yuksek ihtimal öyle olcak bebişimmm..seninde 1 ekim o zaman kuzuuuu..ya da en geç 2 ekim !
daha önce yazdıklarında sormuşsun o erken gebelik testlerini... benim dediğim de forteldi.. çok iyiymiş erkenden ölçüm yapabiliyormuş.tabi ben hemen her ay aldım ondan.çevremde sadece 1 eczanede var artık utanıyorum gidip istemeye..hala hamile kalmayı beceremedin mi diye sorucakk bana bi gün :)
piştttttttttttttttttt kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm
beni azad ettilerrrrr heheheeeee ya annem bi alem yaa yumurtlama zamanım olduğunu biliyor iki gündür iştede çok yoruldum sanki kütük söktüm heryerim ağrıyor zati sen gelme diye tutturdularr hahaaa çok kalabalıklarmış bende tamam dedim kuzen de dedi ablam gelme eyi dedim bende yatakodası daha gelmedi gelince onları yerleştirirz dedim bende heheeeee evdeyim kociş geç kalktı ona kahvaltı neyim hazırladım ondan gelemedim birde bizim banyoda klozatin arklasındaki su bağlantı yerleri gümledi banyo su içinde kaldı şimdi kociş çıktı kendi yapacakmışşşşşşşşşşşşş ya dedim tamirci bul getir yapamamzsam bulurum dedi inatt yaaa neyse yani burdayım şimdilik bebeklerimmmmm yaa ama bizim bilgisaayar sorunlu dan denene düşebilirim bilin şekerlerim
bu arda kimsecikler size gelmiycek asabiyet normal şekerlerim hamişliktede olabilir gerçi bende regli öncesi asabi değilde acayip karamsar bir yapıya bürünmemden anlayabiliyomm :)))
1 36,3
2 36,3
3 36,2
4 36,2
5 36,5
6 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3
11 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
12 36,3 koyu silik çizgi ovulasyon testinde
13 36,2 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
14 36,4
bak ayçacım sende bi bak benim ateş ve ovulasyon tablommm heheheee
ayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrr şimdi gördüm resmiiiiiiii eşini tebrik ediyommmm eferin onaaaaaaaaaaaaaaa sen dahada güzellerine layıksin tatlım benimmm :1hug:
hoooşşşgeeeeellllllldiiin çiçeeeeeeeeemmm.. artık insanlar bizim yumurtlama günlerimize göre hjareket ediyorlar :)))) iyi düşünmüşler hakkaten. benm annem kızıo bana bu kadar takip ettiğim için(
bu kocaların hepsi mi bööle acaba???? şimdi sinirlenicek yapamazsa ondan sonra sarıcak etrafaa :))
inşalllah yapar da kurtarırı seni de..şu banyolar hakkaten insanı deli ediooo..hep bi yerlerinde arıza çıkıoo
hoooşşşgeeeeellllllldiiin çiçeeeeeeeeemmm.. artık insanlar bizim yumurtlama günlerimize göre hjareket ediyorlar :)))) iyi düşünmüşler hakkaten. benm annem kızıo bana bu kadar takip ettiğim için(
bu kocaların hepsi mi bööle acaba???? şimdi sinirlenicek yapamazsa ondan sonra sarıcak etrafaa :))
inşalllah yapar da kurtarırı seni de..şu banyolar hakkaten insanı deli ediooo..hep bi yerlerinde arıza çıkıoo
yuksek ihtimal öyle olcak bebişimmm..
:))))))))))))))))))))))))))))))
ay insan utanıyoooo yaa.
benim kocişte almstı bana onu ilk cizgi cıktı tmmı (cıkması normlmiş) ay ben bi sevindim..
meger o cizgi olmucakmıs iştee :))))))))
kahvaltı fikfik falan yaniiiiiii hihiihiii :))))))))
oohh iyi olmuss kurtuldun yaniiiiiiiiiiiiii :))
ayh cnmm sendede mi tamir..
bende de var.. alt kata su gidiyomuşta...banyom kırıldııı usta yapıyo bişiler... :/
çiçeeeeem sen dün yumurtlamışsın kuzum..bugün biraz daha koyu çıkıcak bence testinn..ne zaman yapıcaksınn
eferin kocanaaaaaa seni mutlu etmekk görevi tabi bulmuş senin gibim çıtırıııııııı çıtır çıtır çıtırdatsın bakemmm kaydirigubbakcemile3ay cnmmm teşekkür ederimmmmmmmmm. hepimiz en guzel seylere layigizzzzzzz zemuszemus mutlu etti kocişimm!! opuyorumnanaktan
ayhh! benim annem ve ablalarımda cok kızıyo cok ustune dusuyorum diye..
bi ara hele gercekten cok takmıstım. simdi umrumda degil :umursamaz:
büyükler dogru söylüyor aslında senemim,kafayı takıyoruz takıntı ediyoruz olacagı varsa bile olmuyor.
hazır tuvalet bozuk çiçeeeeeeemm tut çişini teste de bahane oılur.. sen şimdiden bırak sıvı almayı :) olmadı etrafta cami falan varsa oraya gidersin wc yeeeeeeeeee :roflol:
eskisi kadar bebek olayını takmadığımı düşünüyordum ama değilmiş :) regl yaklaştıkça gerildim.. regl olcam ondan sonra tekrar bekle 1 ay bana o zor gelio hemen olsa tutttu mu tutmadı mı?!
ya yaz tatilimi bile rahat rahat yapamadım.. ya hamişsem diye denize bile giremedim yüzemedim yaaaaaa.. yazık o 2 ayıma benm..kös kös oturdum kilo aldım geldimklava: