Taban çökmesi ayakkabı

hellohelo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2021
62
34
Herkese iyi aksamlar hanımlar bi konuda fikrinizi almaya geldim ♥️ eşimin bir ayakkabı problemi var, bilmiyorum taraklı dedikleri cinsten dolayı mı ama aldığımız tüm ayakkabıların tabanı çöküyor. Ayda bir ayakkabı almaya kadar geldi olay😂 hangi marka olursa olsun değişmiyor adama ayakkabı dayanmıyor resmen, daha Kasım başında almıştık suan yok resmen çökmüş, çok bilindik bir ayakkabı mağazasından tabanlık alıp deneyelim dedik oda rahatsız etti ne alsak elimizde patlıyor yani anlayacağınız hic bir işe yaramadan hop kenara gidiyor.. belki aranızda ayakkabıcı vardır ne bileyim eşinde vs yaşayıp çözümü bulan vardır sizlerden fikir almak istedim, çözüm önerilerinizi bekliyorum :KK43:

Bahsettiğiniz ayakkabıların yana kayıp şekli şemalinin değişmesi ise evet bende de var ayaklarım taraklı olduğu için bütün ayakkabılarım aynı modelde artık :KK70: Özellikle de yazın giyilen ince düz tabanlarda daha belirgin oluyor. Maalesef ayak yapısıyla alakalı olduğundan çok bi şey yapılamaz.

Ay güleceksiniz ama resmen bugun dediki ben ayakkabının tabanını silikonla doldurucam😂😂 gercekten son noktaya geldi artık üzülüyorum da çökünce baya batıyormuş cunku, yani orta gibi topuk kısmı çöküyor daha cok, aynen öyle ayak yapısıyla alakalı, hele ızgara tabanlı ayakkabılar varya off diyorum.. direk ya çöp

Herkese iyi aksamlar hanımlar bi konuda fikrinizi almaya geldim ♥️ eşimin bir ayakkabı problemi var, bilmiyorum taraklı dedikleri cinsten dolayı mı ama aldığımız tüm ayakkabıların tabanı çöküyor. Ayda bir ayakkabı almaya kadar geldi olay😂 hangi marka olursa olsun değişmiyor adama ayakkabı dayanmıyor resmen, daha Kasım başında almıştık suan yok resmen çökmüş, çok bilindik bir ayakkabı mağazasından tabanlık alıp deneyelim dedik oda rahatsız etti ne alsak elimizde patlıyor yani anlayacağınız hic bir işe yaramadan hop kenara gidiyor.. belki aranızda ayakkabıcı vardır ne bileyim eşinde vs yaşayıp çözümü bulan vardır sizlerden fikir almak istedim, çözüm önerilerinizi bekliyorum :KK43:
Merhaba ben daha önce ayakkabı mağazasında çalıştım. Eşiniz de muhtemelen düz taban sıkıntısı var ve bastığı zaman ayak yürürken sağa veya sola yüklenebilir bu da tabanın çökmesine sebep olur. Size önerim şu ki eşinize özel ortopedik taban yaptırın muhtemelen bu rahatsızlıktan çok yürüdüğünde ayak ağrıları da oluyordur. Eşinizin ayak sekline göre ortopedik taban yaptırabilirsiniz. Ama kullanmak için muhtemelen bir numara büyük almak zorunda kalacaksınız ayakkabıları. Onu yaptırdığıniz ortopedik üreticilerin e sorabilirsiniz yardımcı olacaklardır. Biraz pahalı olabilir ama işinizi de görür diye umuyorum. Bu şekilde kullanan müşterilerimiz vardı. İnşallah size de yardımcı olur

X