TabebekLerin sohbet yeri ;)

benim değişkenlik gösterio siklusum.. 30-29-28 değişio,hiç 30 u geçmedi bugüne kadar.. en son 3 eylüldü benim.ama bu ay büyük ihtimal 29 gün sürücek.buda demektir ki 1 ekim regl günüm

çoooooook asabiyyiim çooookk :jeyyar:

daha önce yazdıklarında sormuşsun o erken gebelik testlerini... benim dediğim de forteldi.. çok iyiymiş erkenden ölçüm yapabiliyormuş.tabi ben hemen her ay aldım ondan.çevremde sadece 1 eczanede var artık utanıyorum gidip istemeye..hala hamile kalmayı beceremedin mi diye sorucakk bana bi gün :)

piştttttttttttttttttt kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm

beni azad ettilerrrrr heheheeeee ya annem bi alem yaa yumurtlama zamanım olduğunu biliyor iki gündür iştede çok yoruldum sanki kütük söktüm heryerim ağrıyor zati sen gelme diye tutturdularr hahaaa çok kalabalıklarmış bende tamam dedim kuzen de dedi ablam gelme eyi dedim bende yatakodası daha gelmedi gelince onları yerleştirirz dedim bende heheeeee evdeyim kociş geç kalktı ona kahvaltı neyim hazırladım ondan gelemedim birde bizim banyoda klozatin arklasındaki su bağlantı yerleri gümledi banyo su içinde kaldı şimdi kociş çıktı kendi yapacakmışşşşşşşşşşşşş ya dedim tamirci bul getir yapamamzsam bulurum dedi inatt yaaa neyse yani burdayım şimdilik bebeklerimmmmm yaa ama bizim bilgisaayar sorunlu dan denene düşebilirim bilin şekerlerim

bu arda kimsecikler size gelmiycek asabiyet normal şekerlerim hamişliktede olabilir gerçi bende regli öncesi asabi değilde acayip karamsar bir yapıya bürünmemden anlayabiliyomm :)))

1 36,3
2 36,3
3 36,2
4 36,2
5 36,5
6 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
7 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
8 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
9 36,3 silik çizgi ovulasyon testinde
10 36,3
11 36,3 * silik çizgi ovulasyon testinde
12 36,3 koyu silik çizgi ovulasyon testinde
13 36,2 * koyu silik çizgi ovulasyon testinde
14 36,4
bak ayçacım sende bi bak benim ateş ve ovulasyon tablommm heheheee

hoooşşşgeeeeellllllldiiin çiçeeeeeeeeemmm.. artık insanlar bizim yumurtlama günlerimize göre hjareket ediyorlar :)))) iyi düşünmüşler hakkaten. benm annem kızıo bana bu kadar takip ettiğim için (
bu kocaların hepsi mi bööle acaba???? şimdi sinirlenicek yapamazsa ondan sonra sarıcak etrafaa :))
inşalllah yapar da kurtarırı seni de..şu banyolar hakkaten insanı deli ediooo..hep bi yerlerinde arıza çıkıoo

seninde 1 ekim o zaman kuzuuuu..ya da en geç 2 ekim !
yuksek ihtimal öyle olcak bebişimmm..

:))))))))))))))))))))))))))))))
ay insan utanıyoooo yaa.
benim kocişte almstı bana onu ilk cizgi cıktı tmmı (cıkması normlmiş) ay ben bi sevindim..
meger o cizgi olmucakmıs iştee :))))))))

kahvaltı fikfik falan yaniiiiiii hihiihiii :))))))))
oohh iyi olmuss kurtuldun yaniiiiiiiiiiiiii :))
ayh cnmm sendede mi tamir..
bende de var.. alt kata su gidiyomuşta...banyom kırıldııı usta yapıyo bişiler... :/

çiçeeeeem sen dün yumurtlamışsın kuzum..bugün biraz daha koyu çıkıcak bence testinn..ne zaman yapıcaksınn

bu arda kimsecikler size gelmiycek asabiyet normal şekerlerim hamişliktede olabilir gerçi bende regli öncesi asabi değilde acayip karamsar bir yapıya bürünmemden anlayabiliyomm :)))

gelmesinler kışşşşşş kışşşşşşşşşşşşş! kaydirigubbakcemile3

ay cnmmm az kaldı yakalıcan sen kopkoyuuuyuuu..
ates olcme yontemini anlamıom oldum olası kitti de cok anlattı ama anlamadım. iyi yapıyosunuz ben takip edemem valla fikfiklemekten kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyy süperrrrrrrrrr şimdi gördüm resmiiiiiiii eşini tebrik ediyommmm eferin onaaaaaaaaaaaaaaa sen dahada güzellerine layıksin tatlım benimmm :1hug:

ay cnmmm teşekkür ederimmmmmmmmm. hepimiz en guzel seylere layigizzzzzzz zemuszemus mutlu etti kocişimm!! opuyorumnanaktan

ayhh! benim annem ve ablalarımda cok kızıyo cok ustune dusuyorum diye..
bi ara hele gercekten cok takmıstım. simdi umrumda degil :umursamaz:
büyükler dogru söylüyor aslında senemim,kafayı takıyoruz takıntı ediyoruz olacagı varsa bile olmuyor.

