TabebekLerin sohbet yeri ;)

ben ölçmüyorum test de yapmıyorum fikfiklemiyorum da. sanırım benim bebeği gerçekten leylekler getirmek zorunda kalcak bu durumda pauahahahah :roflol:

hayırlısı bakalım handeeeem.. yarın 36.8 bile olsa düşüş başladı demek :))
kısmet bakalımmm

iki ay öncesini koymasaydın geçen ay 10.gn yüksek ama sonra düşmeye başlamış ama bu ay öle değil die sevinmiştim ama şimdi ötekini görünce ondada aynısı olmuş yüksek devam etmiş oyüzden bişi diyemicimmmm

benm genelde yüksek gidiyorr.. şuan pek bişeyin göstergesi değil tabiii.. aaamaaaaaaaaaannn olursa olur napem yaw..

ben ölçmüyorum test de yapmıyorum fikfiklemiyorum da. sanırım benim bebeği gerçekten leylekler getirmek zorunda kalcak bu durumda pauahahahah :roflol:

ahahahaha leyleklerrr sevdiim! :roflol: geleceği zamanı bilir onlarr :) ne zaman isterlerse o zaman geliceklerrr valla ne kadar kasarsak kasalım fark etmiiicekkk naniknanik

iki ay öncesini koymasaydın geçen ay 10.gn yüksek ama sonra düşmeye başlamış ama bu ay öle değil die sevinmiştim ama şimdi ötekini görünce ondada aynısı olmuş yüksek devam etmiş oyüzden bişi diyemicimmmm

aynen siboşum yaaa benim de o aklımı karıştırdı ama Allah büyük :)

ayhhh hande senin regl günlerin yaklaşınca bi çökyon sen hee farkındamısın güselim zaten şu an fikfiklemene gerek yok bebek için bizden geçti o günler salllaaaa gitsinnnn canın isterse yaparsın hem bu arada biras beyninde vücudunda kocişinde dinlensin anacım fazla mesai yaptınız siz biliyozzz .:)))))))

yok valla hiç fazla yapmadık. koskoca ayda 6 ya da 7 gün :KK43:(((((((((((((((

ıkı tanesı yumurtaya denk geldıyse yeter handem hepımız Öleyız bende Öle olduĞu kadar artık

Yemedım cnm yemeĞe Çıktım hıÇÇÇÇ beĞenmedım bı sıgara ıÇtım ındım aŞa Şımdı elmam var bıtane onu yıcem

ya yesene kızım aç bırakma kendini aaaaaaa. bir de aç aç sigara içmişsin :eek:lmaz:

ye kuzum ama elmayla olmaz ki sadece doğru düzgün bişiler bulsaydın keşke

Geldim canlarıım. sınavım biraz kötü gibi ya bekledigim gibi kolay degildi sorular.. :KK43:
olsuun napalım artık sağlıık olssuun

aaa deme kıssss.

olsun 100 diil 80-90 alırsın sen de kuşum opuyorumnanaktan

geçmiş olsun ayçammmm olsun sana öle geliyodur şimdi sınav sonrası cnm

X