TabebekLerin sohbet yeri ;)

yok aslında titiz bi usta ( bende titizim anladı herhalde hiihihi :) ) o kadar batırmamıs silmiş kabasını falan ama ben duramadım gene tertermiz ettim. hoş gelince tekrar batcak ama olsunnn :))
seninki naptııııııııııııııııııııııı
ustaa enişteeeeeeeee :)))))))

ay benimde basım cok agrıyoo senemimmm hadi git yat bende uzancam birazcıkk. sabahın köründe hortladım usta gelcek diye simdi ölüyoommmmm.
kasıklarımm cok fenaaaaaaaaaa.

ayy canım benimm git yat sende tatlım yaa senin kaç günün kaldı inşallah bebiş ağrısıdırr yaaa opuyorumnanaktan

iyi iyi bari yaaa aman batırmasınnn

benim usta çalışıyor bakalım inşallah olucaktaa sıkıştıramıyormuş alet edavat arıyordu en sonnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

afferim size... enişteyle seni sopalamak lazımmm klava:

doğru diyon bebem yaa sopala bizi valla hak ediyozz habire bırakma girişimlerimiz sürüyor yer yer olmakla birlikte başarılı sonuçlanamadı daha kaydirigubbakcemile3

ayy canım benimm git yat sende tatlım yaa senin kaç günün kaldı inşallah bebiş ağrısıdırr yaaa opuyorumnanaktan

Tahminlerime göre 1ekim belkide 3ekim belkide 2 ekim bilemiyoorrummmm delikafadulden
benim testler halakopkopyu cıkıyo yalnız yumurtluyoda olabileremmmm kaydirigubbakcemile3

iyi iyi bari yaaa aman batırmasınnn

benim usta çalışıyor bakalım inşallah olucaktaa sıkıştıramıyormuş alet edavat arıyordu en sonnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hihihihii
ay filmlerde olur ya hani, yapacam diye inat ederler de yapamazlar falan kaydirigubbakcemile3
düşünsene öyle oldugunuu.. eniştenin karizma yerlerdeee kaydirigubbakcemile3

doğru diyon bebem yaa sopala bizi valla hak ediyozz habire bırakma girişimlerimiz sürüyor yer yer olmakla birlikte başarılı sonuçlanamadı daha kaydirigubbakcemile3

ayy insallah bırakırsınız ablacıgımmm!!!!!!!!
benim babamda iciyordu bıraktı 6senedir icmiyo. bırakan bırakabiliyo aslında önemli olan kafada bırakmakkkk kaydirigubbakcemile3

Gittiniz mi mafoldumben
bende yatim usta gelene kdr madem yoksunus mafoldumben

Tahminlerime göre 1ekim belkide 3ekim belkide 2 ekim bilemiyoorrummmm delikafadulden
benim testler halakopkopyu cıkıyo yalnız yumurtluyoda olabileremmmm kaydirigubbakcemile3
olabilir tatlım fikfiklere devam nolur nolmazzzzzz bu işler belli olmazzzzzz mani gibim olduu kaydirigubbakcemile3

hihihihii
ay filmlerde olur ya hani, yapacam diye inat ederler de yapamazlar falan kaydirigubbakcemile3
düşünsene öyle oldugunuu.. eniştenin karizma yerlerdeee kaydirigubbakcemile3

yaa sormaa hala akıtıyorrr inat iştee yaaa şimdi gitti usta bulucakta getircek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy insallah bırakırsınız ablacıgımmm!!!!!!!!
benim babamda iciyordu bıraktı 6senedir icmiyo. bırakan bırakabiliyo aslında önemli olan kafada bırakmakkkk kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah hamiş kalsam anında bırakırım da kalmadan bırakmak daha iyi tabi kafamda bi bitiremdim gitti yaaa delikafadulden

Gittiniz mi mafoldumben
bende yatim usta gelene kdr madem yoksunus mafoldumben

yat dinlen bebek ben içeri gittim napıyor diye oof yanii oof ki ne ooff inşallah usta bulur yaa amann yaaa

ama inşallah ayçacım gelmiycek o tarihlerdeee bebişin olduğunu öğrenceksin tatlım inşallahhh

aynen öyleeeeee TİFF dikemden kaldı hamiş mesela benim keza ilki öyleydi yani olcağı varsa her halukarda oluyor bebekkimm git yat senn

dövemeee ama az içiyom bide çok çok hafifindenn :kedi:

ay senemim allahtan icmiook bizzzzzzzzz bacımmm. benim kociş iciyo cok kızıorum ama dinlemio benii!! klava:

hemen gittim yattım kuzularıım..iyi de oldu sonra kociş geldi mutfak alışverişi yaptık geldik yemek yaptım daha yeni oturuom valllaa.. senin test nooldu çiççeem 6da yapıcaktın..kociş bitirdi mi tuvalet işini :))
bu arada gözümden kaçtı sanma sigaranın hafifi mafifi olmaz! zarar zarardıır..

karı-koca bırakırsanız olur ancak zaten..biri bıraktı mı olmaz kokusu diğerini rahatsız eder beraber bırakın..çocuk olunca zor olur klava:

canım benim iyi yapmışın bende şincik girdim testi yaptıum bi önceki günden daha açık çıktı yaa anlamadım ben iki saat sonra yine yapıcam dünde öyle oldu ya 6da yaptığım açıktı sonra yaptığım daha koyuyduu şaşırdım yani şu testlerin bende işe yaramsını beklemem yanlışş :)))) gebelik pozitif verir yumurtlama testi doğru değer vermezz

kocama gelincee olmadıı hahahahaaaaa usta buldu getirdi klozeti neyim söktüler bi sürü iş yanii neyse onlar yaptı ama çamaşır suyu solumaktan başım döndü yaa:)))))

oooh ooohhhh sende bi sürü iş halletmişin ne güzelll ben kös kös yattım bi tek banyoyu temizledim mecburen yemeğimde vardı anacım vermişti saolsun yoksam benimde yapmam gerekcekti yemek hoş seviyorum yemek yapmayı ama dinlenmekte istiyo insan demi amaa:))))))))

neyse çay demledim onu içcez bebekkk es es diye bi dizi var sardı beni o dizi onu izliycem onun öncesi fikfik diyorummm hahahahaaa bir ara gelirim taş bebelerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canlarım selamlar olsun sizlere.
gelmişsiniz ben yoktum ... banyoyla ugrasıyordummm da. kabasını aldım pisligi gitti.
kaynımın sevgilisi varda kızın ailesityle tanısmaya gidicekmişiz kayınvalidemle. bide bu cıktı basıma apar topar hazırlandım bekliyorum artık derinlemesine temizligimi yarın yaparım nasıl olcaksa kocişte evde klava:

Bu arada benim kasıklarım felaket agrıyor. ara ara sancılar saplanıyor. kasınır gibi oluo allahım sen hakkımda hayırlısını ver yarabbim!!
benim umudum yok ama allah büyük ya varsa!
birde karnım felaket şişti davul gibiiiiiiiiiiiii,gogusler dersen öyle patlıcakk gibiiiiiiiiimmmmmmmmm

bebekimm sen nerelerdesinnn!!
klava:
bide merak ederim diyodunn!! klava:
hıhhhhhhhh :umursamaz:

neyse canlarım gittim..
gec saatte gelebilirsem gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…