TabebekLerin sohbet yeri ;)

kızlaaaar günaydınn!

çiçeğimmm biliyorrr bu sabah regl oldum!!!!!! ateşi ölçtüm 36.5 olmuşş güldüüümm bugün gelio dedim sonra wc'ye gitttiiiim olduuumm :))))))))))))

umutlar kasım ayına kaldı :) handem de regl olmuş hatta rahatsızlanmışş evde yatıyordu dün.kötü bi d.günü hediyesi oldu ona ama iyiydi sesi..

sanırım artık alıştık hepimizzz.. bana da bu sabah çok koydu kırmızıları görünce ama allahtan h.sonu oldum yoksa h.içi daha kötü etki yapıo :))))

öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiiiiiii...

günaydın kuzularıımm!
ablacık gelmişsinnn!!
konturum yoktu arayamadım seni yaa (((
doğum günün geçte olsa kutluu olsuuunnnnn..
iyi ki doğmuşşsuuunn!
seni seviyoooruum!

günaydın kızlar.. güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum hepimize.

senemim biliyor cumartesi sabaha karşı 4 civarı doğum günü hediyesi olarak regl oldum... ağrım sancım yok diye seviniyordum. annemle alışverişe çıktık saat 11 gibi boyner in ortasında önce çıkardım, sonra tansiyonum düşünce bayıldım... bana bazen regl sırasında olan birşeydir, paniklemedik ama bütün gün üzerimden kamyon geçmiş gibi bir halde yattım. ne doğum günümden bişi anladım ne de başka bişi işte... moralim hala bozuk. kendime dr. araştıyorum. bir tane komşumuz dr, onun gittiği jinekoloğa gideceğim sanırım. aslında bugün reglimin 3. günü keşke hormonlarıma bakılsın diye kan verebilseydim sabah aç karnıma ama daha dr. dan randevu almadığım için gidemedim. bende durumlar böyle canlarım.

moralim çok bozuk, dokunsanız ağlayacak durumdayım neden bilmiyorum sanki hiç olmayacakmış gibi bir his geldi tam kalbimin ortasına oturdu....

senemim senin yazdığını da dün okudum ama inan aramak için elim telefona gitmedi. zaten benim moralim sıfırdı seni de üzmek istemedim. napalım kısmet değilmiş.

ben bu ay artık test falan yapmayacağımı söylemiştim kızlar. öylesine takılıcam. hem bakalım dr. ne diyecek. belki de gerçekten bir sorun var...

günaydın kuzularıımm!
ablacık gelmişsinnn!!
konturum yoktu arayamadım seni yaa (((
doğum günün geçte olsa kutluu olsuuunnnnn..
iyi ki doğmuşşsuuunn!
seni seviyoooruum!

canım hiç önemli değil. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. zaten doğumgünü gibi geçmedi açıkçası. Allah a şükür sağlıklıyım, ailem sağlıklı ve yanımdalar ama Allah biliyor içim buruktu.. inşallah toparlanıcam ama bugün diil sanırım :)

oyy kıyamam ben sana kuzucuummm :1hug:
dr gitmende fayda var en azından kontrolden geçmiş olursuuuun.
keşke gidebilseydin bugun dedigin gibi hormonlarına bakardı dr. neyse herseyde vardır bir hayır. geçmiş olsun tekrar üzülme ablacııık herseyin bir vakti zamanı var bunun önüne geçemiyoruz işte...
bende senin gibi sıkıldım artık 7aydır kafayı yiyecek gibi oluyorum saldım iyice yapmıyorum test neyim yapmayacagım da
hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

senemim kuzum sende üzülme emiiiii kuzucuumm :1hug:

üzülmek değil de böyle bir hissizlik, umursamazlık ve bezginlik çöktü üstüme kardeşcim. bilmiyorum işte zaten artık ilk heyecan da kalmadı...

Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah.

kızlar bugün günaydın demiyorum çünkü hiçbirniz gelip bakmıyorsunuz bile

nooldu bize böyle. foruma giriyoruz ama bizim topic e bakmıyoruz. tamam hepimiz msn deyiz gün boyu haberleşiyoruz ama burası da ilk göz ağrımız. boş bırakmayalım

günaydıııınnnnnnn!!
evet katılıyorrum sana canımcıııııımm!

kızlarr.. geldim bi bakınayım dedim ama kismecikler yok....
gördüğünüz gibi avatarımı değştirdim inşallah uğurlu gelicek bana bu ay :) ben bu ay becericem bu işi :) ahahahahaha evett böyle söyleyip arkasından da içimden n.h becerirsin diyo ama becericemmm demek istiyorum!!

Secret kitabındaki gibi evrene güzel çağrılar yapıorum pozitif düşünüyorum ve herşey pozitif oluyooooooooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrr ahaha söölediğime ben bile inanmıyorum bacılar :))

neyseee kötü düşünmiycem bu ay..hayırlısı olucak hepimiz için yawriler!!!! öpüyorummm sizi yarın görüşürükkkkkkk!!!

ayçam bari sen yolu aç kuzum artııkkk bi hamiş çıkarak şurdan :))

ay anacıımmm keşke ama nerdeeee. ben hayret ediyorum vallahi he aramızdan biirisi çıkmaz mı ya ne bu böylee! kaydirigubbakcemile3
insallah onumuzdeki ay sizler vericeksiniz güzel haberleri :)
avatarın cok gzl olmus ciciskoommmmm güle güle kullan,insallah ugurlu gelir :)

günaydın canikolaaar kaydirigubbakcemile3

senemcim aferin böyle pozitif ol işte. inşallah bu ay hepimiz hamile kalcaz :)))))))))))))))

avatarın hayırlı olsun. ben de avatarımı değiştirdim. bu resmin adı "umut"muş. benim de umudum olsun istedim.

dün gece çok güzel bir rüya gördüm. hayırlara gitsin inşallah. çok mutlu uyandım bu sabah.

hepinizi seviyorum muuuck

günaydınnnnnnn
uzun aradan sonra buraya bi bakam dedim nevar neyok ,, senemcim bravo sana regliler bitti yine pozitif zamanlarımıza döndük inşallah bu ay dileklerin kabul olur hepimizinki kabul olur cnm
ayçaya sonderece katılıyorum bende yuh yanii bize ulen birimiz sıyrılmadık yolu açmadık ne beceriksiz hatunlarız fikfikleri yapıyoz ohhh zevkini alıp sefasını sürüyoz bigüsel :)))))
vede kıskandım çokkk bende avatarımı değiştircemmmmm

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nassınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz eyimisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

herkes pozitif olsunnnnnnnnnnnnnnn süper işteeeeeeeeeeeeeeee

eczaneye neyim gitcem kızlar elevitim bittiii sonra görüşürük emi kendinize eyi bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tamam kuuşşşummmmmmmmmmmmmmmm !! opuyorumnanaktan
bu arada biizm tickerler neden gozukmuyorki :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…