TabebekLerin sohbet yeri ;)

hangimiz ne tablosu yapıyorsak ekleyelim burda kalsın cicişler olur muuuuuuuu :)

BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :) :nazar:

8. gün 8 Ekim - silik çizgi *
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı *

28 eylül gece olmuştum ben cnm 29 da diyebiliriz heralde buna şimdiki regl tarihimde 26-27 ekim olacak
pazar günü kaçırdım heralde diye test yaptımda ikinci çizgi vardı ama ne çok silik nede çok koyuydu gözle görülüyodu rahat bende dedim heralde düşüşe geçtim dün yaptım burda daha koyuydu alla alla dedim akşam dedim bari bunu kaçırmıyım kocişi biras mıncıkladım sonra küstükya :)) heralde akşam yumurtladım ben çünkü karnımın sağ alt tarafında acayip bi ağrı acı vardı

taamam ablacık ölee yapalımm ben daha baslamıcam testlere var cunku baslamama daha :))))))
su kocişin işi hallolsunda bi cuma allah'ın izniyle baslarım cumada mubarek güün hihihi :p

hangimiz ne tablosu yapıyorsak ekleyelim burda kalsın cicişler olur muuuuuuuu :)

BebekElover Ovulasyon Çizelgesi :) :nazar:

8. gün 8 Ekim - silik çizgi *
9. gün 9 Ekim - silik çizgi
10. gün 10 Ekim - silik çizgi*
11. gün 11 Ekim - silik çizgi
12. gün 12 Ekim - silik çizgi + birden gelen yoğun şeffaf akıntı *

SENİNNNN TABLONUDA YERİM SENİDE YERİİM ÜLEEEEEEEENNNNN!! :kedi:

biliyom ayçam eşinin ameliyat oldunu hadi inşallahhhhh değerleri iyidir en azından sorunsuz kafanız rahat yaparsınız olmuyosada daha vakit gelmemiş demektir strese gerek yok walla ben bile kocişe dedim eğer günleri tutturupta yaparsakta hamile kalmazsam sana 3 ay veriyorum hiç kusura bakma gdip saydırıcan kendini boşuna stres olmayalım varsada bişi biliriz dedim sert yaptım kaydirigubbakcemile3

26-14 desek siboşum hani en basit hesapla 12 çıkar bu durumda evet haklısın dün yumurtlamış olma şansın çok fazla. inşallah tutmuştur tatlışım yaaa inşallah :))))))))

28 eylül gece olmuştum ben cnm 29 da diyebiliriz heralde buna şimdiki regl tarihimde 26-27 ekim olacak
pazar günü kaçırdım heralde diye test yaptımda ikinci çizgi vardı ama ne çok silik nede çok koyuydu gözle görülüyodu rahat bende dedim heralde düşüşe geçtim dün yaptım burda daha koyuydu alla alla dedim akşam dedim bari bunu kaçırmıyım kocişi biras mıncıkladım sonra küstükya :)) heralde akşam yumurtladım ben çünkü karnımın sağ alt tarafında acayip bi ağrı acı vardı

iyi yapmışsınn hersey fikfik içinnn kaydirigubbakcemile3 evet iyki kacırmamıssın kuzum kactımı birdahaa gelmiiyyooo o fırsatcık :)
çideem ablanın hiiç koyu cıkmamasına ragmen hamiş kaldı baksanıza demekki illa kopkopyu cıkarmaya luzum yok. tiff'da öyleymiş ya :))
:nazar: :nazar:
masallah onlara tütüütütü.

