TabebekLerin sohbet yeri ;)

oluyor tatlım ya arada böyle şeylerrr banada olur sana diyom bozma diye ama anlıyorum canım benim ben iki ay önce ciddi depresiftim şimdi daha iyiyimm
napalım hayat devam ediyor canım yaa yapıcak bişey yok
kaçtır bişeylerden doktora gidiyorum hep sinirsel diyorr antidepresan kullnamıştım uzunca süre ben bi yıldır almıyorum işte son gittiğim nörolog bebeeği erteleyin bile dedi bana sinirlerin çok yıpranmış falan dedi kalsın dedim bende o zaman kendine hobi falan edin dedi spor yap dedi bende koşu bandı aldımm:))) ilaç içiceğime dedim

sanırım ben de yoruldum artık..biliyorum kendimi salmam için çook erken ama hep kafaya koyduğum şeyi hemen yapmak isteyen biri oldum bebişte en fazla 3ay içinde olur sanıyordum ondan bu hale geldim sanırım.. istediğim sürede olmayınca..ama şunu algılayamamışım baştan hiçbirşey bizim elimizde değil bizim dışımızda bi güç var ve onun da olsun istemesi gerekiyor...
dediğin gibi herşey stres yapmaktan oluo..aslında zaarı kendimize veriyoruz.. nörolog doğru söylemiş bi hobimiz olmalı düşünmiyceğimz kafaya takmıycağımız..ama biz sürekli bu konuyu konuşuyoruz..elimizde değil...
spor yapmak süper bişey ben de yürüyüşü çok sverim..senin için iyi olmuştur koşu bandı.yapıyorsun dimi sporunu?

img2674.jpg

hahaaaa heyoooooo resim ekledim bak şekerrr testlerimee

dün yaptığınla bugün 2.ye yaptığın aynı gibii..ay ben de anlamadım. ama sanki pozitif değil gibi. en doğrusu yarını beklemek galibaa.benmde kafam karıştı ya

ama çiçeeeeem dünkü açık renk ama birbirine çok yakın..sen dün mü yumurtladın ki bi deneemmm

sanırım ben de yoruldum artık..biliyorum kendimi salmam için çook erken ama hep kafaya koyduğum şeyi hemen yapmak isteyen biri oldum bebişte en fazla 3ay içinde olur sanıyordum ondan bu hale geldim sanırım.. istediğim sürede olmayınca..ama şunu algılayamamışım baştan hiçbirşey bizim elimizde değil bizim dışımızda bi güç var ve onun da olsun istemesi gerekiyor...
dediğin gibi herşey stres yapmaktan oluo..aslında zaarı kendimize veriyoruz.. nörolog doğru söylemiş bi hobimiz olmalı düşünmiyceğimz kafaya takmıycağımız..ama biz sürekli bu konuyu konuşuyoruz..elimizde değil...
spor yapmak süper bişey ben de yürüyüşü çok sverim..senin için iyi olmuştur koşu bandı.yapıyorsun dimi sporunu?

dün yaptığınla bugün 2.ye yaptığın aynı gibii..ay ben de anlamadım. ama sanki pozitif değil gibi. en doğrusu yarını beklemek galibaa.benmde kafam karıştı ya

ama çiçeeeeem dünkü açık renk ama birbirine çok yakın..sen dün mü yumurtladın ki bi deneemmm

eşimi sormuşsun yeni gördüm o şuan evde piyano çalmakla meşgul..

canım ya evdeki bilg. bi garip habire bağlantı kopuyor donuyo kalıyorrr oof sinir bastı başlattım yeniden makineyi tatlım ya kusura bakmaaa

koşu bandını kullanıyorum hergün yapamıyorum ama iki üö günde bir yapıyom 3 hafta olsu zaten .ok zevkli geceleri biraz daha rahat uyuyabiliyorum benim ciddi uyku sorunum var tatlım

testlere gelince fotoda güzel çıkmamış siz nasıl başarıyorsunuz anlamadım aslında dünkü koyuluktan acık daha koyuydu bugünkü ama ateşimde 36,3 den 36,2 ye düştü eğer yarın yükselirse yarın yumurtlamış olabilirim bebem yaa benimde kafam karıştıı napalım fikfik yaptık biz üzerimize düşeni yaptık benim fikfik günaşırı olmuş oldu bu ay bakalım iyi olur inşallah geçen aylarda hep hergün yapıyorduk yumoş zamanı belkim sperm falzlaışır nebilimmm

