TabebekLerin sohbet yeri ;)

gittim geldimmmmmmmmmmm üf ya nerdesiniz :eek:klava: gorursunuz siz :eek:klava:

Günaydın canlarım!!!! hala yoksunuz ortalarda, bugun tatil diye akşama kadar uyursanız ben napiiciiim burada. :eek:klava:
nasılsınız bugunnn :KK66:)
ben kalktım sabahın köründe usta gelecek diye, testimide yaptımmm. Dünkünün aynısı cıktı. çiftt çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

ayyy canım beniiiiim. eşime söyledim şimdi ayça kesin hamile diye :))))))))))) sırf bunu görmek için girdim diğer yazıları okumadım daha :)))))

kızzzlaaar siz nasılsınız özleddddiiiim opuyorumnanaktan

ayyyçaaam ben çıkıyorum. yarın evdeyim kısmetse erkenden gelirim. konuşalım valla sen galiba hamilesin. hadi inşallah canım. yarın da koyu çıkarsa bence bu iş tamam :))))))))))))))

resmini eklemiştim onuda gördün mü
yok sanmıyorum ablacım ben ama sen öyle diyosan insallah öyledirr :)

ayh enisteme de söledin demek dur ayool daha!!!!!! utandirma beniii :kedi:
yarın cıkcanı sanmıyorum bennn opuyorumnanaktan

ayyy arkadaşlar var onlara çaktırmadan arada yazmaya çalışıyorum ama kızzzlaaar hiçbiriniz yoksunuz. özledim sizi çooooook. yazdıklarınıza da bakamadım tam olarak. bir tek ayçamın testinin aynı koyulukta olduğunu okudum. bence bu işte bir iş var. hep öyle olmuş ovulasyon topic indekilere. haydi inşallaaah :)))))))))

diğer kıslar yoklar :KK43:
bugun burayı hep ben bekledimmm.
senem geldi gitti bii.
çidem ablaa geldi gitti
ben tek kaldımmm mafoldumben

ayçaaam resmi hemen bi daha eklersen bakıyım ya da hangi sayfada sööle bakıyım. çaktırmamaya çalışıyorum millete işten önemli mail bekliyordum ona bakıyorum dedim. hadi hemen yolla ablacım.

ayyy arkadaşlar var onlara çaktırmadan arada yazmaya çalışıyorum ama kızzzlaaar hiçbiriniz yoksunuz. özledim sizi çooooook. yazdıklarınıza da bakamadım tam olarak. bir tek ayçamın testinin aynı koyulukta olduğunu okudum. bence bu işte bir iş var. hep öyle olmuş ovulasyon topic indekilere. haydi inşallaaah :)))))))))

ayyhh özledim özledik ama yaaa!!
gel artıkk. hafta sonlarını sevmemeye basladım sırf bu sebebden dolayıı

sorma canım yaaa ben de hepinizi çok özlüyorum :KK43: bugün annemdeydim geldim eve girerim size bakarım dedim ama arkadaşlar baskın yaptı işte...

ayçaaam resmi hemen bi daha eklersen bakıyım ya da hangi sayfada sööle bakıyım. çaktırmamaya çalışıyorum millete işten önemli mail bekliyordum ona bakıyorum dedim. hadi hemen yolla ablacım.

tamam ekliyorum hemennnn

bakın..
dünkünden biraz daha koyu gibi geldi hatta bana. dün su ictim unutup ondan oldu sanırım.
yumurtlaya yumurtlaya bitiremedim biiii,ne kadar cok yumurtluyorum böyle ben biri bana duuuurr!!!!!! desinnn kaydirigubbakcemile3

al ablacım bitane daha

aaaaa kuzuuuum maşşaaaalllaaahh. canım benim yaaa hamilesin sen Allah ın izniyle :)))) belirtilerin de var. inşallah Ayçam inşallah :nazar:

ayçam şimdi bu ihtimali göze alarak hareket et dikkat et kendine. bence yumurtladın bitti o pembe çizgiler zamanında. 4 gün üst üste bu kadar koyu çıkması doğal değil. ovulasyon topic inin baş sayfalarında 45-50 arası falan böyle durumlar olmuş ve hamile çıkmış böyle çıkanlar.

bakalım yarında cıkıcak mı ben sanmıyorum ama :KK66:)))))))
insallah ablacıgım!! eger varya hamileysemmm bilemiyorummm :)
ama zannetmiyorum dedigim gibi. heves gitti benden nedense :KK66:

kuzum şimdi çıkmam lazım. yarın burdayım Allah ın izniyle. hayırlı haberler olsun inşallah. çok öptüm birtanem opuyorumnanaktan

X