TabebekLerin sohbet yeri ;)

hooşgeldin çiğdeeeeeemm

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk senemmmmimmmmmmmmmmmmmm

evet sorma tatlım valla ben de o kadar kalabalığa gelemem pek ama bayram işte :))

dünden beri çok üşüyorum ya havalar soğudu gerçekten...

evet yaa bende donuyorummm nasıl bi soğuk acaba kombiyi çalıştırsammı diye bile düşündümm sonra dedim şimdiden başlarsan bu kış nasıl olur aceppp

evet yaa bende donuyorummm nasıl bi soğuk acaba kombiyi çalıştırsammı diye bile düşündümm sonra dedim şimdiden başlarsan bu kış nasıl olur aceppp

aynennn!!!! donuyorumm ki çiğdemim ateşimi biliyorsun şuan nasıl..ama şahsen donuyorum kombiyi ben de düşündüm yaksam mı diye..sonra çok erken yaa dedim..şimdilik kalın kalın giyinmekle yetiniyorum :))))

aynennn!!!! donuyorumm ki çiğdemim ateşimi biliyorsun şuan nasıl..ama şahsen donuyorum kombiyi ben de düşündüm yaksam mı diye..sonra çok erken yaa dedim..şimdilik kalın kalın giyinmekle yetiniyorum :))))

evet canım yaa aynen öyle
üşümek ateşin çıktığı içinde olurr hem hamişlik belirtisi aynı zamandaa kızzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: şükür kavuşturanaaaaaa
anam bayrammı yaptık marayonamı çıktım anlamıyom ben güya dinlencem diye göbek atıyodum kolumu kaldıramıyom yaw çift taraflı gezmek ne zor alışıkta değilim kalabalık hallere kafa kaldırmıyor susun ulennn parmak kaldırıpta konuşun diyesim geliyo bazenn kaydirigubbakcemile3 neyse öle böle bitirdik yalnız hakkaten soğuktu bende üşüye üşüye bi hal oldum inşalla hasta olmayızzz canlarım
şimdi görüyorumki herkesin yumurtaları bittine göre regl bekleme dönemi başladııı ve ilk sırada yine ben varımm :sinifsinif:

canlarım öyle ateşim çıkmış gibi üşümüyorum ben. yani ateş çıkınca gözler yanar, diken diken olursun ürperirsin öyle değil bu. yani resmen üşüyorum titreye titreye. dün yatağa girince buz gibi geldi tir tir titredim resmen. bence havalar soğuyor ya ondan üşüyoruz.

bu arada hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi :KK43:(((

sibeliiiiiim hoşgeldin kuşşuuum opuyorumnanaktan şükür kavuşturana...

kııssslar biz üşüye üşüye bir hal olmuşuz yaw, kansızmıyız neyiz :bbo:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: şükür kavuşturanaaaaaa
anam bayrammı yaptık marayonamı çıktım anlamıyom ben güya dinlencem diye göbek atıyodum kolumu kaldıramıyom yaw çift taraflı gezmek ne zor alışıkta değilim kalabalık hallere kafa kaldırmıyor susun ulennn parmak kaldırıpta konuşun diyesim geliyo bazenn kaydirigubbakcemile3 neyse öle böle bitirdik yalnız hakkaten soğuktu bende üşüye üşüye bi hal oldum inşalla hasta olmayızzz canlarım
şimdi görüyorumki herkesin yumurtaları bittine göre regl bekleme dönemi başladııı ve ilk sırada yine ben varımm :sinifsinif:

canım benim hoşgeldin hepimiz hoşgeldik aynen tatlım kol kaldırcak derman yokkkk
hayden inşallah gelmiycek regliiiii 9 ay boyunca tatlımmm opuyorumnanaktan

evet canım yaa aynen öyle
üşümek ateşin çıktığı içinde olurr hem hamişlik belirtisi aynı zamandaa kızzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan

keşşşke öyle olsa canımcımm..ama havalarr buuzzz gibii ondan bendeki üşümee kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım tekrar hoşgeldiin canm beniim..anlaşılan herkesi kafası şişmiş kaydirigubbakcemile3
fınduklar çatladıı sıra gelmemesi istenen regl tarihini beklemek kaldı yawrii..
önce sen tabii..ayçanınkini anlayamadık hep pembe çıkıyor dedi..handeyle ben aynı günde yumurtladık yanlış hatırlmıorsam..çiğdeminki daha çatlamaddıı geregirse ben çatlataacaaaamm kaydirigubbakcemile3

canlarım öyle ateşim çıkmış gibi üşümüyorum ben. yani ateş çıkınca gözler yanar, diken diken olursun ürperirsin öyle değil bu. yani resmen üşüyorum titreye titreye. dün yatağa girince buz gibi geldi tir tir titredim resmen. bence havalar soğuyor ya ondan üşüyoruz.