SENİNNNN TABLONUDA YERİM SENİDE YERİİM ÜLEEEEEEEENNNNN!! :kedi:

hihihihih yesene :)))))))))) :kedi:

yanlız tablom çok komik 1 inde oldum ya günler hep aynı gidiyor. 10. günüm ayın 10. günü, 11. günüm ayın 11. günü falan :))))))))

biliyom ayçam eşinin ameliyat oldunu hadi inşallahhhhh değerleri iyidir en azından sorunsuz kafanız rahat yaparsınız olmuyosada daha vakit gelmemiş demektir strese gerek yok walla ben bile kocişe dedim eğer günleri tutturupta yaparsakta hamile kalmazsam sana 3 ay veriyorum hiç kusura bakma gdip saydırıcan kendini boşuna stres olmayalım varsada bişi biliriz dedim sert yaptım kaydirigubbakcemile3

inşallah düzelmiştir tatlıımcıım inşallah ya!!
zaten iyiyse olmuyorsa da dedigin gibi zamanı gelmedigindendir napalım beklicez artıkınn..
ya bu erkek milleti cok uyuz ya! yapacakları şeye huysuzlanıyorlar benimkide öylee. dün aradı randevu için,sabah saatlerinde gitmesi gerek ben biliyordum bastanda söyledim. neymiş sabah gidemezmiş. almadı randevuyu kapattı telefonu.diğer hafta giderim dedi e dedim diğer hafta benim yımırtlama gunlerim boş gecmemesi lazııım.
nuh dedi peygamber demedi. hatta kızdı biraz, olmazsa olmasın napim falan dedi. kızdım bende..
sonra duygusal yaptım biraz2damla gözyaşı falan dayanamadı aldı randevuyuu :lepi: :lepi:
evet canım aslında kontrolden gecmeleri lazım ya. bazen iyi oluyor sert yapmak işe yarıyor yanii.. neden bosa stres olalımki hep biz oluyoruz zaten :eek:klava:

evet benim geçen ayda öyle senin gibi kopkoyu çıkmadı test çizgisinden daha açıktı şimdide öleydi bugün akşamüstü yine yapcam,, sanırım bu sfeer günü kaçırdım derken tam tutturdum gerisi Allaha kalmış artık ama bu seferde iş bittikten sonra haftaiçi olması sebebiyle yatamadım :KK43:(((

hihihihih yesene :)))))))))) :kedi:

yanlız tablom çok komik 1 inde oldum ya günler hep aynı gidiyor. 10. günüm ayın 10. günü, 11. günüm ayın 11. günü falan :))))))))

hayıırr hiçte bileem komik değiil gayet uyum içerisindesinn. gelivericek meleeğinnn göbişine konuvericek annişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii az kaldıııııııııııııııııııı hissediiiyoruumm! bolbol fikfik tamammı.kocişleri iyi besleyelimmm ben besiye cektim suan hahaha kaydirigubbakcemile3

:nazar: ~~~~Ateş Tablom~~~~~ :nazar:

:Saruboceq:
1.7ekim - ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim. (regli günümün 1.günü)
2.8ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
3.9ekim- ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
4.10ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.
5.11ekim-ölçmeye karar vermemiştim ölçmedim.

6.12ekim-36.7 ( reglimin son günü )
7.13ekim-36.3

hande sende bugün yarın yımırtlarsınnnn 12.güne gelmişin akıntıda başlamış hazırolda bekle :)))

ay kızlar koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bi video izledimde aynı bizz valla hhahah

ablacık mail olarak atıyorum linki izle tammamı özellikle 5.dakikadan itibaren izle :))))))

Ülen gene boşlamıssınız burayı dövecem sizi heh! :eek:klava:

kzılarr yaaa ancak gelebildimm işyerinde işlerde varr tebriklerede birbir cevap yazdımmmmmmmmmmmmmmmm

tamam çiçeem sen torpillisin sana bişicik demediimmm a.s.
ama diğerlerii!!! :KK70:
baska topiclerde basıyoruum tek kalıyorum sonra bende gidiyom peşine hande ablacıkın :KK70:

hihi delii yaaaaa valla yetişemiyorum kimseyeeeeee kafam zati bi dünyaa kuşummm ilgilenicem senleeeeeeee

X