayi
Bu arada b lekelerim nerdeyse 1 ayda bitti gitti. Cok mutluyum.ama en inemlisi geri gelip gelmeyecegi
Tabiki bunuda tedavi bittikten sonraki aylarda bildiricem size muhakkak

benim lekelerde çok belli birsekilde kayboldu nerdeyse inşallah kurtulurumm bir an öncee

Arkadaslar alinti yaparak mesaj atarsaniz daha cabuk ginderirim size .surekli girip kontrol edemiyorum burayi
Bu arada b lekelerim nerdeyse 1 ayda bitti gitti. Cok mutluyum.ama en inemlisi geri gelip gelmeyecegi
Tabiki bunuda tedavi bittikten sonraki aylarda bildiricem size muhakkak
Bana göndermedin hala canım :110:

15 gun oldu ve yuzum parliyor ve hani derler ya akca pakca oldu )) alnim ve burnumun ustundeki lekeler ve ozellikle biyik bolgem nerdeyse beyazladi. Ancak elmacik kemigindekiler anca siliklesiyor.

Merhaba rubi, bana da yardımcı olursan çok sevinirim. Dudak üstümde lekem var, ömrümü yedi bu leke :silah:. BLUEGREENBLUE de iyi biliyor. O tavsiye etti konunu incelememi, bana da karışımın bilgisini özelden verir misin? yada senin aldığın yerden alıp kargoyla elimize ulaştırabilirler mi. Bir umut oldu tavsiye üzerine olduğu içinde güven duyuyorum şu anda, cevabını dört gözle bekliyorum. Kış gelmişken hemen başlamaya can atıyorum. :KK45:

cildiniz nasıldı peki açıldı mı veya lekeleriniz gitti mi ? ben daha üç gündür kullanıyorum henüz erken
Merhaba, ürünü kullandınız. Son durumunuz nedir acaba? açılma oldu mu? sizi diğer cilt lekeleri konularından hatırlıyorum. Yorumunuz benim için önemli

X