TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben de kayınvalidemleri yolcu etmeye gidiyorum 10-15 gün tatile gidiyorlar. bir iyi yolculuklar dileyip gelcez. ablana annane de selamımı söyle annene iyi ki doğurmuş dediğimi ilet kuzum :))))))))))))

söyledim ablacıgım teşekür ederimmmm
cnm benimmm!!!!!

selammmopuyorumnanaktan

selam canımm

iyiyimm bi denemmmmmmm işte testlerden kafayı yedim yaaaa

çok yorgunum yaa zorlan fikirdedimmmm(((

hiiii!! klava: sen ki bizim basımızsın nasıl zorla fikirdersinnn klava: tahtına el koyarım bak hehh klava: kaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlarrrrropuyorumnanaktan
iyi geceler cnmm. seninde mi dogum gunundu bugun ?
bugun benim dogum gunum yazmıssın. öyleyse eger mutlu yıllar dilerim benimde bugun dogum gunummmduuu 4dk sonra biticekk

opuyorumnanaktan cideem aplacımmmmm sağolllllllll opuyorumnanaktan
özleriz ama coookta özletme ama kendini!!!!!!!!!!!
bende opuyoom mckss

Günaydın canlarım!!!! hala yoksunuz ortalarda, bugun tatil diye akşama kadar uyursanız ben napiiciiim burada. klava:
nasılsınız bugunnn )
ben kalktım sabahın köründe usta gelecek diye, testimide yaptımmm. Dünkünün aynısı cıktı. çiftt çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

kalkınn geliiiiiiiinn hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben

bakın..
dünkünden biraz daha koyu gibi geldi hatta bana. dün su ictim unutup ondan oldu sanırım.
yumurtlaya yumurtlaya bitiremedim biiii,ne kadar cok yumurtluyorum böyle ben biri bana duuuurr!!!!!! desinnn kaydirigubbakcemile3

Uykucularr !! klava:
ayhhh! kendi kendime yazıp duruyorum yahuuuuuuu

günaayydın ayçaaaaaa.. ben geldim bak :)) sen nerelerdesin bacım?? başka topiclerde mi geziosun??!!!!!!

ohh be geldiiiiiiiiiiiiiiiiii birisii
hosgeldin kuzummmmmm

iyiyim canımmm
sabahın köründe kalktımmm usta bekliyorummm sinir oldumm gelmedi hala klava:
sen nasılsın kuzucukk?

hayden çık ama sen çıkmadan çıkmaıyommmm yüzüne kapatmıyım sayfayııı :)))))))))

canım ben acil çıkış yaptıım.kusura bakma..senin iiçin bugün yoğun bigün olucak..inşallah çoook mutlu olur kuzenin.. sana da kolay gelsiinnn
Kıslarrr
kocişim bir buket çiçek gönderdi banaaaaaaaaaaaaaaa :))

oohh ne güzel olmuşş...güzel bi akşamdı yanii dün :)) oh anne yanında koca yanında daha ne olsun dimii:))

kuzum kaç gündür çift çıkıo bu?? şaşırdım yanee :))

tek kalınca napiyimm mafoldumben bende gezdim..

gezz yawriii geeez!!! ben de buraya dönmeden gidersin die korktuyduum

senin de işin çook bugün desene.. ben erken kalktım çamaşırlar yıkanıo bi yandan,bende pc başında kahvaltı ediorum :)))))) kocişin işi vardı çıktı az öncee.. yalnız kaldıım beeeeeenn (

aslında benim işim cok degil usta gelse yapip bitirse ben en son temizlicem işte eviii.
demek yalnz kaldın heh..
ah cnm benimm! ben varım yanında korkmmaaa :)))))))

allaaah allaah niye böyle oldu kii..hamiş misin kızzz aceeeeeepp?? ayhh hadi inşallah!!!! umarım vardır..

en çok insanı zorlayan meslek grubu şu ustalar!!gelmeleri gereken saatte glmezzzler hemen işlerini bitirmezler.. inşallah seninki hemen gelir!
korkkmıyıım diimiiiiiiiii :))

şimdi gördüüm canım..
bişey sorucam senin anne tarafında ikiz olan birileri var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…