ben de kayınvalidemleri yolcu etmeye gidiyorum 10-15 gün tatile gidiyorlar. bir iyi yolculuklar dileyip gelcez. ablana annane de selamımı söyle annene iyi ki doğurmuş dediğimi ilet kuzum :))))))))))))
selammmopuyorumnanaktan
iyiyimm bi denemmmmmmm işte testlerden kafayı yedim yaaaa
çok yorgunum yaa zorlan fikirdedimmmm(((
iyi geceler cnmm. seninde mi dogum gunundu bugun ?İyi geceler kızlarrrrropuyorumnanaktan
ayyyyyy canım benimmm eferin kocişineeeeeeeeeeeeeee sana az bilem yapıyor tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
son saniyeler yeni yaşında bebemm yaaaaaa
tatlım çok yorgunum çıkıyom seni kocaman öpüyommm kendine eyi bak emiiiiii hayden burda durma kocişinle ilgilennnnnnnnn delikafadulden
iyi geceler tatlım yeni yaşınlaaaaaaa bir ömür mutlulukllllllllarrrrrrrrrrr
kaçtım bennnnnnnnn özleyin beni ben sizi özlüycemmmmmm opuyorumnanaktan
aaaa ne güzellll yaa süperrr bende bayılıyorum heheeeee gerçi benimki acuk pas tutmuş piyanoda ama yinede çalıyor şekercim heheheeeeee
valla sabredicez yarını bekliycez şekerim ateşim fırlarda inşallahh ama bana bi iki gün sonra olucakmış gibi geliyor tatlımcım hayırlısı yaa bakalımm şekerrr
ben birazdan çıkarım çok yorgunum yatıcammm oof yaa yarın kuzenin evini yerleştircez evlencek bi ay sonra hayırlısıylannn 12 gibi orda olucam şekerimmm sabahtan ateşimi neyim koyarım görüşürük bebek seni çok öpüyorumm misler gibim kocişini dinleeeeee rahatla acıkk emii bebem yaaa üzme hiçbişeylere kendini düşünmeyi bıraktığımız an olucakkk
tüp bebek yapmaya karar veren çiftlerin tüp bebek yaptırmadan çoğu hamile kalıyor nedennnnnnnnnnnnnn çünkü tüp bebek yaptırcaz nasılsa olmuyor diye o geçen zamanda kendilerini çok rahat bırakıyorlarda ondannn burdada çok örneği var okudum yani şekerparemm ondan önce rahat olmayı becermeliyizzzz opuyorumnanaktan
hayden çık ama sen çıkmadan çıkmaıyommmm yüzüne kapatmıyım sayfayııı :)))))))))
Kıslarrr
kocişim bir buket çiçek gönderdi banaaaaaaaaaaaaaaa :))
kuzum kaç gündür çift çıkıo bu?? şaşırdım yanee :))Günaydın canlarım!!!! hala yoksunuz ortalarda, bugun tatil diye akşama kadar uyursanız ben napiiciiim burada.klava:
nasılsınız bugunnn)
ben kalktım sabahın köründe usta gelecek diye, testimide yaptımmm. Dünkünün aynısı cıktı. çiftt çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
tek kalınca napiyimm mafoldumben bende gezdim..