hehee sorma yaa annem şimdi uzundur olmadığı için bişeyde demiyor tabi üzülmüyüm diye benim gelmemem için neler söylemiştir kimbilir çok yoruluyorda bilmemne de dün tutturmuş bu ay içime doğuyor olucak diyee hee oldu dedim yazık kız beni motive ediyor iştee bi sürü sorunlar var tabi biliyor habire diyo boşver düşünme stresten uzak durrr anammm stresin göbeğindeyim derdim bebek olsa sadece keşkeemmm

evet yaa kocam inşallah yapar dahada batırmazz ne diyim yeni aldığım banyo paspaslarımı sermiştim bayramda sırılsıklam oldularrrr uyuz oldum yaa neyse allah başka dert vermesinn zemuszemus

yapma yaaa sizde daha büyük tadilat varr oof yaa allah kolaylık versin tatlım yaa
benim tamir başladım kociş çıktı aynı borudan almaya bakalım hehee bizim burasıda böyle şeyler satan yerlerle dolu yeni yapılanmalar var ya her yerde allahtan bulur tesisatçıda bulur dedim bak yapabilceksen yap biran önce yarın pazar mahvoluruzz tuvalete gidemiyom yaaaaaa delikafadulden

çiçeeeeem sen dün yumurtlamışsın kuzum..bugün biraz daha koyu çıkıcak bence testinn..ne zaman yapıcaksınn

banada öyle geliyor dün fikfikte çok sıvıydım zati heheheeeeee heyooo
testi 6da yapıcam hep öyle yapıyom ya ama dün 6 da yaptım açık silikti 8den sonra yine yaptım koyudu daha anlamadım bu saat olayını ya belkide çok sıvı aldım ondan gerçi çok dikkat ettim almıyım diye ama öncesinde çay neyim çok içtim şekercim bakalım 6da nolcakk heyecanlan bekliyom haber veririm zati bebekler opuyorumnanaktan

ya aslında onlarda haklı ama kuzum olmuo kii ya takmadan olmuo işte...ben takıntılı bi tipim zaten. yapamıorum yani.yapabilenin önünde saygıyla eğilyoorum buyrunnnnnnnnn ama ben bu konuda beceriksiziimm

hazır tuvalet bozuk çiçeeeeeeemm tut çişini teste de bahane oılur.. sen şimdiden bırak sıvı almayı :) olmadı etrafta cami falan varsa oraya gidersin wc yeeeeeeeeee :roflol:

ay cnmmm teşekkür ederimmmmmmmmm. hepimiz en guzel seylere layigizzzzzzz zemuszemus mutlu etti kocişimm!! opuyorumnanaktan
eferin kocanaaaaaa seni mutlu etmekk görevi tabi bulmuş senin gibim çıtırıııııııı çıtır çıtır çıtırdatsın bakemmm kaydirigubbakcemile3

aslında biraz rahat olmak lazımda beceremiyozz iştee rahat olmamamktan dolayıda gelmiyor bebişlerrr acuk atabilsek kafamızdannn
anacım nasıl amaa diyorlarki kafamdan attımmm bebem olduu nasıl yaa nasıll zemuszemus

anaamm kocam geldi almış aparatlar neyim inşallah yapabilirrr hiçte anlamaz hee görücezzzzz akannehir

hazır tuvalet bozuk çiçeeeeeeemm tut çişini teste de bahane oılur.. sen şimdiden bırak sıvı almayı :) olmadı etrafta cami falan varsa oraya gidersin wc yeeeeeeeeee :roflol:

hahaaaaa kız şimdien mi tusamm yaaa şimdi bile zor dayanıyommmmmmmmmmmmm

kız bi tuvalet daha var eski tiplerden orayıda ardiye yeri gibim bişey yaptım şimdi diyom boşaltsammı hahahaaaaaaaa feciyim geldi bakalım yapar inşallahhh laelaelaelaelae

eskisi kadar bebek olayını takmadığımı düşünüyordum ama değilmiş :) regl yaklaştıkça gerildim.. regl olcam ondan sonra tekrar bekle 1 ay bana o zor gelio hemen olsa tutttu mu tutmadı mı?!
ya yaz tatilimi bile rahat rahat yapamadım.. ya hamişsem diye denize bile giremedim yüzemedim yaaaaaa.. yazık o 2 ayıma benm..kös kös oturdum kilo aldım geldim klava:

ayy canım benimm hep öyle yaaa bizim havuzlu bi yerimiz var bizden başka kimse girmiyor düşün iki kere zor girdim ayy mikrop kapmim ayy üşütmiyim oof yaniii tatile gidemedik zatii havuzda giremedim uyuz oldum yaaa

ama şu var zaman geçtikçe dahada biraz kayıtsızlaşmaya başlıyorsun sanırım bende acuk mevcutt eeeeeeeh moduna giriyorum sanki hissediyorum bunu kendimde dün anneme dedim bu ayda olmazsa koruncam hoş korunmama da gerek yok gerçi olmuyor ama dedim bu stresten uzaklaşmak bağbında yanii kaydirigubbakcemile3 oda saçmalamaaaa diye kızdıı abartama dedi haliylenn

ee doktorum olmazsa 3-4 ay sonra gelin demişti 3 ay önceee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 doktor doktor da gezmekte istemiyom oof yanii ben iki ay verdim olmazsa öyle giderim belki yada gitmem ne bilim yaa kafam karıştı açıkçasıı olmazsada olmaz napimm yanii :hulya: sizin olur ben teyzelik yaparım örerim yiğenlerimeeeeeeeeeeee delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…