- 15 Haziran 2009
- 2.314
- 1
oluyor tatlım ya arada böyle şeylerrr banada olur sana diyom bozma diye ama anlıyorum canım benim ben iki ay önce ciddi depresiftim şimdi daha iyiyimm
napalım hayat devam ediyor canım yaa yapıcak bişey yok
kaçtır bişeylerden doktora gidiyorum hep sinirsel diyorr antidepresan kullnamıştım uzunca süre ben bi yıldır almıyorum işte son gittiğim nörolog bebeeği erteleyin bile dedi bana sinirlerin çok yıpranmış falan dedi kalsın dedim bende o zaman kendine hobi falan edin dedi spor yap dedi bende koşu bandı aldımm:))) ilaç içiceğime dedim
sanırım ben de yoruldum artık..biliyorum kendimi salmam için çook erken ama hep kafaya koyduğum şeyi hemen yapmak isteyen biri oldum bebişte en fazla 3ay içinde olur sanıyordum ondan bu hale geldim sanırım.. istediğim sürede olmayınca..ama şunu algılayamamışım baştan hiçbirşey bizim elimizde değil bizim dışımızda bi güç var ve onun da olsun istemesi gerekiyor...
dediğin gibi herşey stres yapmaktan oluo..aslında zaarı kendimize veriyoruz.. nörolog doğru söylemiş bi hobimiz olmalı düşünmiyceğimz kafaya takmıycağımız..ama biz sürekli bu konuyu konuşuyoruz..elimizde değil...
spor yapmak süper bişey ben de yürüyüşü çok sverim..senin için iyi olmuştur koşu bandı.yapıyorsun dimi sporunu?