TabebekLerin sohbet yeri ;)

ayça yazdıklarını şimdi gördüm canmm site bozuktu çok kalamadım zatenn..
kusura bakma canmm emi! opuyorumnanaktan
iyi bakın kendinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

senemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kuŞummmmmmm test yapsanaaaaa artık Çıkar testteeeeee varsa bıŞey kuŞummmmmmmmmmm meraktan ÖldÜrmeee benıııııııııııııııııııııııııı tablon maŞallah Çok gÜzel canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yap hadı testte zıl takıp oynayalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kız tablon cok güzel maşallah!
bir test yap emiiii.
birde kabız oldum demişsin kızzzzzzzz ay hadi insallah guzel haberler getir bize test yap mutlakaaa

kızlar test yaptım ama sabah idrarımla değil..ama yine de 3-4 saat tuttummm negatifff (

yani ben böyle bi tablo görmediiim hiç! hamile olmayan birinde ateş böyle olabiliyorsa ben bi daha ateş mateş ölçmemm!! insanı umutlandırıyorr

canım benim belki cok yeni oldugu icin çıkmamıştır testte. bekle bakalım reglin gelmezse bugun kanda baktırırsın kuşum. insallah test yanılmıştır da melegin gelmiştir.

ya kızlar testi yaptıktan 20 dk. sonra baktım çok dikkatli bakılmadıkça görünmeyen bi çizgi var. ama gözünün dibine sokman gerekk hatta yanılıyormuyum diye eşime sordum..haberi yoktu test yaptığımdan..

burda çok silik bi çizgi görüyor musun dedim eveet dedi. o çizgi baştan da çıkmış olabilir ama uzaktan bakarsan görmk imkansız..

yarın sabah tekrar yaparım herhalde.eczaneler kapalı olmasaydı farklı bi test alcaktım ama şansımaa işte.. ovulasyonlarn yanında gelenle yaptım işte anlattığım gibi çıktı..

kısmett bakalım..

üff yaz yazdım o kadar yazım gitmedi.!
bacım daha yeni oldugu icin siliktir oooooo :))))
insallah hadi bakalıım! aramızda sen cıkıcaksın böyle giderse ki bence hamişsin bacım
yarın alda bir test yap mutlaka tamammı sonra burada oynayalıım.
kız bence hamişsin bacım bak gör demedi demeeeeeee!!
insallah!!!!!!!!!!

bacım birde ovulasyon yapsana bakıyım nasıl cıkıcak :)))

6. gün 8 ekim... 36.4
7. gün 9 ekim... 36.6
8. gün 10 ekim...36.5
9. gün 11 ekim...36.5
10. gün 12 ekim...36.2
11. gün 13 ekim...36.5 ovulasyon testi pozitifff
12. gün 14 ekim...36.5 pozitif
13. gün 15 ekim...36.5
14. gün 16 ekim...36.7
15. gün 17 ekim...36.7
16. gün 18 ekim...36.7
17. gün 19 ekim...36.7
18. gün 20 ekim...36.7
19. gün 21 ekim...37.0
20. gün 22 ekim...36.9
21. gün 23 ekim...36.8
22. gün 24 ekim...36.9
23. gün 25 ekim...36.9
24. gün 26 ekim...36.9
25. gün 27 ekim...36.9
26. gün 28 ekim...36.9
27. gün 29 ekim...36.9
28. gün 30 ekim...36.7

günaydın kızlaaar..... gördüğünüz üzere benden bu kadar en geç yarın regl oluyorumm..
biliyorum ateşimi çünkü

ben böyle bi tablo görmedim!!!!!!! yumurtlamadan 9 gün sonra sabitleniyor tam 6 gün! normalde ne

düşünür insan yerleşmiş diye düşünür dimi?! acayip bi hayal kırıklığı yarattı ben de o yüzden bu son

ateş tablomdu...

testlerin sonu tabloların sonuuu...bu ayda kısmet değilmiş yani.

yaa neden böyle diyorsun senemim...

ben hamilelerde de böyle düşüşler olduğunu gördüm tablolarında. hemen hayal kırıklığı yok. regl geldi mi gelmedi eee o zaman napıyoruz bugün bir test yapabiliriz mesela di mi kuşum...

bacım burdayım ben de...

ayy şaşkınlıktan kimseye günaydın diyemedim. herkese günaydın canlarım opuyorumnanaktan hayırlı ve güzel cumalar olsun inşallah.

senemim benim de dünden beri karın ağrım ve mide bulantım var. zaten telefonda da dedim ya baş ağrım geçmiyor. bugün gelecek kırmızılar. off dedim bir daha umutlanmıcam da... ama senden umudumu kesmedim...

valla gbelik testi yaptım sabah negatifff.. ateşimi biliyorum ben yaa yarın 36.6 ya da 36.5 olur ve regl

olurumm bu sabit düşüüşe geçti mi böyle kandırmıycam kendimi..

amaaaannn sağlık olsun zaten bu ay olsaydı mucize olucaktı :))))

bende de bulantı,karın ağrısı vardı.. benden umudu kes handemmm :) başka bi ay umutlanırsınn hem zaten sıralamada sonuncuydum ben

senin daha gelmediğine göreee umudunu yitirmeeeee

ya bacım sen hamilelerin ateş tablolarına bakmadın mı? tiff in de böyle düşmüştü ama yine de hamileydi. o yüzden ölçmeyin şu ateşi diyorum size. moral bozuyor boşu boşuna !!!

hani diyorlar ya hamilelik belirtileri regl belirtileriyle aynı diye. bu kadar aynı olamaz bence. bu ağrıyı nerde olsa tanırım ben anacım. afedersin ama vajinamın içi kasılıyor yanıyor gibi olur. sonrası malum. yaa hem zaten hiç belirtim yoktu benim olmadığım belliydi.

senden hala umut kesmedim ben...

ateş sadece yumurtlama için ölçülmelii kesinlikle!!!

zaten bu sondu! bi daha nezle-grip olunca ölçerim :))

şimdi ateş tpiğinde tııfta yorum yapmış ateşime..senin dediğini demiş

pauhahah aynen ööle canım. gripken ölçeriz ancak. aman grip de olmayalım bu ara tehlikeli Allah korusun...

sabah dedim ki yanıma bir ovulasyon testi alayım. öğlene kadar regl olmazsam yaparım. sonra dedim ki amaaaaan niye boşuna harcıyayım ki sonuç belli. artık testmiş ateşmiş peeeeh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…