TabebekLerin sohbet yeri ;)

Ayh !! insallah vardır da sanmıyorum ben umutsuzluk degil de hissetmiyorum bişi regl olucakmısım gibi kasıklaırm cok agrıyoo. bekleyip görücez bakalımmm. regl olursam ztn gec yumurtladım demektir :KK66:)
Korkmaa bebişimmmm! ben korurum seniiii. benim kocişte evde ama uyuyoo horul horul usta gelince kaldırırım diye ellemedim adamcazı uyusun didim :KK66:)
usta tabi gelebilirse! biran önce yapip bitirim demiolar sallanıolar evin icinde insaat olucak resmen.. ayh kafayı sıyırabilirim herannn kaydirigubbakcemile3

senin için bi kaç seçenek var aslında..
1- daha yeni yumurtluyor olabilirsin..
2-HAMıŞ olabilirsin -ki bu tercihimiz tabi-
3- 2. kez yumurtluyor oloabilirsin..

hiçbiri de kesin olmadığı için beklemekten başka çare yok!! :)

allah allah neden öyle oluyorki.
ben hemencik görüüüyoom yazdıklarını kuşumm!

hoşgeldiin kzuumm..nie öyle oluo bilmiyourm yaa.. sürekli yenilemeye çalışıorum sayfayı anca o zman..

Kırdı her tarafıııııııııııııııııı nası olsunnn :eek:klava:
heryer pislendii off ya basıma iş cıktı :eek:klava:

sakinn ol ayçaaam sakinn!!! belliydi kıracağı bence sen olay yerinden uzaklaşş kuşumm.. herşey bitsin ondan sonra gör banyoyu sağlığın için :))

cok moral verdin kuzumm tşk ederimmm hihiihi :KK66:))))))))))))))
gitmişsin :/ ayh bende gelip gidiyorum! duramıyorum surda 2 dkka!

Hos geldin kuzummm
napiyorsun ?
şaka yapıyorum canımcım cok guzel moral verdinnn opuyorumnanaktan

napiiim 2.makine çamaşır yıkıyorum..evi süpürdüm tüm fayanslara çamaşır suyu döktüm şimdi bekletiyorumm silicem..yani kociş yakken bi temzilk yapem dediim..
kuzum moral verme konusunda özürlyümdür ben vallaa :)))

bacım her taraf çamaşır suyu kokmaya başladııı boğulmadan gidip bi sileyim de geleyiim canımcım..öptüüüüüm seniii!

Ayh canımmm kolay gelsinn . iyi etmişsin valla temizlik gibisi yokkk :))
ay yok ne gitmesiii daha dur yeni geldiler ::)))))))))))

en sevdigim kokudur camasır suyu kokusuuuuuuuu!! bayılırrımmmmmmm!!!!!
tamam sekerimmmmmmmmmm
hadi temizlini yap sen opuyorummm nanaktan :** :KK66:

geldiiiim bileeee kuzuuuu.. bitirdim silme işini :)) ben pek sevmem çamaşır suyu kokusunu ama o kokuyu duyunca evde her yer tertemiz olmuş gibi gelioo :))

ayçam anlaşılan bizim hatunlar içinde bi tek ikmiz internet kuşu çıktık kuzum :) bizden başka gelen giden yok baksana..

X