ay benimde basım cok agrıyoo senemimmm hadi git yat bende uzancam birazcıkk. sabahın köründe hortladım usta gelcek diye simdi ölüyoommmmm.
kasıklarımm cok fenaaaaaaaaaa.
:kedi: :kedi: :kedi:
benim kocişte içiyorrrrr
yok aslında titiz bi usta ( bende titizim anladı herhalde hiihihi :) ) o kadar batırmamıs silmiş kabasını falan ama ben duramadım gene tertermiz ettim. hoş gelince tekrar batcak ama olsunnn :))
seninki naptııııııııııııııııııııııı
ustaa enişteeeeeeeee :)))))))
afferim size... enişteyle seni sopalamak lazımmmklava:
ayy canım benimm git yat sende tatlım yaa senin kaç günün kaldı inşallah bebiş ağrısıdırr yaaa opuyorumnanaktan
iyi iyi bari yaaa aman batırmasınnn
benim usta çalışıyor bakalım inşallah olucaktaa sıkıştıramıyormuş alet edavat arıyordu en sonnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doğru diyon bebem yaa sopala bizi valla hak ediyozz habire bırakma girişimlerimiz sürüyor yer yer olmakla birlikte başarılı sonuçlanamadı daha kaydirigubbakcemile3
olabilir tatlım fikfiklere devam nolur nolmazzzzzz bu işler belli olmazzzzzz mani gibim olduu kaydirigubbakcemile3Tahminlerime göre 1ekim belkide 3ekim belkide 2 ekim bilemiyoorrummmm delikafadulden
benim testler halakopkopyu cıkıyo yalnız yumurtluyoda olabileremmmm kaydirigubbakcemile3
hihihihii
ay filmlerde olur ya hani, yapacam diye inat ederler de yapamazlar falan kaydirigubbakcemile3
düşünsene öyle oldugunuu.. eniştenin karizma yerlerdeee kaydirigubbakcemile3
ayy insallah bırakırsınız ablacıgımmm!!!!!!!!
benim babamda iciyordu bıraktı 6senedir icmiyo. bırakan bırakabiliyo aslında önemli olan kafada bırakmakkkk kaydirigubbakcemile3
Gittiniz mi mafoldumben
bende yatim usta gelene kdr madem yoksunus mafoldumben
aynen öyleeeeee TİFF dikemden kaldı hamiş mesela benim keza ilki öyleydi yani olcağı varsa her halukarda oluyor bebekkimm git yat senn
dövemeee ama az içiyom bide çok çok hafifindenn :kedi:
ay senemim allahtan icmiook bizzzzzzzzz bacımmm. benim kociş iciyo cok kızıorum ama dinlemio benii!!klava:
doğru diyon bebem yaa sopala bizi valla hak ediyozz habire bırakma girişimlerimiz sürüyor yer yer olmakla birlikte başarılı sonuçlanamadı daha kaydirigubbakcemile3