benim kocişte piyano çalıyorrrrr bizim evdede var piyanooo zemuszemus
kocam opera okumuş 3. sınıfta bırakmış ama seside süperdir hanii bariton kemal derim ben onaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız baktım yine testlere bugünkü düne göre daha koyu kocişe onaylattımmm:)))))))

aaaaaaa ne güzel kocişler müzisyen desene :))) benim ki müzik örtmenii..bizimki de baritooon :))))) süper ya.arada keman çalar,piyano çalar..iyi gelio bana da :)
test işine gelince dediğim gibi yarın sabah bellli olur herşey inşallah yükselir de fazla bekletmez seni canımcımmm

günaşırı fikfik daha iyi olmuşşş..hadi bakalım bu ay hayırlı bi ay olurr inşallah.güzel haberlerini alıcaaz

canımm benim çıkmam lazıım.. kociş çalmayı bitirmiş hadi netten çık dioo.. öpüorum seniiiiiiii

aaaaaaa ne güzel kocişler müzisyen desene :))) benim ki müzik örtmenii..bizimki de baritooon :))))) süper ya.arada keman çalar,piyano çalar..iyi gelio bana da :)
test işine gelince dediğim gibi yarın sabah bellli olur herşey inşallah yükselir de fazla bekletmez seni canımcımmm

aaaa ne güzellll yaa süperrr bende bayılıyorum heheeeee gerçi benimki acuk pas tutmuş piyanoda ama yinede çalıyor şekercim heheheeeeee

valla sabredicez yarını bekliycez şekerim ateşim fırlarda inşallahh ama bana bi iki gün sonra olucakmış gibi geliyor tatlımcım hayırlısı yaa bakalımm şekerrr
ben birazdan çıkarım çok yorgunum yatıcammm oof yaa yarın kuzenin evini yerleştircez evlencek bi ay sonra hayırlısıylannn 12 gibi orda olucam şekerimmm sabahtan ateşimi neyim koyarım görüşürük bebek seni çok öpüyorumm misler gibim kocişini dinleeeeee rahatla acıkk emii bebem yaaa üzme hiçbişeylere kendini düşünmeyi bıraktığımız an olucakkk

tüp bebek yapmaya karar veren çiftlerin tüp bebek yaptırmadan çoğu hamile kalıyor nedennnnnnnnnnnnnn çünkü tüp bebek yaptırcaz nasılsa olmuyor diye o geçen zamanda kendilerini çok rahat bırakıyorlarda ondannn burdada çok örneği var okudum yani şekerparemm ondan önce rahat olmayı becermeliyizzzz opuyorumnanaktan

inşallah canım benim hepimiz için hayırlısı inşallahhhhhh
yarın görüşürüz bende çıkıyom zatiiiiiii kocaman öpüyom seniiiiiiiiiiiiiiiiii

hayden çık ama sen çıkmadan çıkmaıyommmm yüzüne kapatmıyım sayfayııı :)))))))))

Kıslarrr
kocişim bir buket çiçek gönderdi banaaaaaaaaaaaaaaa :))

ayh selammmm demeden de daldımmm gecmişi okumadım bilee :KK66:)
cok sevindirdi beni. misafirler hyeni gitti kocişle üfledikkkkk mumlarımıııı :)
kartın uzerine de
iyiki varsın canım karıımmm yazmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

durun resmini cekim gormemisler gibi oldum ama idare edin hihihi

ayh selammmm demeden de daldımmm gecmişi okumadım bilee :KK66:)
cok sevindirdi beni. misafirler hyeni gitti kocişle üfledikkkkk mumlarımıııı :)
kartın uzerine de
iyiki varsın canım karıımmm yazmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyyyy canım benimmm eferin kocişineeeeeeeeeeeeeee sana az bilem yapıyor tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
son saniyeler yeni yaşında bebemm yaaaaaa
tatlım çok yorgunum çıkıyom seni kocaman öpüyommm kendine eyi bak emiiiiii hayden burda durma kocişinle ilgilennnnnnnnn delikafadulden
iyi geceler tatlım yeni yaşınlaaaaaaa bir ömür mutlulukllllllllarrrrrrrrrrr

kaçtım bennnnnnnnn özleyin beni ben sizi özlüycemmmmmm opuyorumnanaktan

X