TabebekLerin sohbet yeri ;)

hani diyorlar ya hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı diye. bu kadar aynı olamaz bence. bu ağrıyı nerde olsa tanırım ben anacım. afedersin ama vajinamın içi kasılıyor yanıyor gibi olur. sonrası malum. yaa hem zaten hiç belirtim yoktu benim olmadığım belliydi.

senden hala umut kesmedim ben...

ahahaha deliiiii kaydirigubbakcemile3 tanırmış! buldun tanırsın.. hamileyken ne gibi belirtilerin olucağını bilio musunn kiii delikafadulden

ullleeyyn ben ona inandım demedim kiiii :)))) ben umudu yitirdim bu aydan bacııım!!!

zaten en oynak ayımdı bu ay :))) her ağır işi yaptımmmm ben olsam ben de tutunmazdım bi yeeereeeeeyerimseniben

yok kuzum hakkaten tanırım. o ağrı geldi mi bu iş bitti. kasık ağrısı falan değil resmen vajinamın içi acıyor anacım.

amaaan boşvveeeeer. benim yarın d.günüm ama planım bile yok henüz. arkadaşlarla olmak istemedi canım. annemlere gidelim diyorum ama bakalım :)

hayırlısı olsun canım benmm... bebiş geliosa da vardır bi hayır gelmiossa da :)))))))))

benm her işim çok geç olmuştur ama sonu güzel olurr.. bebiştte öyle olcak inşallah..gelmek istediğinde gelir ne de olsa :)

yarın benim doğum günüüüm hem sarhoşuuuuuum hem yastaayımmmmmmmmmm sositososito

annenin huzurlu kollarına git bacıııııım bencedeee

bence de bacım bence de. beni anca o mutlu eder doğum günümde.

ya ben salak gibi o kadar inandırdım ki kendimi bu doğumgünümde güzel haberi alacağıma. çok kızıyorum kendime aptal gibi umutlandırdım kendi kendimi. bir daha asla böyle yapmıcam ...

bu arada senden umudumu kesmedim hala...

handeeeeeeeeeeeeeeeeee dövceem seni haaaaaaa :eek:klava: uleeeen ateş ölçüoz burda demiiii bilioz

kendimizi regl olcam yarın!karnım davul gibi şişti gelio işteeee.

sen ne kadar eminsen ben de o kadar eminim kuşum beniiim..

sana gelinceeeeeeeeeeeeee daha regl olmadıııın o yüzdenn sinirlenmeee ama ben de farkettim kii

biz bazen dediğin gibi kendi kendimizi umutlandırıyoruz!ben de kızıyorum kendimee..olan bize oluyoo yaa..

iyi yaptın kuşum daha açmadım msn i. midem çok gazlı yaa içimi sıkıştırıyor. reflüm azdı yine sanırım :KK43:

canım benim evet kendimizi umutlandırıyoruz. içten içe acabalarımız oluyor hep. bunu nasıl engelleriz bilmiyorum.

iyi yaptın kuşum daha açmadım msn i. midem çok gazlı yaa içimi sıkıştırıyor. reflüm azdı yine sanırım :KK43:

canım benim evet kendimizi umutlandırıyoruz. içten içe acabalarımız oluyor hep. bunu nasıl engelleriz bilmiyorum.

ayy o gazdan nefret ediyorum yaaaaaa :KK43:(( bende de varr. ama reflü değil tebi..geçmiş olsun kuşuuumm..rahatlatıcak bişeyler iç emii..

kendimizi kandırmamak için hiç bebiş işini düşünmememiz lazım! o da imkansız :)))

evettt yaaa siboooş nerde. msn de olabilir. site açılmayınca orda oluyordu. girip bir bakalım :)

hande ben bi banyoya giricem kuzuuumm. kociş hazır uyuyorken gidiyiim bi rahatlıyımmm :)

kıs geldm bacım uyuyordum gunaydıın!
daha dur bakalım regl olmadıgına göre belli olmaz beklicez bebişim:)

gelen giden yok bakıyorummm....

tembeller siziiii :eek:lmaz: ben de boş boş geziyorum sitede biriniz gelirsiniz de muhabbet ederik diyeee ama nerdeeeeeeeeeeee... :)

kızbacım site acmıyor kiiiii zar zor actım seni merak ettim de..
oldun mu bacım gelen giden var mı ateş ne durumda?

günaydın ayçammmmmmmmmmmmmmmmm

sonunda girdim siteye girmiyordum adam gibimm bi bakam dedim pazar günü kimse olmaz dedim ama sen gelmişinn kuşummmmmmmmmmmm

hande regli olmuş yaa hayırlısı olsunn inşlalah bu ayyy vericek bize güzel haberii

seneminde daha gelen giden yok ateşi dünde süperdiii inşallah bugünde iyidir yaaaaaa

ben geldim sen gettin yaçammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neyse sağlık olsun kuşummm öpüyomm kocaman herbirininiziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

X