TabebekLerin sohbet yeri ;)

Hosgeldin kuzummm.
evet öyle oluyo gercekten insan rahatlıyoo :)

ayçam anlaşılan bizim hatunlar içinde bi tek ikmiz internet kuşu çıktık kuzum :) bizden başka gelen giden yok baksana..

:eek:klava: evet ya baksana bi ikimiz varız..! hafta ici olsa bıdır bıdır susmazlar! şimdide benim ev inşaat içinde temizlik falan yapmıyorum oturuyorum bu sefer de onlar yok. sözde Bebekim gelicekti bana tsst yap demişti. gelmedii :eek:klava: kim bilir nerede geziyooo :eek:klava:
hadi sibeliimm evden gelmiyorda!
çiçemmm de yoook noluyor bunlara ayolll insan merak ederde gelirdiiiiiiiiiiii!!
sitem ediyorum iştee mafoldumben :umursamaz:

cok sıkılıyorum:KK43:
sende yazıları anca goruyorsun.
pff..

gitmee!! buralardayımm benn..
kociş cay falan istiyoo öyle arada kalkıyommm.
bırakma beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sensiz yaşayamam bırakmaa beniiiiii
kücük emrah modu :))))))))))

:eek:klava: evet ya baksana bi ikimiz varız..! hafta ici olsa bıdır bıdır susmazlar! şimdide benim ev inşaat içinde temizlik falan yapmıyorum oturuyorum bu sefer de onlar yok. sözde Bebekim gelicekti bana tsst yap demişti. gelmedii :eek:klava: kim bilir nerede geziyooo :eek:klava:
hadi sibeliimm evden gelmiyorda!
çiçemmm de yoook noluyor bunlara ayolll insan merak ederde gelirdiiiiiiiiiiii!!
sitem ediyorum iştee mafoldumben :umursamaz:

bebekim belki kocasıyla geziodur.. çiçek bi ara girdi,çıktı.. kuzeninin evini düzenliyceklerdi..

bırakmaaaaam meraketmeeeeeeeeeeeee:)) bende arada kalkıorum 1-2 iş yapıp yine oturuyorum.. :)

bebekim belki kocasıyla geziodur.. çiçek bi ara girdi,çıktı.. kuzeninin evini düzenliyceklerdi..

kesinn geziyodur.. yada uyuyordur halaa :eek:klava: yada fikfiktedir delikafadulden
birazda ben yapimmm siz bana yapionuzzzzzzzzzzz delikafadulden sırnaşık şey

evet çiçeeem sölemiştiiii dertleniyodu hihiihi :KK66: sabah gördüm onu sanki bennnn :KK66:

bırakmaaaaam meraketmeeeeeeeeeeeee:)) bende arada kalkıorum 1-2 iş yapıp yine oturuyorum.. :)

ay resmen sizler varsınız diye saplanıp kalıyorum burayaaaaaaa :)
iş yapıcak oluyorum kalıyoo.
sende suan aynısını yasıyosunn :)))))))))
elin işte gözün bende hesabı heh :KK66:)))))))))

telefonlarını bileydik çağırırdık burayaa :)

evetttttttt bilseydik cagırırdık iyi olardııı :KK66:))))))))

senin akıntı durumun nasıl ?
benim cok akıntım var ve felaket kasıkklarım agrıyo. sancı saplanıyo ara ara. regl olucakmısım heran gibi..

ehehehe fikfikte olabilir doğru diosun.. çiçek sabah geldi ateş ölçme topiğindeydi..sanırım dün yumurtlamışk ateşi biraz artmıştı ama emin olamadı yumurtladığına.. havalardan mıdır nediir herkesin düzenin şaştı

ay resmen sizler varsınız diye saplanıp kalıyorum burayaaaaaaa :)
iş yapıcak oluyorum kalıyoo.
sende suan aynısını yasıyosunn :)))))))))
elin işte gözün bende hesabı heh :KK66:)))))))))

aynen yaaaa.. h.içi iş yapamıorum bile ki erken evdeyim yani..

evetttttttt bilseydik cagırırdık iyi olardııı :KK66:))))))))

senin akıntı durumun nasıl ?
benim cok akıntım var ve felaket kasıkklarım agrıyo. sancı saplanıyo ara ara. regl olucakmısım heran gibi..

bende akıntı yok fazla bi ara vardı şimdi fazla yok. benmde ara ara sancı girio kasıklarıma eğilip kalkarken iş yaparkn ama önemli bişey değil yanii..
valla ayçam seinkiler hamiş belirtisi canım benmm

ehehehe fikfikte olabilir doğru diosun.. çiçek sabah geldi ateş ölçme topiğindeydi..sanırım dün yumurtlamışk ateşi biraz artmıştı ama emin olamadı yumurtladığına.. havalardan mıdır nediir herkesin düzenin şaştı

diyodu ztn fikfikleriz bugun icin :)))
mevsim degisikliginden bence herkezin sasti düzenii..

aynen yaaaa.. h.içi iş yapamıorum bile ki erken evdeyim yani..

bende akıntı yok fazla bi ara vardı şimdi fazla yok. benmde ara ara sancı girio kasıklarıma eğilip kalkarken iş yaparkn ama önemli bişey değil yanii..
valla ayçam seinkiler hamiş belirtisi canım benmm

oo bende felakett!!
2de bir ıslanıyo değiştiriyorum pedi...
seninkiler de hamis belirtisi cnmmm, birde benim mideme kramp girio dünden beri hiç olmazdı. anlamadım vallahi. en guzeli bekleip ve görmek ama zannetmiyorum ben :)))))))))
hazır degilim gibi cok tuhafımmm nedense o istek gitti icimdennnnnn. allahım hayırlısını versin..

ayçam benm asabiyet düzeyim de arttı bu da bi regl belirtisi benm için :) böyle olduğum zaman 5-6 gün içinde gelio benmkilerrrrrrr

yalnız sibel ve bebekim cok umutsuzlar ya. birde onlar hamis kalırsa bak gör o zaman hiihihi . şenlikkk olurrrrrrrrrrr süferr :)

ayçam benm asabiyet düzeyim de arttı bu da bi regl belirtisi benm için :) böyle olduğum zaman 5-6 gün içinde gelio benmkilerrrrrrr

kuzum gecen ay aynı zaman regl olduk degil mi biz?
ben 3 eylülde oldum.
normalde sirküsüm 31gündü birden 29güne düştü.
seninkiler geldigine göre benimkiler de geliyordur :KK66:))))))))))
asabi hatunum benimm!!!!!!!!!!!!! yirim hüüüüüüüüüüüüüleynnnnnnnnnnnnnnnn :KK66:

banadA öyle geliyor zaten en umutsuz onlar 2side kalabilir hamişşşşşşş..

X