bu arada hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi :KK43:(((

yaw tatlım ateş sonuçta çok yükselmiyorki titreme nöbetleri gelsin allah korusun hafif olduğu için zaten az hissedersin ama hava da cidden soğukk benim ateşim düşük yani yumurtlama zamanım değil ama üşüyom deli gibi
ayrıca hamile hissetmiyomda ne demekk kuşum
öyle bi hismi varmış at kafandan o düşünceyiii şeker parem yawww bende sana sölim hiç bi zaman hissetmiycem hamiş kalsamda çünkü her ay hamişmiş gibi hissediyom ama olmuyorr kaydirigubbakcemile3 yani belirtilerdi hislerdi yok öyle bişey belki kafamıza takmasak olabilir ama kendimizi o kadar çok dinliyoruzki benim her ay yaşadığım belirtilere göre her ay hamiş olmam gerekk kaydirigubbakcemile3

ayağıma patik giydim ben yaaa :))))))) ayakları sıcak tutmak gerek sonra karın ağrıyoooo...

keşşşke öyle olsa canımcımm..ama havalarr buuzzz gibii ondan bendeki üşümee kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım tekrar hoşgeldiin canm beniim..anlaşılan herkesi kafası şişmiş kaydirigubbakcemile3
fınduklar çatladıı sıra gelmemesi istenen regl tarihini beklemek kaldı yawrii..
önce sen tabii..ayçanınkini anlayamadık hep pembe çıkıyor dedi..handeyle ben aynı günde yumurtladık yanlış hatırlmıorsam..çiğdeminki daha çatlamaddıı geregirse ben çatlataacaaaamm kaydirigubbakcemile3

ya benimde pembe çıkıyor tek çizgi koyu değil yani normalmi bu
yaa zaten ben gebelik testi yaparım iki çizik çıkar yumurtlama için test yapıyom ya bak görcen çift çizgiyi görmeden ateşim yükselirrr şans olsaydı bende erkek doğardım yaaa :hulya:

haklısın çiçekim ama benim bayramın 2. günü umudum puff diye söndü. ne oldu derseniz hiçbişi olmadı gerçekten. ama böyle gitti o his içimden ne oldu ben de anlamadım. herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşallah :)

ay evet ayçayı bende anlamıyorum yaa noluyo bu kıza şişiyo şişiyoda yumurtayı salıveremiyo bi türlü kaydirigubbakcemile3 yada gerçekten testleri bozuk 4 gün üst üste çift çizgi çıkarmı yahu peşpeşe saydırıyomudur nedir

ya benimde pembe çıkıyor tek çizgi koyu değil yani normalmi bu
yaa zaten ben gebelik testi yaparım iki çizik çıkar yumurtlama için test yapıyom ya bak görcen çift çizgiyi görmeden ateşim yükselirrr şans olsaydı bende erkek doğardım yaaa :hulya:

:roflol: çatlaaak şeyy! senin adet ne kadar sürüyor bacım,kaçıncı günün bugün? başlarda hep pembe çıkıo yumurtlama günü birden koyulaşıoo..hem senin yumurtlamana daha varr..
gebelik testinde nasıl öyle çift çıktı senin canımmcım? regl gecikmesi olmadan erken mi yaptın?? bazen erken yapıca pozitif verebiliyormuşş

ay beni bayramda baydılar bu arada kıslarrr birilerini tokatlamak istedim resmen :eek:klava: gidiyon oturuyon naber nasılsın bebek yokmu töbe töbeeee varda bi tarafıma kaçtı diyesim geldi kaç kere ama toparladım :kızgın:

ya canlarım çiğdemin yumurtlamasına daha var bence. diğer topic de 10. gün falan yazıyordu test tarihlerinde. birden koyulaşır o çizgi.

bu arada bence de ayçamın testleri bozuk. geçen ay üst üste üç gün tamamen aynı koyulukta çift çizgisi vardı onun...

X